22.09.2010 Sportul Studentesc – CS Otopeni 3-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 22.09.2010 Sportul Studentesc – CS Otopeni 3-1(1-0)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 53 total)
  • Author
    dragos
    Member

daca nu ne calificam va fi deranj mare :-? :-? :-?

rapid19pancu
    Member

eu merg ori pe 1 final ,ori pe victorie dupa penaltyuri cum ne-am obisnuit in ultimul timp

Radu Dobrin
    Member

televizat undeva?…la ce ora?

cameliu
    Member

@Radu Dobrin wrote:

televizat undeva?…la ce ora?

In 16-zecimi se televizeaza doar echipele “importante”…

Giani
    Member

Netelevizat, miercuri 22.09, ora 16, stadion Regie. Sper sa pot veni.

cristig
    Member

biletele se pun in vanzare miercuri incepand cu ora 12, aceleasi preturi!!!
    Biletele cu astra se pun de vineri in vanzare ora 16…
    Iubeste Sportul!!

Stanga a suferit o serie de accidentari care nu i-au mai permis sa continue dupa eforturi foarte mari pentru a revenii, iar dedu nu a vrut sa isi prelungeasca contractul!!!!!

S-ar putea sa ajung mai tarziu la meci, cel mai probabil la repriza a doua si cel mai probabil nu o sa mai prind bilete asa ca as avea rugamintea ca cineva care ajunge mai devreme sa ma ajute si pe mine in achizitionarea unui bilet.

ultrasro
    Member

Si eu e posibil sa ajung mai tarziu dar sper sa nu se termine biletele.

Nu mi-e teama ca se vor epuiza biletele ci ca acestea nu se vor mai vinde dupa inceperea meciului.

ovidiu
    Member

Vad ca se straduie sa-l dea pe http://www.sport.ro/live/ibu2.html.
    Fara comentarii.

Formatia de (dupa http://www.sport.ro): Sportul: Niculescu – Ciupe, Patriche, Ratiu, Maxim – C. Gheorghe, Cruceru, Patrascu, Tarnacop – Ferfelea, Chihaia
    Rezerve: A. Popescu – Ghinga, Beta, V. Nicola, Postolache, Curelea, Cazan

GOOOOL! SPORTUL. Gh. Costin 1-0 min. 7!!!!

Incalcita aceasta prima repriza. Dupa 3 ocazii si un gol in primele 15 min. baietii s-au plafonat si au inceput sa joace … … nu stiu ce.
    Pe finalul reprizei Chihaia m-a imbolnavit cand a ratat o ocazie URIASA, singur cu portarul.
    Otopenii au fost inexistenti. Sper sa nu ne creeze probleme in repriza II-a

adso
    Member

s-a intors Ratiu? 😮

07Ex
    Keymaster

@adso wrote:

s-a intors Ratiu? 😮

Da s-a intors. Stirea a fost postata si pe forum la subiectul de stiri.

In alta ordine de idei vad ca acum e pauza si noi conducem cu 1-0. E bine! Abia acum am intrat pe internet sa vizionez meciul, asa ca nu stiu ce s-a intamplat in prima repriza. Ma voi uita insa sigur la repriza a II-a.

Radu Dobrin
    Member

@ovidiu wrote:

Vad ca se straduie sa-l dea pe http://www.sport.ro/live/ibu2.html.
    Fara comentarii.

Formatia de (dupa http://www.sport.ro): Sportul: Niculescu – Ciupe, Patriche, Ratiu, Maxim – C. Gheorghe, Cruceru, Patrascu, Tarnacop – Ferfelea, Chihaia
    Rezerve: A. Popescu – Ghinga, Beta, V. Nicola, Postolache, Curelea, Cazan

GOOOOL! SPORTUL. Gh. Costin 1-0 min. 7!!!!

Incalcita aceasta prima repriza. Dupa 3 ocazii si un gol in primele 15 min. baietii s-au plafonat si au inceput sa joace … … nu stiu ce.
    Pe finalul reprizei Chihaia m-a imbolnavit cand a ratat o ocazie URIASA, singur cu portarul.
    Otopenii au fost inexistenti. Sper sa nu ne creeze probleme in repriza II-a

excelent info, Ovidiu! la mine merge brici! (si chiar nu simt dorul “expertilor” comentatori)

ovidiu
    Member

O sa incep sa ma dau cu capul de toti peretii in aceasta a 2-a repriza :-ss @-) :-ss .
    Rateaza cu o seninatate extraordinara. Mai rar imi este dat sa vad asa ceva.

Asta mai lipsea 11m ptr ei si 1-1. ASA CEVA … … !!!!!

07Ex
    Keymaster

Nu-mi vine sa cred cum a ratat singur cu portarul. :( Vad ca a fost semnalizat offside, dar nu stiu daca a fost.

In alta ordine de idei, cine-i ala care-l face “nesimtit” pe arbitru? Zau daca nu seamana vocea lui cu cea a lui Ashu. :D

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 53 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.