22.03.2008 Concordia Chiajna – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 22.03.2008 Concordia Chiajna – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Viewing 9 posts - 46 through 54 (of 54 total)
  • Author
    dragos
    Member

@Zibling wrote:

Dragos, eu iti inteleg frustrarea, supararea si asa mai departe. Insa, situatia actuala a echipei cere ca tocmai acum sa fim de partea lor.

Sunt multi ca tine care nu mai vin la stadion tocmai datorita faptului ca nu au ce vedea. Dar de ce sa intri in randurile majoritatii (turma), cand poti sa faci ce-ti dicteaza inima?!?!

daca ar fi sa fac ce-mi dicteaza inima, as veni la stadion, (ca de atatea ori, dealtfel), in ciuda faptului, ca nu ai ce vedea…..insa, problema pe care eu o simt este urmatoarea: lumea nu mai vine la stadion, din cauza faptului, ca la acest club chiar NU DORESTE SA FACA PERFORMANTA !!!!
    eu unul m-am cam plictisit sa tot astept o realizare mareata……cam asta este !!!!!

Pt. Ashu
    Ai evocat un fapt de viata foarte realist.
    Multam fain.

Pt.Mkg
    Sunt de acord cu tine, ca acest FORUM ne da posibilitatea de a ne exprima trairile vis-a-vis de evolutia echipei si acest lucru este foarte important pentru noi suporterii.

si eu am fost la meci…si sincer mi-a placut ce am vazut….deci este foarte clar dupa 4 meciuri..ca in toate 4 am jucat destul de bine dar nu avem om de gol…nici unul nu este..daca voi imi ziceti un om care poate baga mingea in ate de la noi…

07Ex
    Keymaster

Rog pe cei care au caseta tehnica a meciului s-o posteze pe acest thread. Multumesc mult!

07Ex
    Keymaster

Deci chiar nimeni nu are caseta tehnica a meciului? Am cautat-o online dar nu o gasesc nicaieri, iar ProSport nu mai are ziarul in format pdf, asa ca adio casete tehnice. 😥

ultrasro
    Member

Cautam sa vedem unde o gasim :)

Giani
    Member

Imi place ca ne spargem in figuri cu pariuri si casete tehnice, dar despre Cojocnean nu comenteaza nimeni nimic. In ce stare este si cand va reveni pe teren? Macar fostul otopenar vrea sa joace, chiar daca uneori tehnica il mai si tradeaza.

ultrasro
    Member

Caseta meciului de la Chiajna:
    Popescu – Ciupe, Lung, Patriche, Dedu (min 66 Varga) – Postolache, Lungu , Cojocnean (min 90 Gheorghe), Sandu – Curelea (min 46 Stanga), Ferfelea

Spectatori : 1000

Cojocnean se pare ca este destul de bine si nu a suferit vreo ruptura la picioare dar are nevoie de refacere.

07Ex
    Keymaster

Multam fain Ovidiu! :mrgreen:

07Ex
    Keymaster

Subiectul a fost inchis si arhivat.

Viewing 9 posts - 46 through 54 (of 54 total)
  • The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.