Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 23.04.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati
- This topic has 26 replies, 8 voices, and was last updated 18 years, 1 month ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
April 18, 2005 at 12:00 pm #50429
dragos
MemberSambata, ora 17.00 in direct pe TVR2 !!!
nu voi putea fi prezent la stadion (dar, meciul il voi inregistra pe video), caci nu voi fi in tara.
tin pumnii baietilor si incerc, sa urmaresc pe net evolutia scorului.April 18, 2005 at 4:04 pm #70803dragos
Memberva fi un meci greu, dar stoichita nu este ca si cartu sa refuze jocul.
TREBUIE SA CASTIGAM ACASA PRIMELE 3 PUNCTE pentru ca MIERCUREA VIITOARE putem castiga inca 3 cu iasul!!!!!April 19, 2005 at 7:17 am #70804Ultras
MemberOtelul a marcat pana acum in deplasare doar 3 goluri si a reusit doar doua remize. Noi am primit acasa 6 goluri (Apulum 2, Steaua 2, Farul 1, Dinamo 1). Dar, pana acum, in retur nu am reusit sa marcam nici un gol acasa. Ar arata, dupa statistica, ca un meci de 0-0. Totusi, cred ca Gigel isi va face norma in acest meci. Eu zic minim 2-0 pt Sportul. E timpul sa spargem gheata.
April 19, 2005 at 7:37 am #70805cameliu
Member@Ultras wrote:
Noi am primit acasa 6 goluri (Apulum 2, Steaua 2, Farul 1, Dinamo 1).
apararea a progresat totusi! era o vreme cind luam 6 pe meci acasa… (meciul cu Dinamo…)
Meciul e f. greu pt ca Otelul e pina la urma cladita de Cartu… deci tactica: “cu curu-n poarta”. In plus au atacanti ceva mai periculosi…
April 19, 2005 at 7:42 am #70806Ultras
MemberDupa cum am aratat in deplasare nu prea sunt periculosi… Periculoasa poate fi apararea noastra, Domne-fereste!
April 19, 2005 at 11:27 am #70807dragos
Memberdin pacate, lotul nostru este mai mult indisponibil decat disponibil.
speram intr-o victorie.April 21, 2005 at 12:09 pm #70808cameliu
MemberHelesteanu…
Sportul Studenţesc – Oţelul Galaţi, ora 17:00
Arbitri: Anton Heleşteanu (central) – Eduard Crîngaşu, Claudiu Tripa (asistenţi) – Silviu Bogdan (rezervă)
Observatori: Gheorghe Nedelescu, Gheorghe MoiseApril 21, 2005 at 12:46 pm #70809Ultras
MemberPlangeam dupa el… 👿 Ca n-a fost delegat niciodata la noi in campionatul asta. Sa speram ca nu va face lucruri traznite…
April 21, 2005 at 1:11 pm #70810Ultras
MemberPregatirea tehnica a meciului am facut-o ieri la Costin acasa. Sambata va evolua “impins” in centrul galeriei, la peluza. Va bagam si o poza da’ n-am unde sa o incarc…
April 23, 2005 at 2:40 pm #70811cameliu
Membergigelus hattrick in juma de ora…
April 23, 2005 at 4:48 pm #70812crys41
Member… si apoi 2 goluri Otelul in repriza a doua, 3-2 final. Bine ca am luat cele 3 puncte
.
Am jucat o prima repriza excelenta, cu goluri date exact cand trebuia. Pacat ca in repriza a doua jocul a lancezit si oaspetii au revenit pe tabela.
Ma bucur pt Gigel, acum e pe primul loc in clasamentul golgheterilor diviziei A.
April 23, 2005 at 5:23 pm #70813Radu Dobrin
MemberSportul Studenţesc a câştigat fără probleme meciul cu Oţelul Galaţi, scorul de 3-2 nefiind strâns decât pe tabela de marcaj, fiindcă în realitate a existat doar o echipă pe teren. Cu 30 de puncte adunate, echipa lui Dan Petrescu poate privi liniştită ultimile meciuri din campionat, mai ales că etapa viitoare studenţii vor juca tot în Regie cu Politehnica Iaşi.
