21.11.2004 Sportul Studentesc – Gloria Bistrita

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 21.11.2004 Sportul Studentesc – Gloria Bistrita

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 42 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Victoria Farului in min 90 la tata Jean, ne face meciul cu Gloria mai greu…

In rest National, si Dinamo… vai de ele…

Blue Eyes
    Member

Vai de ele ???…macar de-am avea locul lor in clasament….bine ca suntem noi mai buni……. :( 8)

cameliu
    Member

Spre deosebire de noi Dinamo e considerata echipa cu mari pretentii…
    Spre deosebire de noi Dinamo are 6 infringeri…

Blue Eyes
    Member

Chiar daca la Sportul Studentesc nu sunt mari pretentii….sper ca nu vom retrograda 😮 ….poate la sfarsitul campionatului o vom depasi pe Dinamo ……
    Oricum, fotbalul slab care se joaca in campionatul nostru ma face sa cred ca avem sanse la titlu…… 😉 :P 😮

dragos
    Member

gloria lu’ contele blatula provoaca SUSPICIUNI cand este sa joace cu echipele din capitala (dinamo, rapid, steaua), pt. ca EI NU SE OMOARA CU FOTBALUL in aceste partide (ba odihnesc unii jucatori, ba sunt suspendati, ba sunt accidentati);
    andone afirma dupa meciul cu dinamo, ca singurul meci cu o echipa din capitala, pe care gloria il mai are de disputat in deplasare este cu sportul si daca, gloria se va prezenta tot asa APATIC, atunci se vor risipi TOATE SUSPICIUNILE legate de abordarea bistritenilor vis-a-vis de echipele din capitala; insa, daca ei vor aborda altfel partida atunci CELELALTE MECIURI
    AU FOST BLATURI !!!!
    dupa fiecare din aceste meciuri au iesit scandaluri de non-combat, insa cu sportul, sigur partitura va sta altfel: VOR JUCA LA RUPERE!!!!!
    mai ales ca au pierdut acasa cu farul si vor sa-si recupereze punctele pierdute……..din cate imi amintesc eu, NICIODATA NU S-AU DAT LA O PARTE CAND A FOST VORBA DE SPORTUL, DECI URMEAZA UN MECI TARE!!!!!

SPORTUL FOREVER !!!

Tavi
    Member

cred ca in primul rand conteaza cum vom aborda noi partida 😡

dragos
    Member

noi vom ABORDA PARTIDA NUMAI LA VICTORIE….

Giani
    Member

Meciul cu contele blatula va fi unul decisiv, macar din punct de vedere al mentalitatii. Daca vor avea castig de cauza exuberanta si nonconformismul tinerilor de la noi sau resemnarea si aranjamentele pensionarilor de la ei, ramane de vazut. Intre timp am mai intalnit o echipa de pensionari (inclusiv azi), si dupa doua dusuri reci (oficiale) se pare ca “decanii de varsta” isi vor cauta meritatele taloane de pensii pe la oficiiile postale teritoriale :D.

dragos
    Member

bine ca nu jucam sambata, pt. ca starea gazonului este precara, iar vremea nu se va incalzi pana duminica.

@cameliu wrote:

Victoria Farului in min 90 la tata Jean, ne face meciul cu Gloria mai greu…

In rest National, si Dinamo… vai de ele…

Nu cred ca voctoria farului ne face meciul mai imposibil, ci din contra Bistrita care tot timpul daca a vrut si mai ales daca a fost stimulata a jucat foarte bine, eu consider ca este un meci incomod, dar nu se stie.

Blue Eyes
    Member

Gloria o s-o fure pentru ca nu joaca fotbal….ci prefera sa se ocupe de desert….adik de blaturi…. 😮

Ultras
    Member

Miercuri, obisnuitul meci de antrenament cu SS2, unde Dan inceaca sa vada si jucatorii care sunt mai mult rezerve…

dragos
    Member

meciul se va juca DUMINICA 21.11.2004 de la ora 14.00 si va transmis de NATIONAL TV.

crys41
    Member

Sper sa ii batem ca in 2001(2-0). Nici acum n-am uitat golul lui Gigel Bucur cand i-a intors pe fundasi pe stanga in careu si a sutat tare la coltul scurt din unghi! De atunci mi-am dat seama ca Bucur are “ceva”, ca va ajunge cineva.
    Sper sa dea si duminica unu’ sau doua :D

dragos
    Member

in acest week-end se anunta ploi, slipovita si NINSOARE in toate zonele tarii……..in bucuresti sper, sa nu ninga prea rau…….

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 42 total)
  • The topic ‘21.11.2004 Sportul Studentesc – Gloria Bistrita’ is closed to new replies.