Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 21.05.2005 Sportul Studentesc – Poli AEK Timisoara
- This topic has 12 replies, 7 voices, and was last updated 18 years ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
May 19, 2005 at 8:11 am #50439
cameliu
Membercitire de la florin
“Iar Dumtru! Pe Craciunescu l-au tampit fetitzele, folcloristele si alte animale de casa…
SPORTUL STUDENTESC – POLI Timisoara 21.05.2005 ORA 17.00
Stadion: REGIE (Bucuresti)A: DUMITRU ROBERT (BRASOV)
A1: SOVRE OCTAVIAN (ORADEA)
A2: POPA IONEL (PASCANI)
R: NICOARA CODRUT (RASNOV)
OBS: MIHALACHE DUMITRU (BUCURESTI)
GHEORGHE CONSTANTIN (SUCEAVA)”Votati-o si pe Renata ca are meci greu! 😆 😆 😆
http://www.gsp.ro/index.php?c=76&act=championship&w=13&m=3&t=13
May 19, 2005 at 11:18 am #71221cristiansportul
MemberDaca ii batem pe banateni avem sanse reale de a termina campionatul in fata lor, si poate de ce nu a juca in Intertoto.
May 19, 2005 at 11:33 am #71222dragos
Memberechipa tre’ sa-i demonstreze “bursucului” ca putem bate orice echipa si mai avem putin pana la indeplinirea celor 12 puncte din ultimele 4 etape.
SPORTUL FOREVER !!!
May 19, 2005 at 12:01 pm #7122307Ex
KeymasterVa fi foarte greu sa-i batem pe Poli acasa mai ales in conditiile in care avem 3-4 jucatori de baza accidentati.
May 19, 2005 at 12:05 pm #71224dragos
Memberrevansa !!!
May 20, 2005 at 10:17 pm #71225cameliu
MemberExamen cu Olăroiu
Partida cu Sportul îi oferă antrenorului timişorean posibilitatea de a vedea “pe viu” evoluţia unor jucători doriţi pe Bega. Deşi oficialii cluburilor neagă orice discuţie referitoare la transferuri, pepiniera Sportului ar putea furniza mai mulţi jucători pentru Timişoara, în această vară. Bănăţenii cu siguranţă vor profita de meciul direct din Regie pentru a vedea la treabă cîţiva “studenţi”. Aflate la mijlocul clasamentului, Poli şi Sportul au încheiat practic campionatul, însă disputa de azi este interesantă prin prisma jucătorilor alb-negri doriţi de Poli. Pe lista bănăţenilor sînt golgeterul Gigel Bucur şi Tiberiu Bălan, iar pe lîngă aceştia au mai fost vehiculate numele accidentaţilor Costin Lazăr sau Raul Ciupe. Intrat în conflict cu unii dintre fotbaliştii clubului pe care îl patronează, Vasile Şiman spune că nu sînt oferte venite din Banat: “Nu port discuţii cu nimeni de la Poli pentru vreun jucător de la Sportul. Nu am purtat nici în iarnă”. Totuşi, în martie, Gigel Bucur a fost la un pas de a ajunge la Poli, existînd chiar vorbe că ar fi fost acontat, însă din vară.Poli vrea titlul
Şi Anton Doboş, consilierul general de la Poli, s-a eschivat în privinţa unor posibile transferuri: “Nu cred că e fair-play să vorbim de jucători de la Sportul chiar înainte de meciul cu ei”. Doboş a menţionat şi planul de transferuri al lui Poli. “Nu putem să facem schimbări masive la fiecare şase luni, dar vor rămîne cei care demonstrează că merită. Vor mai fi aduşi şi alţi jucători pentru a acoperi posturile deficitare. Vrem jucători străini, dar trebuie să justifice banii, fiindcă vrem să construim o echipă care va lupta pentru titlu. Pentru asta mai avem nevoie de patru jucători, dar toţi aceia trebuie să fie neapărat peste valoarea celor de acum”, a explicat oficialul clubului bănăţean.Anton Doboş susţine că l-a convins pe Viorel Moldovan să rămînă la Poli
Anton Doboş este convins că atacantul Viorel Moldovan va rămîne încă un sezon la Poli. “Cu Contra, vom vedea ce vrea să facă Atletico. Poate vor să-l vîndă, poate vor să-l împrumute la altă echipă, dar poate o să-i plătească salariul şi anul viitor, iar el o să joace tot la Poli. Ar fi extraordinar. Cu Viorel sîntem pe un drum bun. Cred că am reuşit să-l convingem să rămînă. Şi lui îi place la Timişoara”, a dezvăluit consilierul lui Poli Timişoara. (Ştefan BOTH)Vrea să-şi bată prietenul
