2006 Site Redesign

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 107 total)
  • Author
    webmaster
    Keymaster

Gata s-a rezolvat. Cine vrea avatar poate sa-si puna. Marimea trebuie sa fie pana in 80×80 pixels si nu mai mult de 6500 bytes. :)

Ultras
    Member

Eu incerc sa bag dar imi da tot felul de tampenii 👿

Ultras
    Member

Cred ca ai uitat sa dai permisiunea de upload!!! Zice “permision denied”

cameliu
    Member

Acceasi problema ca la Ovidiu.

Ultras
    Member

Ca la Florin, ai vrut sa zici! 😈

cameliu
    Member

da, normal, tocmai voiam sa corectez!
    greu de deosebit fratii Ultras 😆 😆 😆

webmaster
    Keymaster

Gata, am corectat problema. Avatarurile tre’ sa fie maximum 200×200 pixels si 88KB marime.

Ultras
    Member

Merge uns… 😈

webmaster
    Keymaster

Imi pare bine. Pentru cei care si-au pus deja avatar si nu a mers din prima incercati din nou sa upload avatarul. Daca aveti probleme postati aici.

Thx!

ultrasro
    Member

Acum vad ca merge bine :)

Radu Dobrin
    Member

cazimir, ce se mai aude cu noul site …eventuali sponsori vs costuri, etc..?

webmaster
    Keymaster

@Radu Dobrin wrote:

cazimir, ce se mai aude cu noul site …eventuali sponsori vs costuri, etc..?

Am reusit in sfarsit sa facem rost de un server ca lumea unde sa putem muta site-ul. Peste weekend cel tarziu atat site-ul cat si forumul vor fi mutate de pe serverul universitatii din Toronto pe noul server Fevanet. Sponsori nu avem (icon_surprised.gif ) insa de data asta sa spunem ca a sponsorizat afacerea frati-miu care s-a ocupat de toata povestea cu serverul. Pe viitor ne descurcam noi.

Vreau de asemenea sa-mi cer scuze pentru inchiderea topicurilor de pe forum insa maine vreau sa incep sa mut toate posturile forumului iar pentru asta trebuie ca nimeni sa nu posteze nimic nou. Promit insa ca pana sambata cel tarziu totul va fi gata iar forumul va fi iarasi functional.

Am lasat acest subiect deschis intentionat doar daca cineva are ceva urgent de postat si nu are unde s-o faca altundeva, asa ca va rog, daca aveti ceva urgent puteti posta aici. :)

webmaster
    Keymaster

Cap_PDT_01_02 Gata, totul s-a rezolvat cu forumul Cap_PDT_01_07

In prima instanta forumul a fost mutat pe serverul fevanet. Totodata am facut cateva modificari la forum, printre care posibilitatea de a avea tot forumul nu numai in limba engleza ci si in alte limbi (in special romaneste). In plus acum se poate schimba background-ul forumului intr-unul mai inchis sau mai deschis. Toate aceste modificari pot fi facute de pe “Profile”. Un singur lucru l-am pierdut (doar insa temporar) sunt avatarurile.

Cat de curand voi incepe sa lucrez la imbunatatirea forumului, dar pentru asta mai intai trebuie sa invat cum sa programez in php si sql. Cap_PDT_01_26

Pana una alta forumul este operational asa ca va rog pe toti sa continuati sa postati. Cap_PDT_01_30

Radu Dobrin
    Member

daca tot venii vorba de mutat topicuri…crezi ca se poate adauga o optiune de a ‘lipi’ topicuri diferite dar care sint despre acelasi lucru?….am vazut ca sint destul de multe topicuri deschise pentru cam acelasi subiect, care ar putea fi adunate toate sub un singur topic comun pentru toate…

webmaster
    Keymaster

@Radu Dobrin wrote:

daca tot venii vorba de mutat topicuri…crezi ca se poate adauga o optiune de a ‘lipi’ topicuri diferite dar care sint despre acelasi lucru?

Momentan acest lucru NU este posibil. Ca si tine si eu am observat ca sunt multe topicuri deschise pe acelasi subiect si vreau sa le “lipesc” insa pentru asta trebuie sa modific un pic codul php pe forum, si inca nu stiu cum sa fac asta. Cat de curand insa voi incerca sa adaug un mod care sa ne permita sa “lipim” topicurile. Cap_PDT_01_32

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 107 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.