2006 Site Redesign

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 107 total)
  • Author

@Ultras wrote:

A fi bine sa avem pe noul site o sectiune separata cu alte sporturi: Hochei, Baschet, Gimnastica Ritmica etc. Cu fotografii, filme, stiri, rezultate, palmares samd.
    Cel putin la gimnastica ritmica Gabi cred ca este doctor si poate pune la dispozitie tot materialul necesar.
    Am sa ma mai gandesc la structura si detalii

Sunt deacord cu tine… este destul de ciudat sa ai toate stirile la un loc si cand citesti despre fotbal sa dai in hockey

07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

A fi bine sa avem pe noul site o sectiune separata cu alte sporturi: Hochei, Baschet, Gimnastica Ritmica etc. Cu fotografii, filme, stiri, rezultate, palmares samd.
    Cel putin la gimnastica ritmica Gabi cred ca este doctor si poate pune la dispozitie tot materialul necesar.
    Am sa ma mai gandesc la structura si detalii

Pai gandeste-te si pune si tu un raspuns deoarece acum ne gandim la cum sa structuram pagina pentru la anu’.

Ultras
    Member

Ho, ca acum am un meci cu inghetatu’ si nu prea imi sta gandu’. Da’ promit ca pana vineri fac o schita.

07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

Ho, ca acum am un meci cu inghetatu’ si nu prea imi sta gandu’. Da’ promit ca pana vineri fac o schita.

Promiti ca pana vineri faci o schita? 😉

ultrasro
    Member

Unde este schita mai Florine? Ai promis….. 😆

Tavi
    Member

in “uichend” :?: lasa-tzi omu’ sa-shi linga ranile … pardon ca nu era vorba de di Canio :D

Ultras
    Member

E pe vine! Nu am avut timp sa meditez suficient pentru a atinge Nirvana 😈

07Ex
    Keymaster

Ce se mai aude cu schita aia Florine?

ultrasro
    Member

cred ca a uitat…. 8)

07Ex
    Keymaster

Hahaha 😆

Ultras
    Member

Referitor la alte sporturi:
    Cred ca cel mai bine este sa avem un link din pagina principala “CS Sportul Studentesc” si din pagina clubului linkuri pentru fiecare sectie (care se pot adauga pe parcurs, cand avem un minim de informatii).

O idee pentru prezentarea lotului: fisa personala pentru fiecare jucator (si antrenor) care sa includa date persoanale, foto, cariera s.a.m.d.

Ultras
    Member

Cazimir, ce se mai aude cu relansarea? La inceputul returului cumva?

07Ex
    Keymaster

Astept mai multe amanunte de la cei de la fevanet. Din cate am inteles sunt ceva probleme cu redesign-ul paginii asa ca s-ar putea ca noul site sa nu fie gata pana la inceputul returului.
    Cum aflu ceva concret voi posta aici.

07Ex
    Keymaster

Re-designul site-ului NU va fi gata sigur pana la inceperea returului. Am forbit cu cei de la fevanet care mi-au spus ca din motive tehnice nu vor putea sa lanseze noul site pana pe 6 martie.
    Sper insa ca pana la sfarsitul returului site-ul sa fie “live”. Cum mai aflu ceva concret va spun.

ultrasro
    Member

Trebuie sa vedem daca ai poze cu toti jucatorii…. 8)

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 107 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.