Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 21.03.2012 Sportul Studentesc – CFR Cluj-Napoca 1-1(0-0)
- This topic has 56 replies, 19 voices, and was last updated 11 years, 4 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
March 21, 2012 at 8:56 pm #92719
ngm
MemberLA MULTI ANI OVIDIU !!!
March 21, 2012 at 9:05 pm #92720ngm
MemberŞah la regii de carton! Sportul – CFR Cluj 1-1. Studenţii au detonat bomba în minutul 90
Liderul CFR Cluj a remizat ieri în Regie cu Sportul, deşi gazdele au o echipă improvizată, au fost defavorizate de arbitru şi au jucat 35 de minute în inferioritate.
Sportul Studenţesc a dat ieri măsura adevăratei valori a „granzilor“ din fotbalul românesc şi a reuşit, în Regie, cu o echipă făcută „pe genunchi“, să remizeze cu liderul CFR Cluj, scor 1-1 (0-0). Codaşa redresată de antrenorul Daniel Isăilă este la a doua lovitură în patru zile, după ce sâmbătă bătuse cu 3-1 fostul lider, Dinamo, chiar în „Groapă“.
Clujenii încep meciul ca nişte cocoşi. De pe teren răzbat frânturile în portugheză ale mercenarilor aduşi de Paszkany sub tricoul vişiniu. Buf! Buf! Mingea lovită cu nădejde se apropie totuşi căznit de poarta lui Cezar Lungu. După doar câteva minute, impresia iniţială se consolidează: vedetele ardelenilor n-au idee ce trebuie să facă. Prima repriză e stearpă şi se încheie cu doar două ocazii, ambele la poarta portughezului Beto: Daniel Lung în minutul 17 şi Ferfelea în minutul 45.
10 = 11
La reluare, cei 2.000 de spectatori din Regie simt că s-a schimbat ceva: arbitrul Sebastian Colţescu începe să-şi piardă răbdarea. Blocul ermetic al „studenţilor“ e spart în minutul 55, atunci când Daniel Lung primeşte al doilea „galben“ pentru un fault la Kapetanos şi e eliminat. Decizia discutabilă a „centralului“, faulturile şi alte abateri ale clujenilor rămase nesancţionate alimentează valul de proteste din tribună.
Chiar şi în această situaţie, Sportul continuă să blocheze jocul CFR-ului. Ba, mai mult, în minutul 70 Leonard Dobre scapă singur cu Beto şi ratează o ocazie colosală.
Lucrurile se complică în minutul 77, când arbitrul-asistent Stoianof îl opreşte pe Curelea din drumul spre poarta lui Beto pentru un ofsaid imaginar, iar din contraatacul rezultat Kapetanos deschide scorul: 0-1!Curs studenţesc de schimb: 1.200 lei = 20.000 euro
Urmează minute confuze. „Studenţii“ încearcă atacuri în inferioritate şi clujenii trimit mingea în bara transversală direct din corner, prin Bastos. „Centralul“ Colţescu cere trei minute de prelungiri şi jocul se îndreaptă spre victoria nemeritată a oaspeţilor. Apoi, brusc, lovitura: Andrei Lungu egalează în ultimele secunde cu un şut perfect la colţul
lung. 1-1!
Explozie de bucurie în tribune şi pe teren, în tabăra alb-negrilor, disperare în cea vişinie, Colţescu prelungeşte meciul cu încă un minut peste timpul iniţial, dar nu mai e nimic de făcut. E egalitate între Sportul, echipă unde unii titulari au 1.200 de lei chenzină, şi CFR Cluj, club unde contractele străinilor aduşi cu greu numără zeci de mii de euro
pe lună.
Meciul se termină cu jucători ai clujenilor înjurându-se peste gard cu spectatorii de la tribuna zero şi cu remarca dispreţuitoare a unuia dintre fanii Sportului către ardeleni: „Cu echipa asta vreţi voi să luaţi campionatul, bă, desculţilor?“.March 21, 2012 at 9:50 pm #92721sorin
Membersa mai zica cineva ca n-avem suporteri…
Becali e sef de galerie, jucatorii aplauda ca niste fanatici! Mesajul lui Nikolic de pe Facebook si reactia lui Gigi: “Mi-am rupt camasa de pe mine!”
