Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 21.05.2012 Petrolul Ploiesti – Sportul Studentesc 0-3(0-1)
- This topic has 32 replies, 10 voices, and was last updated 10 years, 9 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
May 21, 2012 at 5:12 pm #93106
sircos
Member@Ace of Spades wrote:
Incearca acest link: http://www.hd-sport-live-online.com/.
saru`mana, multumesc ! :ymhug:
May 21, 2012 at 5:13 pm #93107cameliu
Member@Ace of Spades wrote:
Domnul sircos, cum sa va las pe dumneavoastra fara sa urmariti ultimul meci al Sportului din acest sezon. Incearca acest link: http://www.hd-sport-live-online.com/. Da pe varianta flash, o sa iti apara o eroare, o ignori si apesi pe enter pe adresa scrisa sus in browser si voila iti va merge.
P.S. Vezi ca nu iti va merge cu Internet Explorer, incearca cu Google Chrome sau Mozilla.
Multumesc si eu de detalii Ace!
Dupa juma de ora de cautari vad si eu…May 21, 2012 at 5:20 pm #93108sircos
Memberdaca in tot fotbalul romanesc s-ar juca cum se joaca acest meci, cred ca am avea 4 echipe in UCL ! 8-}
May 21, 2012 at 5:28 pm #93109Ace of Spades
MemberGOOOOOL SPORTUUUUL! Multumim Hamutovski
! 0-2, cred ca nu mai avem cum sa pierdem acest meci, desi cu noi nu se stie niciodata.
May 21, 2012 at 5:30 pm #93110sircos
Membercare mamaliga ma-sii a pus meciul asta lunea ??? X( X( X(
May 21, 2012 at 5:47 pm #93111sircos
Members-a intors lumea cu fundul in sus !!!!!!!!
Petrolul – Sportul 0-3.
May 21, 2012 at 5:51 pm #93112cameliu
MemberAsta e!
La ce echipa aveam si la joc nu trebuiam sa retrogradam…Si probabil nici nu am fi retrogradat daca s-ar fi anulat golurile luate din offsid-uri de minimum 2m, dupa preluari cu mana samd…
May 21, 2012 at 5:56 pm #93113Ace of Spades
MemberUite ca pana la urma am reusit sa terminam la fel ca anul trecut, cu o victorie categorica in ultima etapa
. Pacat ca nu s-a putut face deplasarea la acest meci, la ce atmosfera frumoasa a fost in tribune si la stadionul superb al Petrolului, s-ar fi meritat, mai ales ca nu era nici departe. Oricum, cu aceasta victorie, parca putem sa privim mai cu optimism participarea in Liga a II-a. Poate totusi sederea acolo va fi una de scurta durata si vom reveni in Liga I cu un lot ambitios si talentat, dornic de performanta.
May 21, 2012 at 5:56 pm #93114sircos
Memberinceput excelent, final magnific … pacat ca intre ele au fost multe evolutii modeste si mari greseli de arbitraj
May 21, 2012 at 6:00 pm #93115multi
MemberUna din cele mai frumoase perioade ale Sportului Studentesc, aceea care avea sa ne aduca pana pe locul 4, a inceput cu o victorie cu 3-0 impotriva Petrolului…
Poate se repeta istoria, da, Doamne!May 21, 2012 at 6:20 pm #93116dragos
Membern-am vazut meciul, n-am fost informat, ci am vazut doar rezultatul final….
care sa fie explicatia acestui joc/scor ??probabil, lupii au jucat fara motivatie, iar ai nostrii au vrut sa plece cu moral bun in liga secunda.
raman la ideea ca, Multescu trebuie sa revina aici.
felicitari Multescu pt salvare !! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
May 22, 2012 at 7:25 am #93117Radu Dobrin
Member@dragos wrote:
n-am vazut meciul, n-am fost informat, ci am vazut doar rezultatul final….
care sa fie explicatia acestui joc/scor ??probabil, lupii au jucat fara motivatie, iar ai nostrii au vrut sa plece cu moral bun in liga secunda.
raman la ideea ca, Multescu trebuie sa revina aici.
felicitari Multescu pt salvare !! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
explicatia e simpla….petrolul, mai ales dupa 0-1 a tras frina de mina pentru ca avea deja sacii in caruta. (inainte de primul gol erau sa ne dea vreo 2) Dupa al 2:lea gol, nici nu mai alergau dupa minge. Doar curelea care isi punea piedica singur din situatie 1 contra 1 a facut ca scorul sa nu explodeze.