Echipa lui Stoichiţă a venit în Bucureşti cu gândul de a obţine o remiză albă, dar Gigel Bucur le-a stricat planurile imediat, deschizând scorul încă din minutul 2. Acesta a intrat în careul oţelarilor, pe partea stângă şi din unghi a trimis mingea în colţul lung. În minutul 11, Maxim a şutat din lovitură liberă, bine, dar Cernea a reţinut. În continuare studenţii au dominat clar jocul, iar Mazilu ar fi putut majora scorul, dar şutul său din aceiaşi poziţie din care Bucur deschisese scorul a fost respins în corner de Cernea. Aşa cum era de aşteptat, Sportul s-a desprins pe tabela de marcaj, după un gol de senzaţie. Edi Stăncioiu a trimis o pasă perfectă de circa 70 de metri la Tibi Bălan, acesta a centrat în careu de unde Gigel Bucur a reluat cu capul în plasa lui Cernea. În minutul 28 Bucur a trimis de la 16 metri, dar Cernea a fost atent şi scorul a rămas 2-0. Cea mai bună apărare din Divizia A a primit al treilea gol în minutul 33, când Bucur a obţinut şi transformat un penalty. Era 3-0, hatt-rick Bucur, internaţionalul din Regie revenind cu această ocazie şi în fruntea golgheterilor Diviziei A, având acum 16 goluri marcate, cu unul mai mult decât Claudiu Niculescu.
La reluare, Sportul nu a mai dorit să atace şi a jucat econom, preferând să se apare şi să contraatace. Eforturile echipei lui Stoichiţă de a nu se face de râs în Regie au dat roade în minutul 57, când Victoraş Iacob a primit o minge în careu de la Balauru, a preluat frumos şi singur cu Stăncioiu a redus din handicap. Aflat în tribune, Dan Petrescu a văzut că ceva nu mergea la echipa sa de la reluare şi l-a înlocuit pe Nae cu Dedu, pentru a da un plus de încredere apărării. Între minuele 63 şi 65 Bucur, Mazilu sau Stancu ar fi putut înscrie, dar au ratat. În minutul 73 Gigel Bucur a arătat că este mare jucător, driblând trei adversari ca în curtea şcolii, spre deliciul galerie Ultras. Deşi ar fi putut fi câştiga lejer meciul cu 5-1 sau 8-1, studenţii au încasat pe final de meci un gol stupid de la Aldea, după o greşeală a lui Viorel Ferfelea. Scor final Sportul-Oţelul 3-2, cele două echipe împărţindu-şi punctele în acest sezon, după ce în tur a fost 1-0 pentru gălăţeni.
Divizia A, Etapa a 21-a, Bucureşti, Stadion: “Sportul Studenţesc”, Ora: 17:00, Spectatori: 800
Arbitru: Anton Heleşteanu (Iaşi)Sportul Studenţesc Bucureşti – Oţelul Galaţi 3 – 2 (3-0)
Au marcat: Gigel Bucur (2, 18, 33p) – Victoraş Iacob (57), Bogdan Aldea (89)Sportul (antrenor Dan Petrescu): Eduard Stăncioiu – Sorin Răadoi, Constantin Secăreanu, Alin Raţiu, Florin Maxim – Tibi Balan, Florentin Cruceru (86 Viorel Ferfelea), Stelian Stancu, Marius Nae (61 Marian Dedu) – Ionuţ Mazilu, Gigel Bucur (88 Costin Curelea)
Oţelul (antrenor Mihai Stoichiţă): Cornel Cernea – Daniel Munteanu, Marian Zeciu, Sergiu Ghidarcea (46 Ionuţ Bădescu) – Silviu Izvoreanu, Viorel Tănase, Nicolae Balauru, Ionuţ Dragomir – Ciprian Mozacu, Victoraş Iacob, Dănuţ Oprea (83 Bogdan Aldea).