“Mi-am rupt camasa, mi-am pus alta camasa apoi. Pai, de bucurie la golul lui Lungu. Acum chiar sunt sigur ca Steaua ia titlul, e clara treaba. Nu imi mai e frica. Maine ne apropiem la 3 puncte, la revedere! Steaua e la mana ei. Duminica venim pe primul loc!”, a spus Becali la gsptv.
Nikolici nu s-a abtinut nici el sa nu se bucure in vazul tuturor pentru golul lui Lungu din minutul 90, in poarta CFR-ului. “Bravo, Sportul!”, a scris atacantul pe Facebook dupa Sportul 1-1 CFR.
March 21, 2012 at 10:42 pm #92722sircos
Memberpfffff, am putut sa ma uit la meci doar pana in minutul 90 … si am pierdut golul nostru X( nu-mi vine sa cred ca am egalat ! asa, domnilor, asa va vreau !
March 22, 2012 at 12:37 am #9272307Ex
Keymaster@cameliu wrote:
Avem un suporter nou: jiji, si-a rupt camasa de fericire… sper sa si-o rupa de ciuda dupa meciu din ghencea…
Serios? Cum si-a rupt camasa? A fost la meci sau si-a rupt-o acasa?
@sorin wrote:
sa mai zica cineva ca n-avem suporteri…
Eu am zis de mult aici pe forum ca, daca avem rezultate, vor veni si suporterii la stadion. Tin minte insa ca dl. Cristi Gheorghe nu a fost de acord cu ceea ce am zis. In mintea lui, suporterii sunt atrasi la stadion de alte lucruri (publicitate, materiale promotionale, chestii gratis … ma rog, lucruri de care se ocupa el) numai de rezultate pozitive nu. Vad insa ca n-a mai sinchisit sa intre pe forum ca altfel il intrebam acum ce s-a intamplat de au venit atatia suporteri la stadion.
Am citit in ziar ca cica au fost suporteri la una din tribune care n-au avut bilete sa intre si ca a trebuit sa intre pe la tribuna 1. Nu stiu cat de adevarat e lucrul asta, dar parca vad ca problema este iarasi legata de numarul mic de bilete care s-au tiparit.
March 22, 2012 at 7:41 am #92724lucian
Member@07Ex wrote:
Am citit in ziar ca cica au fost suporteri la una din tribune care n-au avut bilete sa intre si ca a trebuit sa intre pe la tribuna 1. Nu stiu cat de adevarat e lucrul asta, dar parca vad ca problema este iarasi legata de numarul mic de bilete care s-au tiparit.
Intr-adevar am stat vreo 20 de minute la intrare pentru ca nu se gaseau bilete la case. Era o stare tensionata pentru ca bisnitarii aveau bilete cumparate (circa 70-80 dupa aprecieri) si le vindeau dublu fata de pretul afisat. Intr-un final au aparut (ca prin miracol) un teanc de bilete la peluza si s-a rezolvat situatia. Oricum, jenant si nu invatam din greseli (tin minte ca anul trecut s-a intamplat la fel). Bine ca s-a terminat cu bine! :o)
March 22, 2012 at 9:15 am #92725dragos
MemberLa Multi Ani, Ovidiu !
sa ai viata si vin la gheata ! :ymparty: :ymparty:revenind la subiect……n-am urmarit prima repriza, insa, se pare, ca n-am avut ce pierde.
am vazut numai repriza secunda….s-a vazut, ca Dobre este inca tanar si n-are sange in instalatie…..un varf matur, ar fi rupt plasa……n-a fost sa fie.
dupa golul lor am avut noroc si portar, altminteri scorul putea fi mai mare……oricum, am egalat MERITAT !!
se pare, ca din 2 in 2 meciuri, jucam in 10 oameni !
am ramas placut surprins sa vad atata lume in Regie….iar vremea a fost de vara !!!
fratilor, avem echipa, avem valoare !!
trebuie sa fim consecventi in evolutii si rezultate !! :ymapplause:
FELICITARI echipei si antrenorului !!
March 22, 2012 at 11:50 am #92726dragos
Membercand a egalat Sportul, am primit o multime de telefoane si sms-uri de laude si felicitari (ca la nunta
) de la diversi suporteri, ceea ce denota ca meciul nostru chiar a starnit interesul publicului.
asadar, BUCURATI-VA de fotbal alaturi de YOUNG SPORTUL !! :ymapplause: :ymapplause:
March 22, 2012 at 12:29 pm #92727laucantona
Membersi eu ma bucur de rezultat si un pic si de felul cum am jucat mai ales dupa ce am ramas in 10…eu zic ca CFR-ul nu a prins o zii buna si poate daca insistam mai mult la mijloc iesa mai mult, si trebuie sa fim atenti la cartonase daca stii ca ai un galben si joci cu o echipa mare si cu banii nu mai ridica piciorul de pe pamant in contacte 1-1…in fine rezultatul final reflecta jocul de pe teren.
