22.11.2003 Sportul Studentesc – Rulmentul Alexandria

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 22.11.2003 Sportul Studentesc – Rulmentul Alexandria

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 61 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

@cameliu wrote:

Da in prima repriza ce-am facut???
    Macar ratat ceva…???

Eu m-am mirat cand astia in Prosport au dat calificativul echipei ca fiind de 2 stele cand noi am castigat cu 6-0. Inseamna ca in prima repriza am cam facut figuratie.

ultrasro
    Member

In prima repriza cei de la Alexandria au dat tot ce au putut din ei, jucand mai bine ca Pandurii sau Intergaz. Au jucat ofensiv iar la mijloc au facut mare risipa de efort, fapt care i-a costat in ultimele 40 de minute………

Dupa minutul 60 nu au mai avut suflu, ce inseamna sa nu-ti dozezi efortul cu cap…. 😯

Tavi
    Member

@cameliu wrote:

Da in prima repriza ce-am facut???
    Macar ratat ceva…???

4 .. 5 suturi PE poarta noastra in prima repriza, 1 .. 2 LA poarta lor 😳

cred ca a fost cea mai grea repriza a portarului nostru din acest tur

07Ex
    Keymaster

Imi pare rau ca daca Stanca nu primeste nici un gol (ceea ce e bine pentru noi) Stancioiu nu va vedea nici macar un minut de joc in acest tur.

Ultras
    Member

Daca ar fi stat si Iovita in poarta nu cred ca am fi luat mai mult de 8-9 goluri! 😈

ultrasro
    Member

Desi e greu de zis ca Stanca nu are vreun merit sezonul asta…… a aparat binisor, a luat gol decat din 11 m si cu Targovistea la o executie imposibila… in rest nu prea a gafat, a iesit bine la cateva mingi in afara careului 😯

Ultras
    Member

Si a aparat un penalty!

07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

Si a aparat un penalty!

Cand? Eu nici nu am stiut asta.

Tavi
    Member

cu Vanju Mare acasa … cred …

ultrasro
    Member

Cu Vanju Mare a aparat un 11 m la scorul de 3-0!!!

07Ex
    Keymaster

Am inteles. Frumos.

dragos
    Member

a fost al-2-lea meci de acasa, (cel cu rulmentul), in care un suporter fain, de treaba a confectionat cateva cartoane pe care a scris lizibil cu litere de-o schioapa mesaje adresate echipei; iata cateva dintre ele:
    – MERRY CHRISTMAS!!!
    – 100% MISTER!!!
    – YOU NEVER WALK ALONE!!!
    – NE-AM SATURAT DE PANDURII, MIOVENI SI UNIREA VREM STEAUA,
    DINAMO, RAPID SI NOCTURNA!!!
    – SPORTUL STUDENTESC OK !!! BUCUR-GOL OK!!!
    – CAMPIONII !!!

este un gest excelent.
    nici nu stiu cine este acest domn??? insa cu siguranta este un INIMOS SUPORTER!!!
    jucatorii aflati pe banca de rezerve si nu numai au fost incantati de aceste
    mesaje!!!

07Ex
    Keymaster

Serios? N-am stiut de chestia asta.

Am vrut insa sa va intreb de pozele de pe Yahoo in care apare si Razvan care da interviuri ori la TV ori la radio. Ce s-a intamplat si cum de nu a comentat nimeni chestia asta pe forum?

ultrasro
    Member

Era o echipa de la Sky News care facea un reportaj despre Dan Petrescu? Iar Razvan si apoi eu am raspuns intrebarilor lor………… despre asta era vorba….. tipii apar si in poze pe teren langa poarta Rulmentului in repriza secunda. :D

07Ex
    Keymaster

Frumos. :)

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 61 total)
  • The topic ‘22.11.2003 Sportul Studentesc – Rulmentul Alexandria’ is closed to new replies.