Home › Forums › Archive › Sezon 2006-2007 Season – Divizia B › 20.09.2006 Gloria Buzau – Sportul Studentesc 6-0(4-0)
- This topic has 135 replies, 26 voices, and was last updated 16 years, 8 months ago by
ashone.
-
AuthorPosts
-
September 21, 2006 at 1:07 pm #76483
ultrasro
MemberDe strigat impotriva echipei nu o sa strig … mai ales ca asta este valoarea lotului momentan… in deplasare sunt o prada usoara pentru echipele mai rodate… ei au abia 3-4 meciuri impreuna…. multi sunt juniori ….
Siman ar trebui sa transfere cel putin 4-5 jucatori in posturile esentiale….. si care sa fie si sanatosi… nu loviti din nastere ca Postolache.
Ar fi ceva potrivit o chestie de genul: “VOI VA BATETI JOC DE VOI, VA COMPLACETI IN NOROI!”
September 21, 2006 at 1:19 pm #76484Spawn09
Memberin meciul cu prefabricate de sambata ma astept la un scor de genu 3-0 4-0 pt oaspeti…..
September 21, 2006 at 1:24 pm #76485ultrasro
MemberEu ma astept la o victorie cu 2-0 sau 2-1 pentru Sportul Studentesc. Daca nu as crede asta nu m-as uita la meci nici macar de pe bloc.
Parerea mea este ca jucatorii se dau mimoze pentru ca in B se joaca mult mai barbateste decat in A. In meciul de la Buzau gazdele meritau cel putin doua rosii la 2 din fazele ce s-au finalizat cu goluri iar arbitrul ne-a refuzat si vreo 2 lovituri de la 11 m destul de clare ca asa e in tenis, 6-0 e un scor rotund, de ce sa il strice?
September 21, 2006 at 1:28 pm #76486Spawn09
Memberimi place ca esti optimist ne mai ridici si noua moralul voi fi pe stadion cu steagu ala pe care ma chinui de 1 sapt. sa il termin am cusut la el de m-am plictisit acum nu stiu cum sa fac rost si de emblema pe care sa o pun pe steag…
September 21, 2006 at 2:24 pm #76487dragos
Member@ultrasro wrote:
Ar fi ceva potrivit o chestie de genul: “VOI VA BATETI JOC DE VOI, VA COMPLACETI IN NOROI!”
sau ceva de genul:
SPORTULE mai vioi
ca la vara jucam noi !!!sau
Sportule nu uita
ONOAREA e liga ta !!!!September 21, 2006 at 2:35 pm #7648807Ex
Keymaster@ultrasro wrote:
Imi place ca macar nu ne-am pierdut simtul umorului.
@Spawn09 wrote:
in meciul cu prefabricate de sambata ma astept la un scor de genu 3-0 4-0 pt oaspeti…..
Pai si dece nu postezi lucrul asta in thread-ul meciului cu Prefabricate?
September 21, 2006 at 4:45 pm #76489ultrasro
MemberTrebuie sa evitam totusi atacurile de tip nazist impotriva jucatorilor…. poate sa incercam ceva manevre KGB sau NKVD
September 21, 2006 at 5:33 pm #76490cameliu
MemberAstia da cu probleme si tot ne-au batut la curu’ gol!
Poate ii desfiinteaza fiscu’ inainte de tur si le anuleaza rezultatele sa ne “scoatem” si noi cumva!Parafrazindu-l pe Creanga: “mila mi-e de ei dar de ai nostri mi se rupe sufletul…”
Prosport:
Clubul Gloria Buzău scos la licitaţie de “Fisc”
Un pachet de 40.129 de acţiuni al societăţii F.C. Gloria Buzău au fost scoase joi la vânzare de Direcţia Finanţelor Publice Buzău în contul unei datorii de 0,683 milioane de lei noi.
Deşi este vorba de un pachet de 41,8 la sută din acţiunile clubului care activează în Liga a ll-a de fotbal, licitaţia nu a interesat nici un investitor. Surse din interiorul clubului de fotbal care a învins miercuri Sportul Studenţesc cu 6-0 au precizat că mai mulţi investitori aşteaptă scăderea cu 25 la sută a acţiunilor la licitaţia care va fi reluată peste 10 zile
September 21, 2006 at 7:55 pm #76491dack
MemberBuna.
Ma uitam pe echipa care a jucat la Buzau (apare pe o pagina anterioara) si m-am ingrozit…
Lipseste mai mult de jumatate de echipa fata de anul trecut : Lazar, Mazilu, Stancu, Maxim, Nae, Cruceru vanduti + Tibi Balan despre care eu nu mai stiu nimic…
Parerea mea – nici nu se pune problema sa promovam. Sper sa nu ajungem sa jucam sa evitam retrogradarea..