March 22, 2012 at 10:14 pm #92728Ace of Spades
Member@07Ex wrote:
Vad insa ca n-a mai sinchisit sa intre pe forum ca altfel il intrebam acum ce s-a intamplat de au venit atatia suporteri la stadion.
Asta pentru ca domnul Gheoghe probabil s-a mutat pe pagina de facebook al Sportului Studentesc pentru a mentine contactul cu fanii. Sunt aproape convins ca el este cel care posteaza in numele clubului acolo.
Revenind la meci, in primul rand vreau sa remarc si sa laud atmosfera frumoasa din tribune. Nu mi-a venit sa-mi cred ochilor cand am vazut ce coada se formase la casa de bilete, noroc ca am gasit un bisnitar( de fapt, el m-a gasit pe mine
) ) care mi-a vandut biletul la pret normal( nu stiu de ce nu m-a taxat in plus, dar nah, norocul meu
) si am putut intra prin minutul 15 al meciului, altfel nu cred ca mai prindeam prima repriza #:-s.Presa spune ca asistenta s-a datorat mai mult faptului ca au venit suporterii celorlalte echipe bucurestene, ca un fel de alianta anti-CFR. Posibil, insa cei care am fost in peluza si am strigat pentru Sportul, pot sa bag mana in foc ca nu era vreun suporter al Stelei, Rapidului sau al lui Dinamo.
Cum a scris si Cazimir, suporterii nostri au reinceput sa apara, deoarece in sfarsit, dupa o perioada lunga de timp, echipa joaca un fotbal frumos si spectaculos. Sa ne reamintim meciul cu Otelul din sezonul trecut, primul in “Regie” de la promovare, cata lume a fost, iar pe atunci oaspetii nu erau campioni. Ma indoiesc ca ar fi venit suporteri de la alte galerii pentru acel meci fara miza. Din pacate, de atunci, din cauza organizarii proaste de la acea partida,care apropo, tot asa a ramas,(cum sa ai doar o singura casa de bilete /
) si a lipsei rezultatelor, oamenii s-au lins pe bot de a mai veni in “Regie”, dar uite ca evolutiile tinerilor nostri “studenti” i-au fortat sa revina din nou
.
Meciul a fost cum a fost, puteam pierde lejer aceasta partida, mai ales datorita numeroaselor ocazii ale CFR-ului dupa deschiderea scorului, dar la fel il puteam si castiga, daca Dobre ar fi bagat-o in ate 1 la 1 cu portarul. Eliminarea a fost corecta, offside-ul sau obstructia aceea la Ferfelea de dinaintea fazei premergatoare golului mai putin. Per total un rezultat echitabil, pentru care baietii au muncit si s-au daruit in totalitate. Felicitari Sportul Studentesc! :ymapplause:
P.S. Respect pentru Curelea. Cine a vazut interviul lui de dupa meci stie pentru ce.
March 23, 2012 at 12:08 am #9272907Ex
Keymaster@Ace of Spades wrote:
Asta pentru ca domnul Gheoghe probabil s-a mutat pe pagina de facebook al Sportului Studentesc pentru a mentine contactul cu fanii. Sunt aproape convins ca el este cel care posteaza in numele clubului acolo.
Si eu sunt convins ca el este cel care mentine contactul cu fanii pe Facebook. D-aia nici nu intru prea des pe acolo. Banuiesc ca i-a dat cineva un pont referitor la Facebook si la numarul de fani pe care ii poate atrage prin intermediul acestui mediu social. In plus, la noi pe forum, era hartuit cam de toata lumea si trebuia sa dea socoteala pentru tot ce era in neregula la club. Pe Facebook posteaza numai ce vrea el, si bineanteles numai articole in care sa promoveze imaginea clubului, iar daca cineva sare calul, ii poate oricand sterge mesajele, ca doar el e sefu’.
April 28, 2012 at 1:59 pm #9273007Ex
KeymasterSubiectul a fost arhivat.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.