Din punctul meu de vedere, jocul asta nu spune absolut nimic. As fi vrut sa ii vad ca joaca asa cu Mioveniul acasa, de exemplu. (ala a fost meciul de unde a inceput dezastrul)
Ma intreb care a fost cota la pariuri in meciul asta?
ps…Serban, daca are si cap – nu numai talent, va ajunge fotbalist. Multescu a incercat evident partea lui mizind pe lipsa de experienta si jocuri, dar pe acolo nu a trecut nici musca. Bravo! (de ce naiba ne-am mincat ficatii cu Farmache atitea meciuri?????)
May 22, 2012 at 7:36 am #93118dragos
Memberiata un rezumat:
sunt de acord cu ceea ce a spus Raducu, insa as mai adauga un lucru: jucatorii au mai primit bani si …..de azi a venit vacanta
May 22, 2012 at 7:44 am #93119dragos
Membercopii au dansat cu lupii !!!
“Studenţii” au reuşit surpriza, cîştigînd la Ploieşti în stil de mare echipă. Gazdele continuă în Liga 1, iar Sportul va evolua la matineu din sezonul următor.
După un retur fantastic sub comanda lui Gigi Mulţescu, Opriţa şi compania s-au salvat de la retrogradare şi aseară au dat ultima reprezentaţie din acest sezon cu 12.000 de suporteri fanatici în tribunele lui “Ilie Oană”.
Prahovenii, fără golgeterul Hamza, nu au mai fost la fel de incisivi în faţa porţii, în timp ce Sportul a muşcat pe contraatac. Căpitanul Ferfelea a făcut ce a vrut cu Melinte, însă şutul a trecut peste (25). Opt minute mai tîrziu nu a mai greşit cînd a plecat de lîngă Fl. Dumitru şi l-a executat scurt pe Hamutovski. VIDEO
Partea a doua a avut aceleaşi coordonate, trupa lui Isăilă preferînd aceleaşi contre rapide. Şansele mari le-au avut tot “lupii galbeni”, Lungu fiind providenţial în două rînduri, dar golul care plutea în aer a venit tot în poarta lui Hamutovski.
Fostul stelist a gafat ca la amatori la şutul lui Lazăr (72 VIDEO). În prelungiri, Nistor a dus scorul la unul de forfait după o execuţie plasată din interiorul careului- VIDEO. Galeria ploieştenilor nu s-a oprit din cîntat nici măcar la 0-3, mulţumind jucătorilor pentru prestaţiile din ultimele jocuri de Liga 1.
May 22, 2012 at 1:46 pm #9312007Ex
KeymasterEu n-am vazut meciul in totalitate, ci m-am uitat doar la rezumatul de pe Prosport. Mi s-a parut insa ca Petrolul a avut ceva ocazii, unele mari cat roata carului, dar n-au reusit sa profite si sa ne dea gol. Noi, in schimb, am dat gol la aproape toate contraatacurile pe care le-am avut.
In sfarsit pot spune si eu ca aia au ratat tot ce puteau rata iar noi am fost eficienti si am dat gol la aproape toate ocaziile avute. Deobicei se intampla exact pe invers, noi atacam si ratam cu seninatate, iar adversarii ne dau gol la singurul sut pe poarta.
In alta ordine de idei nu pot sa nu mentionez atat stadionul ultra modern cat si numeroasa galerie a Petrolului. Dupa ce am urmarit rezumatul, parca mi-a parut bine sa vad o echipa cu un asemenea stadion si cu o asemenea galerie ramanand in A. La noi, cand Sportul joaca in Regie parca joaca o echipa de liga a II-a. Stadionul arata cum arata, tribunele sunt goale … ce sa mai vorbim.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.