Este asa nedrept. Anul trecut eram asa de sus…toata lumea ne lauda. Dupa care domnul Siman a gasit o metoda sigura sa retrogradeze si sa risipeasca echipa.
Daca cineva cu bani nu va prelua acest club, Sportul Studentesc, unul dintre cele mai vechi cluburi din Romania si la care s-au format mari jucatori romani, va disparea.
Mac Popescu a imbatranit…
September 21, 2006 at 8:10 pm #76492dack
MemberCu toata amareala as vrea totusi sa va fac o propunere…amuzanta.
Haideti sa cumparam noi Gloria Buzau ca sa o aducem pe bunica si pe alti jucatori de valoare si sa intarim Sportul!
September 21, 2006 at 8:24 pm #76493ultrasro
MemberDin pacate si Bunica are aproape 30 de ani
iar balan revine abia in decembrie dupa operatia la ligamentele genuchiului
September 21, 2006 at 9:06 pm #76494teo
MemberPentru mine nu mai exista Sportul inca dupa meciul cu Steaua. O echipa care refuza performanta nu merita sa aiba suporteri.
6-0 este insa actul de deces al celei mai frumoase echipe …
September 22, 2006 at 7:03 am #76495ion
MemberFratilor nu merita sa abandonam echipa !!!!Ce sinteti intr-o ureche scuzati-ma? Asta e soarta uneori… Sint sigur ca exista viata pt Sportu chiar si in C si ca in conditii normale in care factorul subiectiv va disparea de la echipa !!!
September 22, 2006 at 7:40 am #76496cameliu
Member“Studenţii” au rămas repetenţi
Într-un meci de zile mari, Gloria a umilit pe Sportul Studenţesc
articol de: Laurenţiu MARINOV
Într-un meci de zile mari, Gloria a umilit pe Sportul StudenţescGloria Buzău-Sportul Studenţesc 6-0 (4-0)
Miercuri după-amiază spectatorii prezenţi pe stadionul din Crîng au fost martorii unui meci şoc. În partida restanţă cu Sportul Studenţesc, Gloria a dat un recital cum nu s-a mai văzut de foarte multă vreme. Un meci care se anunţa unul al orgoliilor, a fost din primul pînă în ultimul minut o demonstraţie de forţă a buzoienilor. Decimat de plecările celor mai valoroşi jucători din lot, Sportul Sudenţesc a fost incapabil să riposteze la tăvălugul buzoian. Mult mai titraţii adversari bucureşteni au fost umiliţi de jucătorii lui Viorel Ion, care le-au înscris nu mai puţin de şase goluri. Înaintea acestui meci atît jucătorii cît şi conducerea Sportului dădeau declaraţii prin care îşi arătau hotărîrea de a reveni în primul eşalon pentru a răzbuna nedreptatea care li s-a făcut prin retrogradarea în Liga a II-a. Acum, după întîlnirea cu Gloria, optimismul debordant al acestora pare de-a dreptul absurd. Pe terenul din Crîng am văzut evoluînd o echipă lipsită de vlagă şi de imaginaţie, semănînd mai mult cu o formaţie de amatori şi nicidecum cu cei care în sezonul trecut, în divizia A, încurcau socotelile “granzilor” Bucureştiului în lupta pentru titlu. Numai că echipele de amatori în general sînt animate de ambiţie şi entuziasm, ceea ce jucătorii “Sportului” nu au arătat deloc miercuri la Buzău.
Bunică, Şotrocan şi Muţiu au fost eroii spectacolului
Show-ul a început în minutul 2, cînd Bunică îi execută pentru prima dată pe oaspeţi. Şotrocan nu se lasă mai prejos şi pînă ca spectatorii să se dezmeticească, înscrie pentru 2-0 în minutul 7. Deşi Gloria luase un avans fulgerător, nimeni nu se gîndea la ceea ce va urma. La trei minute după al doilea gol buzoian, Sportul Studenţesc are prima ocazie la poarta Gloriei. Şutul periculos trece însă peste poarta apărată de Barbu. Bunică, autorul primului gol, are în minutul 13 ocazia de a mai înscrie o dată în poarta adversă însă portarul reţine balonul trimis de buzoian. Totuşi, atacantul Gloriei, reuşeşte dubla în minutul 21, cînd măreşte avantajul la trei goluri. Acelaşi Bunică îi pasează lui Şotrocan, care îl driblează pe portarul “studenţilor” şi înscrie în minutul 39, stabilind scorul primei reprize: 4-0.