Consilierul general de la Poli, Anton Doboş, a spus că vrea să cîştige şi pe terenul din Regie trei puncte, chiar dacă învinge echipa prietenului său Vasile Şiman. “Cu Şiman sînt prieten, dar e un meci de fotbal şi pînă acum i-am mai bătut, ne-au mai bătut şi ei”, a spus Doboş. Dar patronul Sportului vrea la final locul şase, adică poziţia actuală a lui Poli. “Pentru noi este un meci normal, pe care vom juca să îl cîştigăm. Noi ne luptăm să ajungem pe locul 6, unde este acum Poli”, a replicat Şiman.Iar au probleme financiare
Fotbaliştii Sportului nu au mai primit nici un ban de trei luni, mulţi dintre ei fiind nemulţumiţi de această situaţie. Se pare că ei ar fi vrut să protesteze înaintea meciului cu Poli Timişoara, dar au fost convinşi de preşedintele Vasile Şiman că în vară vor avea achitate toate restanţele, după ce un jucător va fi vîndut la o altă echipă, iar o parte din bani va fi folosită pentru plata datoriilor. (Andrei PANAIT)Au rescris statistica
După ce au învins sîmbăta trecută pe FCM Bacău în Regie, “studenţii” au bătut miercuri şi pe FC Braşov şi au reuşit astfel să obţină două victorii consecutive după doi ani şi jumătate. Pentru Sportul, ultima performanţă de acest gen a avut loc în sezonul 2002-2003. Alb-negrii au întrecut în acea ediţie pe FC Naţional cu scorul de 2-1 acasă şi pe UTA cu 2-0 în deplasare. (Andrei CĂLIN)Oli nu pleacă la Steaua
Olăroiu, alături de alţi antrenori, este curtat de clubul Steaua, însă Anton Doboş exclude o despărţire între tehnician şi Poli: “Oli a demonstrat că e un antrenor bun şi e normal să fie interesat Gigi Becali de serviciile sale. A vorbit şi el cu Gigi, am vorbit şi eu, dar Oli este şi un caracter deosebit. A plecat la un drum, a început o muncă şi vrea să o ducă la bun sfîrşit. Vom merge înainte împreună!” (Ştefan BOTH)May 21, 2005 at 2:52 pm #71226Radu Dobrin
Member0-0 la pauza…ii mincam in a 2:a
…………………
nu a fost sa fie…greu sa mai prindem locul 6May 21, 2005 at 4:53 pm #71227cameliu
MemberDe ce sa fie asa de greu locul 6?
In mod normal, la Bistrita, ar trebui sa mai si cistigam…
Apoi: noi cu Rapid acasa, Poli la Steaua. Care pe care!May 21, 2005 at 4:55 pm #71228DAN VALER MOLDOVAN
MemberChiar daca nu am batut, am jucat frumos. Mi+a placut mult cum a jucat Sportul!!!!!!!! In contextul stilului de joc impus de Dan petrescu, am mers f bine. Mi+a placut apararea.
Am doar doua mentiuni de facut:
atacantii nostrii se arunca in permanenta la pamant. La limita penibilului uneori. In loc sa se zbata, sa lupte pentru minge, la cel mai mic contact cu adversarul, se arunca in iarba. Inafara de Bucur. Asta este inca o dimensiune a valorii. Sa te lupti cu tupeu pentru fiecare minge. Mazilu si Nae sunt cei care s+au aruncat cel mai mult in piscina.
A doua mentiune se refera la Stancu. Alearga total ineficient si are un plasament total defectuos. Nu face nici marcaj si nici nu joaca la angajament. Au trecut mingile in permanenta de el iar cand le+a avut, ori a iesit in out ori le+a pasat aiurea.Eu unul nu cred ca vom avea probleme in anul ce vine. Echipa o sa mearga bine.
Felicitari pentru meciul de azi! Mie unul mi+a placut tare.
Haide Sportul! Hai odata!
May 21, 2005 at 7:17 pm #71229Tavi
Member@DAN VALER MOLDOVAN wrote:
atacantii nostrii se arunca in permanenta la pamant. [/b]
Scuza-ma ca te contrazic, dar cred ca este doar o impresie de moment a ta! Ai dreptul la ea ca oricare suporter care tine cu aceasta echipa. Toti ne infuriem si fiecare incearca, ca atunci cand nu vin toate cele trei punctele, sa gasesca o chichitza! Si eu o fac de multe ori asa ca nu te judec! Dar cred ca daca meciul de azi ti-a lasat o anumita impresie ea este cu sigurantaza influentzata doar de aspecte secundare ale jocului si nu ale tacticii (exprimarii) echipei in general.
