22.04.2006 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0 (3-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 22.04.2006 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0 (3-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Stadion Regie, ora 16.

Sportul:
    Stăncioiu – Stancu, Raţiu, Secăreanu, Cristean – T. Bălan, Cruceru, Ferfelea, Varga – Mazilu, Nae. Antrenor: Gigi Mulţescu.

Pandurii:
    Pustinjakovic – Amzucu, Perisic, Scarlatache – Popete, Buta, Keca, Glişcă, Trofin – Ştefan, Armel. Antrenor Nae Ungureanu.

Arbitri: Marian Salomir (Cluj) – Marcel Savaniu (Sibiu), Cristian Nica (Ploieşti). Rezervă: Felix Mihai (Galaţi).
    Observatori: Iosif Robi Urs şi Dan Lăzărescu (Bucureşti)

dragos
    Member

cu noul lor antrenor: nae ungureanu – tot 4 vor lua !!!!

Eu nu cred ca va fi un meci usor! Dar tr sa luam 3 puncte! Sper ca baieti sa ramana cu picioarele pe iarba dupa acest parcurs. Trebuie sa luam puncte de la Steaua, Rapid si Dinamo daca se vor mai multi bani la club si tr jucatori.

Dinu Gheorghe se bazează pe Sportul
    2006-04-17 20:00:00

Mulţumit de victoria Rapidului din Moldova, Dinu Gheorghe a declarat cş formaţia din Regie va avea cel mai important rol în stabilirea campioanei:
    “Cred că un mare rol în însuşirea titlului îl va avea Sportul Studenţesc. O echipă în mare formă, dar care intră acum în Triunghiul Bermudelor. Întîlneşte pe Rapid, Steaua şi Dinamo. Aici se vor stabili locul 1 şi chiar eventuala participare a “studenţilor” în Cupa UEFA”, a spus preşedintele rapidist. Podiumul clasamentului final al Diviziei A văzut de Vamă arată astfel:
    1. Rapid
    2. Sportul
    3. Steaua

cameliu
    Member

Mi-e frica de meciul asta!!!
    Pt ca pe hirtie e cel mai usor din tot returu…

ashone
    Member

triunghiu asta de bermudele a lu vama e asa:unii schiopi – dinamo se vede clar ca sint dezorganizati ca joc, steaua vor fi obositi dupa meciuri la 3 zile,rapidu va da prioritate cupei deci sanse sint…plus ca noi intilnim acasa si afara echipe slabe.asta e parerea mea cu bermudelele astea ale lui,de fapt vrea sa ne demoralizeze pa noi nu ca ar fi ei mai buni! face parte din joc si chestia asta!

stefan
    Member

Nu e vorba doar de joc psihologic. Ceva se intampla, lumea descopera Sportul Studentesc. L-ati auzit pe Viorel Moldovan acum cateva zile? Va spun, ceva este nou in toata povestea. Meciul cu Pandurii nu ar trebui sa ne ridice probleme. Baietii trebuie sa dea gol(uri) rapid si apoi sa faca spectacol, nu sa inceapa cu spectacolul.
    Pentru Dragos Chiva: scuze de intarziere, am fost plecat cateva zile. Ce am vrut sa spun a fost ca am pierdut puncte importante in tur (CFR, National, Arges). Acum, la sfarsitul campinatului, fara putin noroc si de la alte partide, nu prindem UEFA, oricat de insolenti am fi. Vorbim totusi de locul 2. Dar recunosc ca in alti ani putin ma interesa ce face Rapid cu Dinamo sau CFR cu Poli. Acum s-a schimbat treaba si e de bine.

Ultras
    Member

Intrebat de Fanatik cand se va opri Sportul, Traian Tomescu a raspuns ca atunci cand va lua titlul…

Tavi
    Member

@Ultras wrote:

Intrebat de Fanatik cand se va opri Sportul, Traian Tomescu a raspuns ca atunci cand va lua titlul…

Onoare seniorului! Si sa-l auda Al de sus!

ashone
    Member

da ce echipa e trubadurii asta ca eu nu stiu de ea? 😈 pariati pe baietii la 3 goluri in sus!!!!!!!!!!

roland
    Member

@97SiR wrote:

Stadion Regie, ora 16:30.

Salut! Pe teletextul tvr ora de incepere a meciului e 16.
    Aveti idee care e ora de fapt?
    Astept un raspuns.

Ultras
    Member

Acum am vazut ca si la lpf au schimbat in 16:00… La National TV in program la ora 16:00 apare un film … “Mostenirea Buclucasa”

Probabil ca s-a decalat cu 30 de minute…

ultrasro
    Member

Mostenirea lui Hizo!

Tavi
    Member

ca a fost jucator meseriash si serios dar la capitolul mostenire … ii dam noi din Regie de la 4 in sus 😆 😆 😆 😆

ovidiu
    Member

Sper intr-o victorie in meciul de maine. Cu toate ca mi-e frica. Baietii sunt pe cai mari acum dar ma gandesc ca Multescu ii va aduce cu picioarele pe pamant si acest meci sa fie unul usor si sa aibe un invingator – SPORTUL STUDENTESC – pentru ca oricum fotbalul jucat de echipa la ora actuala este convingator si … invingator.
    Mai sunt si articolele de prin presa. Sper sa fie lucizi si sa nu cada in capcane.
    As vrea un meci frumos si o victorie. Oare cer prea mult?

VIVA SPORTUL STUDENTESC

dragos
    Member

parca ne-am mai intalnit cu ungureanu in postura de adversar-antrenor…
    si l-am batut !!!

TRADITIA TREBUIE CONTINUATA !!!

oricum, din fosta echipa a craiovei maxima i-am infrant (ca si antrenori) pe cartu, sandoi, irimescu, ungureanu, lung…..

SUCCES STUDENTI !!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • The topic ‘22.04.2006 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0 (3-0)’ is closed to new replies.