După pauză dezastrul Sportului la Buzău ia amploare. A fost de această dată rîndul lui Muţiu să îşi treacă numele pe lista marcatorilor. El îşi trece în cont prima reuşită în minutul 51. Patru minute mai tîrziu, spectatorii aveau să vadă ultimul gol la partidei. Autorul acestuia: Muţiu. După atîtea duşuri reci, oaspeţii par să se trezească şi devin mult mai agresivi şi periculoşi la poarta Gloriei. Puţin a lipsit ca aceştia să înscrie golul de onoare, însă neşansa a făcut ca cele două mari ocazii pe care le-au avut în repriza secundă să fie ratate.Ultimul cuvînt l-au avut însă tot elevii lui Viorel Ion. Ioviţă, intrat pe teren în în minutul 78 a fost aproape de cel de-al 7-lea gol al Gloriei cu puţin înainte de fluierul final.
S-au făcut poze cu tabela de marcaj
După încheierea meciului, parcă nevenindu-le să creadă că scorul este real, spectatorii şi-au pus în funcţiune camerele foto ale telefoanelor mobile şi au imortalizat tabela de marcaj care indica incredibilul scor. Jucătorii din Regie au părăsit stadionul cu capul plecat după ce la vestiare antrenorul Cezar Zamfir i-a băgat într-o şedinţă al cărei ton a fost auzit pînă afară. După această răbufnire, tehnicianul s-a calmat şi a avut puterea să stea de vorbă cu jurnaliştii cărora a încercat să le explice catastrofa. El a declarat că nu se aştepta la un asemenea rezultat şi a dat vina pe tinereţea jucătorilor şi lipsa lor de experienţă.
Şiman, furios
Nu la fel de calm a fost patronul Vasile Şiman, prezent la stadion, care la pauză a părăsit tribuna oficială, iar după meci a ieşit extrem de nervos din vestiarul jucătorilor săi, refuzînd agresiv orice contact cu presa.
Pentru Gloria, această victorie este deosebit de importantă, din toate punctele de vedere. Succesul se răsfrînge în clasament, în golaveraj şi nu în ultimul rînd în moralul jucătorilor.
Următorul meci al Gloriei se va disputa în deplasare cu FC Brăila, în etapa a VIII-a.Echipe
Gloria Buzău:
Barbu, Popa, Petre, Gheorghiţă, Stere, Stan, Otvoş (Cramer, min.72), Hulubei, Şotrocan (Ioviţă, min.79), Muţiu (Brighiu, min.80), Bunică.
Antrenor: Viorel IonSportul Studenţesc:
Stanca, Ciupe, Patriche, Dedu (Păuna, min.47), Mladi (Cazan, min. 42), Nicola Ferfelea, Gae, Varga (Cr. Ionuţ, min.58), Ghe. Costin, Curelea.
Antrenor: Cezar ZamfirArbitri: Ciprian Amarandei
-Iaşi, Nicolae Botezatu-Piatra Neamţ, Dănuţ Dumitru-FocşaniSeptember 22, 2006 at 7:43 am #76497cameliu
MemberProsport:
“Numele nu ajunge!”
VASILE SIMAN Dupa 0-6 la Buzau, patronul Sportului anunta masuri drastice.
La o zi dupa esecul categoric de la Buzau, patronul din Regie, Vasile Siman, era abatut. Cu toate acestea a acceptat sa raspunda la câteva întrebari.
Cum explicati evolutia Sportului de la Buzau?
A fost o rusine de meci. Fotbalistii pot sa va explice cel mai bine cum a fost posibil asa ceva.Urmeaza sanctiuni în Regie?
Categoric. Sunt decis sa iau masuri drastice pentru ca peste o asemenea rusine nu pot trece cu vederea.Sportul nu a câstigat niciun meci în deplasare în acest sezon. De ce?
Fotbalistii Sportului au impresia ca simpla lor prezenta în teren este suficienta pentru a obtine victorie. La Buzau, s-a dovedit înca o data în plus ca nu e asa. Numele nu ajunge. Sportul este cea mai puternica formatie din serie, dar trebuie sa tratam toate meciurile cu seriozitate.Dan Petrescu a fost demis de la Wisla. Sunt sanse sa revina la Sportul?
Orice e posibil. Acum nu pot spune nimic concret.Veti mai aduce jucatori la echipa?
Da. In iarna am de gând sa întaresc echipa pentru ca în retur nu ne mai putem permite niciun fel de erori.Regretati plecarile lui Mazilu, Lazar si Stancu?
Sincer, nu aveam cum sa îi pastrez. Dupa ce am fost retrogradati nu mai voiau sa îsi prelungeasca contractele si a trebuit sa îi transfer pentru a nu îi ceda mai apoi gratis.Daniel Remes
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.