21.05.2011 Sportul Studentesc – Unirea Urziceni 5-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 21.05.2011 Sportul Studentesc – Unirea Urziceni 5-1(1-1)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a 34-a Ligii 1.
    Sambata, 21.05.2011, stadion Regie

dragos
    Member

meciul de ramas bun liga 1 !!!
    pentru cine o fi valabil ? :-?
    pentru ambele echipe

rapid19pancu
    Member

sa speram ca doar pentru Unirea..

Zibling
    Member

@rapid19pancu wrote:

Voi poate nu realizati cate puncte trebuie sa facem noi ca sa urcam 4 locuri. Echipele de deasupra noastra nu vor sta sa ne astepte !!! :ymsick:

dragos
    Member

@Zibling wrote:

@rapid19pancu wrote:

Voi poate nu realizati cate puncte trebuie sa facem noi ca sa urcam 4 locuri. Echipele de deasupra noastra nu vor sta sa ne astepte !!! :ymsick:

contracandidatele noastre ne vor astepta sa le intrecem :D :)) =))

rapid19pancu
    Member

E,imi place sa sper ca se poate chiar daca e foarte greu…mai ales dupa plecarea lui Varga cand echipa e fara “sirul spinarii”.

dragos
    Member

ambele echipe se vor intalni la matineu.
    deh, daca s-au plictisit de faima si banii ligii 1 =)) :)) =))

Astia dispar pana se reia divizia B.

dragos
    Member

acest meci ar trebui sa se joace de la ora 11.00……nu de alta, dar din luna Aug, cu siguranta, ambele echipe numai de la ora 11.00 vor juca…… :ymdevil:

@dragos wrote:

acest meci ar trebui sa se joace de la ora 11.00……nu de alta, dar din luna Aug, cu siguranta, ambele echipe numai de la ora 11.00 vor juca…… :ymdevil:

Dupa parerea mea,Unirea nu va mai apuca nici matineul,ci se va desfiinta odata cu incheierea campionatului….Bucsaru pare ca nu mai vrea sa o sustina cu niciun un chip.Oricum,dupa cum arata situatia,nici Sportul nu e departe de dezafiliere,asa ca tare mi-e teama ca o sa ajungem sa le vedem pe amandoua doar in paginile istoriei. :-ss

teo
    Member

exact, in stilul asta nu mai apucam suta!
    sau poate vine vreo echipa gen bragadiru, peste cativa ani si reia istoria si palmaresul SS de unde au ramas :-ss

Zibling
    Member

@teo wrote:

exact, in stilul asta nu mai apucam suta!
    sau poate vine vreo echipa gen bragadiru, peste cativa ani si reia istoria si palmaresul SS de unde au ramas :-ss

Eh, uite asta mai bine nu. Ori ne desfiintam, ori defilam cu ce mama naibii avem in orice divizie ar fi. Uite, Jiul Petrosani are si acum 1.000-2.000 oameni in tribune la meciurile-derby din Liga a IV-a. Bine, cred ca e intrarea gratuita la meci totusi cand joci cu Uricanii, Orastia si Certejul O:-)

dragos
    Member

poate pleaca si “tavarasci sile” :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
    ar fi unt pe paine, daca s-ar intampla acest lucru :ymparty:

teo
    Member

@Zibling wrote:

Eh, uite asta mai bine nu.

pai cu ingrijorare ma exprimam si eu …

07Ex
    Keymaster

Dupa parerea mea asta este singurul meci pe care-l mai avem de jucat si de la care ma astept la 3 puncte.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.