21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 57 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a XXII-a a Ligii 1.
    Miercuri 21.03.2012, ora 15:30, stadion Regie.

laucantona
    Member

Meciul ar fi fost devansat de pe joi 22 martie pe miercuri 21 martie, de la ora 15.30, si ar fi direct pe GSP TV, stire din prosport…dar vad cu tu aveai deja ziua nu si ora

ngm
    Member

POATE VENITI MAI MULTI MIERCURI, NU DE ALTA, DAR SA MAI COPILARIM !!!

ngm
    Member

DE RETINUT !

Raport şocant după CFR-Pandurii » Şuturi la poartă 4-20. Scor 2-0

@ngm wrote:

POATE VENITI MAI MULTI MIERCURI, NU DE ALTA, DAR SA MAI COPILARIM !!!

Ar fi minunat sa ne strangem mai multi in galerie la acest meci, mai ales dupa ultimele rezultate, parca si pe jucatori ii simt mai aproape de noi in ultima perioada.Insa, pacat ca meciul se va desfasura in timpul saptamanii si prin urmare vom fi probabil sensibil mai putin sustinatori ai Sportului decat daca l-am fi disputat in week-end, dar cine stie, poate se mobilizeaza lumea in mod surprinzator pentru a pune mai multa presiune pe adversar. Cum a zis si Ilie Dumitrescu la Digi dupa meci: “Pacat ca Sportul nu are stabilitate financiara si suporteri, altfel ar fi fost cu siguranta acolo sus”. Daca in cazul primeia nu avem ce sa facem decat sa ne resemnam si sa ne rugam ca Siman se va descurca cumva, la a doua avem puterea de a schimba aceasta imagine. Daca nu dupa o victorie cu Dinamo, atunci cand? :p

ovidiu
    Member

Sa nu-i ia prea tare valul mai ales dupa victoria cu Dinamo. Sa ramana lucizi. In continuare mi-e frica.
    Dar vreau sa invinga in acest meci, chiar daca acum suntem priviti mai cu atentie, vreau sa razbune rezultatul din tur si sa confirme ca cele trei victorii nu sunt deloc intamplatoare. Si sa dea o lectie acestei infumurate echipe.

Dar si daca vor pierde voi ramane in continuare langa ei, voi urmari meciurile cu aceleasi emotii, voi suferi si ma voi bucura cu aceeasi intensitate. Oricum au dovedit ca au atitudine in acest inceput de retur :ymapplause: .

laucantona
    Member

Parerea mea este ca acum avem examenul maturitatii…daca scoatem macar un punct cu CFR-ul vom devenii aceea echipa puternica si nu doar un foc de paie, cum ar spune multi dintre adversari acum.

dragos
    Member

chefereule, atentie: vine YOUNG SPORTUL B-)

ngm
    Member

CFR e pe locul 1, Costa exultă: “Nu mă interesează Dinamo şi Steaua!”

CFR a urcat pe prima poziţie a Ligii 1 după ce Dinamo s-a făcut de râs pe teren propriu cu Sportul Studenţesc, viitoarea adversară a ardelenilor. Miercuri, trupa lui Jorge Costa va veni în Regie, iar lusitanul nu concepe decât victoria.

“Vom da piept cu o echipă tânără, de mare calitate. Ei au o mare disponibilitate la efort, iar în meciul cu noi nu au nimic de pierdut. Au jucători tineri care vor să se afirme şi să prindă un contract la o echipă mare, dar noi am avea foarte multe de pierdut dacă nu vom obţine un rezultat pozitiv. Vom fi atenţi.

Mă simt foarte bine pe primul loc, e o poziţie la care am râvnit mult şi pe care o merităm din plin. Sper să rămânem pe acest loc până la final, iar dacă simţim o presiune, este vorba despre o presiune pozitivă. Nu mă interesează Dinamo şi Steaua, noi trebuie să ne vedem de jocul nostru şi să obţinem puncte.

Nu a fost un accident că Sportul a bătut pe Dinamo. Ei au făcut o partidă foarte bună, au muncit mult şi au meritat victoria. E problema lui Dinamo dacă totuşi vor câştiga meciul la masa verde, nu ştiu ce se va întâmpla şi, sincer, nici nu mă interesează”, a spus Jorge Costa.

voi veni si eu la meci :X imi este atat de dor de un meci in templu…daca scoatem si rezultat pozitiv, ar fi senzational….la pozitiv, bag si egalul…ar fi superb, ne vedem la stadion

dragos
    Member

meciul va fi transmis pe GSP TV, de la ora 15.30

Ultras
    Member

Avancronică: Misiune imposibilă 4! Trupa de comando din Regie va lichida liderul malefic?

Daniel Isăilă are motive să privescă viitorul cu încredere. Copii Regiei s-au maturizat repede şi joacă fotbal de calitate

Daniel Isăilă a pregătit pentru retur un grup restrâns de fotbalişti, care seamă izbitor cu o trupă de comando din filmele americane, trimisă în misiuni sinucigaşe prin cine ştie ce jungle să taie răul din rădăcină, de obicei personalizat de un lider obscur.

Plecat-au 15 din Regie şi au învins pe rând Ceahlăul, FC Braşov şi Dinamo. Acum a venit rândul să dea piept cu CFR Cluj, o armată puternică de mercenari, adunată din toate colţurile lumii. Slab echipaţi material, dar dotaţi cu talente şi abilităţi de mulţi nebănuite, “rangerii” lui Isăilă au format un grup puternic, greu de îngenunchiat. În plus, atitudinea lor, desprinsă din legendele Primului Război Mondial, având ca motto “pe aici nu se trece”, completează portretul liderului la zi al returului.

Totuşi, Isăilă este conştient că nu poate ieşi învingător din toate bătăliile care urmează, însă important va fi deznodământul final, dacă va câştiga sau nu războiul. Nici măcar nu mai ţine cont de victoriile recente, pe care le consideră deja istorie.

Astăzi, înaintea conferinţei de presă susţinută la stadionul din Regie, Isăilă a dezvăluit pentru sportb.ro unul dintre secretele succesului: “cum te pregăteşti, aşa joci”. La prima vedere nu pare a fi nimic deosebit, dar în România acest aspect, de bun simţ în sportul de performanţă, a fost demult uitat în fotbal, de la juniori şi până la naţională.

Excepţiile care confirmă crezul lui Isăilă se numesc Unirea Urziceni, Oţelul Galaţi şi chiar Sportul Studenţesc între anii 2004-2006, care au obţinut rezultate remarcabile bazându-se în primul rând pe multă muncă şi pe unitatea grupului.

Pentru meciul de miercuri cu CFR Cluj, Isăilă are o singură certitudine: echipa sa va încerca să îşi facă jocul timp de 90 de minute, indiferent de rezultatul de pe tabelă.

CIPIKA
    Member

Care sunt preturile biletelor?

razvan
    Member

aceleasi: 10, 15, 20.

Radu Dobrin
    Member

am mai urcat un loc in clasament…..la meciul asta plecam de pe locul 12, dupa ce pinaltoizii au luat 2 diferenta de la porumbeni.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 57 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.