22.03.2008 Concordia Chiajna – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 22.03.2008 Concordia Chiajna – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 54 total)
  • Author
    dragos
    Member

si de n-as avea treaba, tot nu as veni la meci………drum bun echipei si sa vina de acolo….. cu tolba plina (ca si pana acum) !!!!!

daca eu gasesc cu ce sa vin la meci..si cum sa ajung..la 13 sunt si eu acolo:P..nu pierdem acolo:)..sper:)))

cameliu
    Member

maine o sa batem sigur!

07Ex
    Keymaster

@cameliu wrote:

maine o sa batem sigur!

Dar ce te face sa fii atat de optimist, Cameliu, sau esti doar sarcastic? Eu unul nu vad cum am putea castiga la Chiajna.

ultrasro
    Member

Cred ca e si microbuz de la Lujerului…

cameliu
    Member

@07Ex wrote:

@cameliu wrote:

maine o sa batem sigur!

Dar ce te face sa fii atat de optimist, Cameliu, sau esti doar sarcastic? Eu unul nu vad cum am putea castiga la Chiajna.

de data asta nu-s sarcastic.
    chiar cred!
    am “belit-o” de prea multe ori ca sa nu batem la chiajna.

Ramane de vazut!

adi
    Member

Deocamdata suntem condusi cu 1-0, gol Antal min 27 (centrare de pe stanga, si lovitura plasata de cap, de langa doi studenti adormiti – fundasul si portarul). Poate ai nostri functioneaza dupa alt fus orar si le-ar prinde bine meciuri vinerea dupa amiaza, sa nu mai doarma in ghete.

adi
    Member

2-0, Novitovici, dupa o lovitura libera si o balba a fundasilor SSB.

cameliu
    Member

@cameliu wrote:

@07Ex wrote:

@cameliu wrote:

maine o sa batem sigur!

de data asta nu-s sarcastic.
    chiar cred!
    am “belit-o” de prea multe ori ca sa nu batem la chiajna.

Ramane de vazut!

M-am inselat amarnic!
    suntem de-a dreptul CATASTROFE!

Singura sansa sa nu ajungem in C, e sa mearga baietii la mai multe deplasari, sa ia brichete la ei si sa se “infiltreze”…

Din august jucam vinerea! 😳 😳 😳

dragos
    Member

SPORTUL BATRANESC a ajuns CURVA SERIEI…..TOTI O REGULEAZA CUM VOR MUSCHII LOR !!!!
    dragi suporteri, STATI ACASA si nu va mai pierdeti timpul pe coclaurile tarii……nu de alta dar, evolutia echipei da semne de masochism, iar NOI NU SUNTEM !!!!! hahahahahahahahahhaha 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

mkg
    Member

Eu sunt sigur ca nu vom retrograda !!
    ESte atuul mediocritatii si de aceea nu pot sa sufar jocul actual al echipei!
    Singurul punct bun pare a fi aparitia blondului din partea stanga Florin Sandu parca il cheama >>>dar deocamdata ar trebui sa confirme prin constanta jocurile bune .
    Este singurul care arata ca vrea sa se afirme restul… BLAZATI SI MEDIOCRII!
    Pacat de talentul lui Varga ca il trag in jos cei sapte ani de acasa
    Pacat de Curelea si Ciupe ca sunt iesiti din forma Pacat …Pacat …pacat
    Resemnare frustrare si capete plecate intrezaresc si in randurile scrise pe forum si toate din vina MEDIOCRITATII actuale

cameliu
    Member

Pentru prima data simt ca mi-e rusine de echipa cu care tin. Doar atat, rusine…

adi
    Member

Cameliu, rusine sa le fie lor !
    Ii doare in fund de noi si de 92 ani de istorie. Nesimtiti.

dragos
    Member

MI-E RUSINE CU ACEST CLUB !!!!
    acest sezon A FOST CEL MAI SLAB din istoria clubului; dar problema mare, nu este de evolutia echipei, (care in alti ani a si retrogradat), insa valoarea lotului este ingrijoratoare, fiind SUBMEDIOCRA !!!!
    asadar, sa facem un REVIEW: NU AVEM JUCATORI, NU AVEM ANTRENOR, NU AVEM CONDUCATOR DE CLUB, NU AVEM NIMIC !!!
    NESIMTITI SI PORCI !!!!!

07Ex
    Keymaster

Eu nu stiu cum de voi ati sperat sa castigam la Chiajna. Eu unul, am fost aproape convins ca vom pierde asa ca faptul ca am pierdut nu ma amaraste atat de tare.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 54 total)
  • The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.