Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 22.09.2010 Sportul Studentesc – CS Otopeni 3-1(1-0)
- This topic has 52 replies, 16 voices, and was last updated 12 years, 7 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
July 8, 2010 at 12:21 am #50790
07Ex
KeymasterMeci contand pentru 16-zecimile Cupei Romaniei editia 2010-2011.
Miercuri 22.09.2010, ora 16:00, stadion Regie.July 30, 2010 at 4:55 pm #86374laucantona
Memberm-am intors in tara in vacanta asta si iti sugerez la citatul lui Giani sa adaugi si pe PDL-isti ca astia par cei mai mafioti, plus se trag din FSN, oricum va salut
September 14, 2010 at 12:58 pm #86375cameliu
Member21/22/23 Septembrie, Stadion Regie
Meci contand pentru saisprezecimile Cupei Romaniei.September 14, 2010 at 1:12 pm #86376Constantin Secareanu
Memberpot spune ca nu e deloc rau avand in vedere ca jucam acasa…si nu trebuie sa ne deplasam in orase destul de indepartate cum ar fii constanta,sibiu si alte echipe ce mai erau prin urna….trebuie sa ne calificam fara nicio problema
September 14, 2010 at 6:07 pm #8637707Ex
KeymasterCameliu, un subiect pe tema cupei era deja facut de mine, asa ca am lipit subiectul tau aici.
Eu zic ca am cazut bine cu CS Otopeni in cupa. Sunt de batut.
September 14, 2010 at 8:22 pm #86379dragos
Membermda, am cazut bine, insa am mai avut cu ei candva probleme in cupa….deh, cu echipele mici nu este usor deloc.
September 14, 2010 at 9:39 pm #8638007Ex
KeymasterPai data trecuta cand am cazut cu CS Otopeni a fost in 2003-2004, atunci cand am pierdut la Otopeni dupa prelungiri si lovituri de la 11m. Stiu asta ca am fost la meci cu Ovidiu. El a stat in galerie cu Florin si cu ceilalti, iar eu am stat sus in tribuna langa dl. Siman. Atunci tin minte ca s-a scris pe forum ca “webmasterul s-a compromis”.
Daca vrei sa citesti mai multe pe tema asta, citeste subiectul de acum 7 ani aici. Banuiesc ca Florin sau Ovidiu inca mai au poza cu mine stand langa Siman.
September 15, 2010 at 7:25 am #86381ultrasro
MemberO am poza pe undeva, sper sa batem de data asta!
September 15, 2010 at 2:59 pm #86382Giani
Member@Constantin Secareanu wrote:
pot spune ca nu e deloc rau avand in vedere ca jucam acasa…si nu trebuie sa ne deplasam in orase destul de indepartate cum ar fii constanta,sibiu si alte echipe ce mai erau prin urna….trebuie sa ne calificam fara nicio problema
Sincer, imi este frica de acest meci. Tin cu Sportul, dar sper ca Marian Dedu sa ii arate lui Siman ca a facut o mare prostie atunci cand si-a batut joc de el. Si cine imi spune ca un Cazan sau un Ciupe ar fi mai buni decat Dedu pe flancul stang al apararii, sa vina cu argumente. Pentru ca nu le vad.
September 15, 2010 at 5:37 pm #86383Constantin Secareanu
Member@07Ex wrote:
Pai data trecuta cand am cazut cu CS Otopeni a fost in 2003-2004, atunci cand am pierdut la Otopeni dupa prelungiri si lovituri de la 11m. Stiu asta ca am fost la meci cu Ovidiu. El a stat in galerie cu Florin si cu ceilalti, iar eu am stat sus in tribuna langa dl. Siman. Atunci tin minte ca s-a scris pe forum ca “webmasterul s-a compromis”.
Daca vrei sa citesti mai multe pe tema asta, citeste subiectul de acum 7 ani aici. Banuiesc ca Florin sau Ovidiu inca mai au poza cu mine stand langa Siman.
am citit si eu cateva posturi de atunci…aveam 11 ani atunci
))…si nu am apucat sa il cunosc personal pe domnul Cazimir..app cand mai veniti in tara ?
numai bineSeptember 15, 2010 at 9:07 pm #86384dragos
Member@07Ex wrote:
Pai data trecuta cand am cazut cu CS Otopeni a fost in 2003-2004, atunci cand am pierdut la Otopeni dupa prelungiri si lovituri de la 11m. Stiu asta ca am fost la meci cu Ovidiu. El a stat in galerie cu Florin si cu ceilalti, iar eu am stat sus in tribuna langa dl. Siman. Atunci tin minte ca s-a scris pe forum ca “webmasterul s-a compromis”.
da, stiu am fost prezent si eu la acel meci de trista amintire….Mazilu a ratat ultimul penalty al nostru. X(
September 15, 2010 at 9:35 pm #8638507Ex
Keymaster@Constantin Secareanu wrote:
am citit si eu cateva posturi de atunci…aveam 11 ani atunci
))…si nu am apucat sa il cunosc personal pe domnul Cazimir..app cand mai veniti in tara ?
numai bineSincer, habar n-am cand voi mai trece prin tara, dar banuiec ca nu va fi foarte curand. De fapt in 2003 a fost prima data cand am fost inapoi in tara. Fii sigur ca daca voi veni din nou, va voi spune la toti ca sa ne cunoastem.
September 18, 2010 at 7:57 pm #86386Zibling
Member@Giani wrote:
Sincer, imi este frica de acest meci. Tin cu Sportul, dar sper ca Marian Dedu sa ii arate lui Siman ca a facut o mare prostie atunci cand si-a batut joc de el. Si cine imi spune ca un Cazan sau un Ciupe ar fi mai buni decat Dedu pe flancul stang al apararii, sa vina cu argumente. Pentru ca nu le vad.
Din pacate, aici trebuie sa te sustin, Giani! Jucatori ca M.Dedu sau A.Stanga au fost “dropped” prea repede de catre Siman. O fi avut el motivele lui, dar calitatile acestor jucatori meritau slefuite in continuare.
(
September 18, 2010 at 8:03 pm #86387cameliu
Member@Zibling wrote:
Din pacate, aici trebuie sa te sustin, Giani! Jucatori ca M.Dedu sau A.Stanga au fost “dropped” prea repede de catre Siman. O fi avut el motivele lui, dar calitatile acestor jucatori meritau slefuite in continuare.
(
Mda… Probabil s-a renuntat la Stanga ca-l aveam pe Chihaia…
))))))))))))) (glumeam … Stanga a plecat de mai mult timp…)
September 18, 2010 at 8:45 pm #86388Zibling
Member@cameliu wrote:
@Zibling wrote:
(
Mda… Probabil s-a renuntat la Stanga ca-l aveam pe Chihaia…
))))))))))))) (glumeam … Stanga a plecat de mai mult timp…)
Te rog eu sa reformulezi verbul. In fotbalul profesionist exista doar transferuri, imprumuturi sau denuntari unilatarale de contract. In care categorie crezi ca se incadreaza cazul nostru?
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.