Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 21.11.2004 Sportul Studentesc – Gloria Bistrita
- This topic has 41 replies, 16 voices, and was last updated 18 years, 6 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
November 21, 2004 at 11:20 pm #69297
cameliu
MemberOnlinesport continua aberatiile:
Trei puncte contestate de fanii Sportului
Sportul a invins pe Gloria cu 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Gigel Bucur. Elevii lui Dan Petrescu obtin trei puncte in centrul acuzelor propriilor fani, care ii acuza de blat.November 21, 2004 at 11:28 pm #69298cameliu
MemberFlorine, Ovidiu cred ca trebuie sa luati masuri!!! Ati fost gresit intelesi!
Jurnalul National la fel:
SPORTUL – GLORIA 1-0 / Nici vorba de blat
Dan Petrescu i-a contrazis pe propriii suporteri, care au spus ca partida a fost “blat”.
“Gloria e echipa care ne-a pus cele mai mari probleme acasa in acest sezon. A fost foarte bine organizata in aparare, iar Coroian, Negrean si Iftodi pot juca la orice echipa din Romania, este foarte greu sa-i marchezi”, a spus Petrescu, in timp ce presedintele Gloriei, Jean Padureanu, a comentat: “Acestea sunt posibilitatile noastre”. In minutul 90, Bucur a ratat un penalty.
SPORTUL – GLORIA 1-0 / Nici vorba de blat
November 22, 2004 at 5:41 am #69299ovidiu
MemberAm avut o bucurie mare. Chiar daca a lipsit spectacolul.
Oare se poate spera la ceva din urmatoarele doua deplasari.
Oricum avem o linie de clasament destul de buna.
Destul de multe echipe au deficit mai mare ca noi la adevar. Dar sa nu uitam ca vine returul si ne asteapta acasa meciuri destul de grele + jocurile de culise.
Sper ca nu vom parasi divizia A si vom continua sa facem spectacol.
Si de asemenea sper ca echipa sa ramana in aceeasi formula si sa inceapa sa lupte pentru performanta.VIVA SPORTUL STUDENTESC
November 22, 2004 at 10:41 am #69300dragos
Membermeci greu, bistrita a venit sa ia punct sau puncte……..au avut 2-3 mari ocazii de a marca, insa edy a aparat providential……BRAVO EDY, BRAVO EDY, BRAVO !!!!
faza golului a fost opera cuplului: B&B, care ne tot incanta de mai multa vreme……LA MAI MARE BAIETI !!!!
ovidiu, poti trimite la gazeta sporturilor o dezmintire a faptului ca NOI
NE-AM REFERIT LA OASPETI (BLATISTI), nicidecum la ai nostrii ??????
ma intreb, cum pot scrie astfel de aberatii fara sa judece O CLIPA?????
uite asa, se induce in eroare opinia publica sau poate VOR SA CREEZE O STARE DE SPIRIT NEGATIVA ??????
PRESA DE RAHAT !!!!!November 22, 2004 at 11:48 am #69301Radu Dobrin
Member@dragos wrote:
ovidiu, poti trimite la gazeta sporturilor o dezmintire a faptului ca NOI
NE-AM REFERIT LA OASPETI (BLATISTI), nicidecum la ai nostrii ??????sustin ideea
November 22, 2004 at 2:39 pm #69302crys41
MemberSunt foarte incantat ca echipa merge cel mai bine din ultimii ani, dar ma tem ca din iarna vor pleca jucatori (Bucur, Balan de exemplu) si iar cadem in jos si tragem pana la final sa scapam de retrogradare.
Si daca pleaca Dan e la fel de “primejdioasa” situatia.
Sper sa ramana lotul de acum pana la vara. N-ar suna bine o cupa UEFA la vara?November 22, 2004 at 5:01 pm #69303cristiansportul
MemberAr suna perfect o cupa Uefa la vara. Sa speram ca nu va pleca nimeni in iarna si poate o clasare cat mai buna in campionat vor atrage cat mai multi investitorii. Toti ne lauda ca jucam cel mai frumos fotbal dar nu vor sa investeasca sa continuam.
November 22, 2004 at 7:30 pm #69304Giani
MemberMizerii… merda, shit, asta este alimentul de baza al jurnalistilor lui peashte, care gandesc nimic… sunt verze, vai steaua lor, deja m-am enervat, sa vezi ce-i regulez pe cei de la onlinesport
November 22, 2004 at 10:56 pm #69305Ultras
Member“Blatul e la ei, nu la noi!”
Suporterii Sportului au tinut sa precizeze cateva lucruri dupa informatiile aparute luni in presa, inclusiv pe Onlinesport, legate de scandarile lor care reclamau un blat al favoritilor. “Am strigat blatisti celor de la Gloria, nu jucatorilor Sportului! Cei de la Bistrita au facut figuratie de fiecare data cand au jucat la Bucuresti si am tinut sa le transmitem acest lucru. Echipa noastra si-a aparat sansele corect si ii felicitam pe jucatori pentru cele trei puncte. Nu uitati, blatul e la ei, nu la noi!”. Comunicatul fanilor Sportului a fost emis in exclusivitate pentru Onlinesport.November 23, 2004 at 2:28 pm #69306Gabi
Memberno comment, o sa-i dau un cartonas lui Vadim 👿
November 23, 2004 at 4:05 pm #69307Ultras
MemberA dat drept la replica! Cartonas sa le dai la gsp.
November 23, 2004 at 4:40 pm #69308dragos
MemberFlorine, bine ca ai limpezit lucrurile…….este OK.
-
AuthorPosts
- The topic ‘21.11.2004 Sportul Studentesc – Gloria Bistrita’ is closed to new replies.