20.09.2009 Farul Constanta – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 20.09.2009 Farul Constanta – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Viewing 9 posts - 31 through 39 (of 39 total)
  • Author

Din pacate nu am reusit sa vad meciul nici la televizor macar,dar din cate am auzit si vazut din comentariul live text de pe liga 2,Farul a controlat partida si merita mai mult decat noi cele trei puncte.Desi asta nu e o conditie necesara pentru a castiga un meci,totusi este un indicator important al felului in care a decurs partida.Ma enerveaza de asemenea sa aud ca iarasi ratam ocazii clare de gol,considerand ca nu am ajuns inca la un nivel care sa ne permita acest lucru.Oricum,sper ca baietii nostri se vor revansa cu o victorie in weekend-ul acesta in fata celor de la Botosani pentru a tine totusi cat de cat aproape de primele doua clasate.

P.S.De asemenea Sportul a ratat o sansa imensa de a se apropia doar la 3 puncte de locul 2,Chiajna pierzand cele trei puncte in fata bacauanilor;trebuia sa profitam de acest lucru,deoarece Concordia are o echipa solida si greu cedeaza puncte

07Ex
    Keymaster

Eu cred ca in meciul cu Farul Selymes a tras la 0-0, ceea ce nu e rau atat timp cat reusesti sa scoti un 0-0. In fond am fost la 3 minute de castigarea unui punct. Cred ca tactica alui Selymes in deplasare este sa nu primeasca gol, iar daca e sa dea gol, cu atat mai bine.

Imi pare rau ca nu le-am furat Farului macar un punct ca prea mi se par antipatici, asta mai ales dupa ce a venit si Sumi la ei.

sircos
    Member

in timp ce noi bateam cu 4-0 pe botosani, sageata castiga la farul :-B X(

Farul Constanţa – Săgeata Stejaru 0-1

07Ex
    Keymaster

Nu pot sa-mi explic cum de noi am pierdut la Constanta iar Sageata a castigat. Macar un punct daca luam si noi cu Farul.

@sircos wrote:

in timp ce noi bateam cu 4-0 pe botosani, sageata castiga la farul :-B X(

Farul Constanţa – Săgeata Stejaru 0-1

De fapt,meciul Farului cu Sageata a avut loc Duminica,pe cand al nostru a fost Sambata,deci nu s-au desfasurat in aceleasi perioade de timp.

sircos
    Member

ideea principala este ca sageata a luat 3 puncte de la farul, iar noi … un gol si un cartonas rosu #-o

ultrasro
    Member

Am jucat o repriza in zece iar Viorel Ferfelea a tras in bara din pozitie ideala! Asta e explicatia :)

dragos
    Member

nu mai pot veni in regie, la meciul retur, intrucat l-au demis pe Sumi :)) :)) :)) :)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
    bineee, ca l-au demis :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

07Ex
    Keymaster

Subiectul a fost inchis si arhivat.

Viewing 9 posts - 31 through 39 (of 39 total)
  • The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.