@DAN VALER MOLDOVAN wrote:
La limita penibilului uneori.[/b]
Dane, hai sa nu exageram totusi! Am jucat in fatza echipei care la anul va lua titlul! Nu bag mana in foc, dar au cel mai bun anrtenor, cel mai bun management, jucatori de mare clasa, STABILITATE, nu stiu ce-i/cine-i mai poate impiedica la anul?!?!?! … mitica??? poate … sper sa nu si mai sper ca intr-o buna zi cineva o sa aiba “scula” sa-i “bea sangele” si imputzitului astuia ca prea se crede Dumnezeul fotbalului bashtinash (fie-mi iertate expresiile mai putin academice).
In loc sa se zbata, sa lupte pentru minge, la cel mai mic contact cu adversarul, se arunca in iarba.[/b]
De unde sti ca asta nu cumva asta a fost tactica impusa de “superantrenor”, cum il numeste Blue Eyes.
:
Asta este inca o dimensiune a valorii.[/b]
Interesanta afirmatie. A cui valoare te referi exact? 😈
Mazilu si Nae sunt cei care s+au aruncat cel mai mult in piscina.[/b]
Le-o fi fost cald oamenilor … care e problema
: 😈
A doua mentiune se refera la Stancu. Alearga total ineficient si are un plasament total defectuos. Nu face nici marcaj si nici nu joaca la angajament.[/b]
Auzi Dane, eu te suspectez ca nu te-ai mai uitat la un meci de-al lui Sportu’ de mult timp
… Nu, scuze, am fost rautacios acum, dar mie cand il vad pe Stelica la minge (chiar daca mi-e drag ca totzi jucatorii Sportului dealtfel)
am o mare strangere de inima … bai frate, tu nu potzi intzelege ca atat poate el … itzi mai aduci aminte anul trecut in div B ce parapanta era:
Felicitari pentru meciul de azi! Mie unul mi+a placut tare.[/b]
Si mie!
May 21, 2005 at 10:36 pm #71230cameliu
MemberCronica din gsp:
S-au anulat reciproc
Viorel TudoracheCu 30 de minute înainte de începerea partidei, Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu discută în italiană pe gazon, în prezenţa preparatorilor fizici aduşi din Il Calcio. Sînt degajaţi, îşi permit şi cîteva glume. “Cum poţi să-l pui căpitan de echipă pe cel mai urît jucător?”, l-a întrebat antrenorul Sportului pe Oli cînd s-a apropiat de ei şi Contra. “Guriţă” a zîmbit ştrengăreşte, după care i-a spus rîzînd cameramanului care înregistra scena să se oprească din filmat fiindcă va fi blat meciul.
Gluma s-a oprit aici. A început meciul, iar cei mai în vogă antrenori din Divizia A nu-şi permit se păcălească fotbalul. Nu degeaba trage Gigi Becali de Dan Petrescu şi de Olăroiu să-i aducă la Steaua din vară. Se trece direct la spectactol.
Sportul calcă prima acceleraţia şi îşi trece în cont cele dintîi ocazii prin Gigel Bucur (5) şi Mazilu (7). Studenţii atacă variat, dar îşi asigură şi spatele. Cruceru este postat în faţa apărării, cu misiunea de a-l bloca pe jolly-jocker-ul Caramarin. Poli nu stă pe gînduri şi ripostează periculos. Oli îşi urcă mijlocaşii laterali la nivelul lui Mansour, iar Gigel Coman (14) bagă Timişoara în joc cu un şut viclean.
Caramarin se arată şi el (20), dar nu mai are suflu să finalizeze un-doi-ul de efect cu pivotul Mansour. Forţele sînt echilibrate, ca şi raportul marilor ocazii, la care au contribuit Nae (23) şi Mansour (45).
Dan Petrescu şi Olăroiu s-au anihilat reciproc şi în repriza secundă, doar nu degeaba fac schimb de informaţii între ei. Şi-au împărţit perioadele de dominare, dar pînă la urmă rezultatul este echitabil.
