21.09.2008 Sportul Studentesc – FC Ploiesti 1-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 21.09.2008 Sportul Studentesc – FC Ploiesti 1-2(1-1)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 50 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a 6-a a ligii a 2-a, seria 1.
    Duminica 21.09.2008, ora 13:00, stadion Regie.

MarcAntoniu
    Member

O victorie acasa impotriva CSM Ploiesti va certifica dorinta de promovare.
    Sa speram ca, vom avea vreme buna !

FORZA SPORTUL STUDENŢESC !

Zibling
    Member

Un alt meci impotriva unei contracandidate la promovare. Acum trebuie neaparat victoria impotriva echipei antrenate de Rachita.

Hai studentii!!! Vrem 3p.!!!

ovidiu
    Member

Neaparat VICTORIE. Chiar daca aceasta echipa este in forma va trebui tras si obtinuta victoria. Chiar daca in anii trecuti am avut destule insuccese cu nou promovate (sa ne aducem aminte – adica jucatorii – si sa nu mai repete acele contraperformante).
    Altfel promovarea (la care sper din tot sufletul) se va amana.

Oricum echipa misca mai bine decat anul trecut (cel putin asa zic eu) si sper sa confirme in acest joc ca vrea sa promoveze.

Meci televizat pe sport.ro, duminica (21.09) de la ora 13.00.

am urmarit meciul lor cu Bacaul si sincer…sunt de batut…acolo un 1 0 un 2 1…este accesibil pt baietii nostrii…abia astept acest meci si daca vom lua 3 puncte viitorul va fii roz ❗

dragos
    Member

bine ca il da pe tv….speram sa ne bucuram la final.

meci foarte important asta…daca nu reusim sa cistigam…raminem destul de in urma…eu sper sa cistigam..si abia astept meciul,sper sa fie vremea buna…si eu zic 2 – 1

ovidiu
    Member

Primele 15 min bune.
    Si conducem cu 1-0 (Postolache) dupa 3 ocazii ale noastre de gol.
    Oricum e loc si de mai bine. Totul e ca baietii sa vrea.

Si uite ca egalara. 1-1

adso
    Member

joaca bine sportul, dar se rateaza cam mult…

cameliu
    Member

Incredibil, am avut minim 10-12 ocazii de gol din care vreo 4-5 mari de tot… si-am dat un gol…
    Aia au trecut prima data jumatea in min 20, corner si gol din nimic…

Echipa pe care sa o dominam in halul asta n-am mai vazut… din pacate insa rezultatul… 1-1…

ovidiu
    Member

Nu pot sa-mi dau seama cum aceasta echipa a Ploiestiului este asa sus in clasament. Nu a aratat nimic.
    Pacat ca nu am reusit sa dam mai multe goluri. Parca jucatori nu au incredere in ei.
    In aparare suntem oricum destul de visatori.

Turb ca nu am mai dat cel putin un gol din multimea de ocazii pe care le-am avut. In nici un meci al SPORTULUI nu am vazut o asemenea dominare si atatea ocazii.

Hai baieti sa obtinem victoria.

cameliu
    Member

Aia-s subtiri rau de tot… Am vazut vreo 4-5 meciuri anu asta da adversar asa slab n-am mai avut… Numa sa-i batem…

cameliu
    Member

Ce sa mai zici… 2-1 pt aia!
    Nu dai goluri! Le incasezi!

Au jucat ai nostri la pariuri? Sau cine-mi explica ce s-a intamplat la golul 2? 5 oameni au ramas stana de piatra…

ovidiu
    Member

@cameliu wrote:

Ce sa mai zici… 2-1 pt aia!
    Nu dai goluri! Le incasezi!

Au jucat ai nostri la pariuri? Sau cine-mi explica ce s-a intamplat la golul 2? 5 oameni au ramas stana de piatra…

Aparare visatoare.
    Dar tot nu-mi vine sa cred ca am putut rata atat.

Mi-a fost frica de asa ceva.
    Asa ceva … …

cameliu
    Member

La ce se mai joaca asta e cam rezultatul final!
    Din pacate puteam face 4-0 la pauza, ne-am batut joc de fotbal si fotbalul si-a batut joc de noi!

Daca pe o echipa de divizia C nu esti in stare sa-i bati… Nu-mi revin inca dupa prima repriza.
    Asta e!

Ne-am facut de ras singuri-singurei, fara sa ne oblige nimeni!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 50 total)
  • The forum ‘Sezon 2008-2009 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.