Ciupe revine în septembrie
Ciupe şi Lazăr, cei doi jucători ai Sportului care vor lipsi tot restul sezonului, au venit la stadion în cîrje. Fundaşul dreapta al formaţiei din Regie a spus: “În septembrie cred că o să pot reveni”. Mircea Popa, recuperatorul fizic al Sportului, cel care a lucrat cu Mircea Lucescu la Galatasaray şi Beşiktaş, se va ocupa de refacerea lui Costin Lazăr. y Paul MuntenescuOlăroiu nu vrea “studenţi”
Deşi în ultimul timp s-a vehiculat că Poli Timişoara ar fi interesată de Tibi Bălan, Costin Lazăr şi Gigel Bucur, antrenorul Cosmin Olăroiu a negat acest lucru. “Nu am spus niciodată că îi doresc pe cei trei, ei nu sînt pe lista mea de achiziţii pentru la vară”. y Paul MuntenescuDoar Petrescu vrea la Steaua
Chiar dacă Petrescu şi Olăroiu erau daţi ca posibili antrenori din vară în Ghencea, doar tehnicianul Sportului s-a arătat interesat. “Orice antrenor ar fi onorat să vină la Steaua, însă pe mine încă nu m-a sunat nimeni”. În schimb, Cosmin Olăroiu a spus: “Această discuţie pentru mine s-a încheiat. Nu pot să las baltă suporterii Timişoarei”. y Paul MuntenescuSportul Studenţesc – Poli Timişoara 0-0
4-4-2
Antrenor Dan Petrescu
33. Stăncioiu
21. S. Rădoi
6. Secăreanu
2. Raţiu
13. Rusu
7. S. Stancu
8. Cruceru
(17. Oae, 89)
14. Ferfelea
(10. T. Bălan, 61)
22. M. Nae
9. Mazilu (cpt)
20. G. Bucur
(23. Maxim, 81)Poli Timişoara
4-4-1-1
Antrenor Cosmin Olăroiu
12. M. Popa
10. Contra (cpt)
5. Fl. Bătrînu
23. Cânu
7. Poenaru
18. M. Constantinescu
(16. Paleacu, 76)
11. Naidin
(19. Băd, 66)
21. R. Stancu
(30. Ov. Petre, 46)
28. G. Coman
8. Caramarin
24. MansourRezerve
Sportul: 1. Stanca, 4. Nicola, 11. D. Varga, 19. A. Stîngă
Poli: 77. C. Grigore, 2. A. Dumitru, 6. Mehmedovici, 17. BălaceCartonaş
Galben: Rusu (18), T. Bălan (75) / Poenaru (32), M. Constantinescu (38), Cânu (42), Contra (64)Arbitru: R. Dumitru (Braşov) 6. Asistenţi: Oct. Şovre (Oradea) 7 şi I. Popa 7 (Paşcani)
Spectatori: 2.000
22 mai 2005
May 21, 2005 at 11:18 pm #71231Radu Dobrin
Memberonlinesport:
Echipele conduse de pe margine de Dan Petrescu si Cosmin Olaroiu, antrenorii “vinati” de Steaua, au avut o evolutie jenanta, intrecindu-se in bilbe si alergaturi fara rost. Daca in a doua repriza meciul s-a mai incins, pina la pauza doar ocaziile lui Caramarin, Bucur si Mansour au dezmortit putinii spectatori care s-au incumetat sa vina in Regie.
“A fost un meci de vacanta, intre doua echipe obosite, fara motivatie. N-ar trebui sa mai existe o asemenea partida in Divizia A. Vreau sa cistigam ultimele doua meciuri din campionat”, a declarat Cosmin Olaroiu, antrenorul oaspetilor.
“E bine ca n-am luat gol. Tinind cont de loturi, diferenta dintre cele doua echipe e ca de la cer la pamint. Am intilnit o echipa foarte buna”, a spus Dan Petrescu, antrenorul Sportului.
Cosmin Contra se gindeste deja la expirarea contractului sau cu Poli. Imprumutat pina in vara de Atletico Madrid, “Gurita” se va intoarce in iulie in Spania. “Toti ma intreaba daca ramin la Poli, dar eu nu stiu daca Timisoara o sa mai vrea sa apeleze la serviciile mele din campionatul viitor. Poate noii investitori au planuri marete si vor sa aduca jucatori mai buni decit mine”, ne-a marturisit internationalul roman.
May 23, 2005 at 10:56 am #71232dragos
Membera fost un rezultat echitabil, dupa evolutia echipelor.
-
AuthorPosts
- The topic ‘21.05.2005 Sportul Studentesc – Poli AEK Timisoara’ is closed to new replies.