Sorin AROTĂRIŢEI (http://www.romaniansoccer.ro)
April 24, 2005 at 9:22 am #7081407Ex
KeymasterBucuria lui Gigel Bucur
Atacantul formaţiei din Regie a marcat chiar de Sf. Gheorghe trei goluri cu ajutorul cărora a revenit pe primul loc în clasamentul golgeterilor. Sclipitor în anumite momente, micuţul atacant a dictat ritmul partidei dominate de la un cap la altul de formaţia-gazdă. Supervizaţi din tribună de Dan Petrescu, client fidel al suspendărilor dictate de comisiile FRF, “studenţii” s-au aruncat încă din primul minut asupra defensivei gălăţene. Astfel, la cel dintîi atac, Gigel Bucur a trecut în viteză pe lîngă fundaşii adverşi şi a şutat în colţul lung al porţii lui Cernea. 1-0, şi Stoichiţă şi-a mototolit în pumn foile cu tactica pregătită înaintea meciului. Gazdele au continuat să etaleze în continuare acelaşi joc generos, rînd pe rînd Maxim, Mazilu şi Bucur salutînd din fugă apărarea moldovenilor, dar finalizările lor au lăsat de dorit. În minutul 17, portarul Stăncioiu a aruncat mingea pînă în jumătatea adversă, Tibi Bălan a centrat după un sprint de 20 de metri, iar Gigel Bucur, venit perfect la întîlnirea cu balonul, s-a înălţat şi a marcat sub bară. Apărarea Oţelului a gafat în serie, iar în minutul 33 Bucur şi-a completat din penalty hat-trick-ul care l-a readus pe prima poziţie a clasamentului golgeterilor, cu 16 reuşite, la două distanţă de Claudiu Niculescu.Suspans pe final
Gălăţenii au arătat ca o echipă greoaie. Victoraş Iacob a părut izolat între cei doi fundaşi ai Sportului, cei care ar fi trebuit să-l sprijine, Oprea şi Mozacu, jucînd în multe momente lipiţi de tuşele terenului. Stoichiţă a schimbat la pauză, introducîndu-l pe Bădescu în locul lui Ghidarcea, iar rezultatul a fost reprezentat de golurile lui Victoraş Iacob (57) şi Bogdan Aldea (87), care au asigurat suspansul ultimelor minute. Sportul a controlat însă situaţia, conservîndu-şi avantajul minim.Mihai Stoichiţă nu e supărat pe Ghidarcea
Deşi principalul vinovat la marcarea golurilor gazdelor a fost fundaşul Ghidarcea, antrenorul gălăţenilor, Mihai Stoichiţă, nu era foarte supărat pe acesta. “Nu pot să distrug un jucător după un singur meci. În fotbal se mai întîmplă şi lucruri de acest gen”, a declarat tehnicianul. “Lippi” şi-a amintit că în vremea cînd juca la Jiul, în 1973, tot cu Sportul, a reuşit să revină de la 3-0 la pauză la 3-3 la final. (Cătălin ANTON)“Voi face cinste cu prăjituri!”
Gigel Bucur a fost în prima repriză one man show-ul partidei. A marcat cu piciorul, cu capul şi dintr-un penalty.
Ţi-ai făcut un cadou de ziua numelui.
Gigel Bucur: Da, sînt foarte fericit că am marcat de trei ori, dar mai ales că am cîştigat cele trei puncte şi am spart gheaţa în retur, iar acum ne-am mai liniştit cu retrogradarea.
Lupţi pentru titlul de golgeter?
La început nu mi-am propus acest lucru, dar acum ar fi frumos să cîştig acest titlu.
E mai greu fără Dan Petrescu pe bancă?
Nu, noi l-am vrea mereu aproape de noi, pentru că la Sportul sîntem o adevărată familie.
O să le faci cinste colegilor?
Cu siguranţă mîine (n.r – azi) le voi aduce la vestiar sucuri şi prăjituri, pentru că noi nu bem bere.Dan Petrescu la oficială, Costin Lazăr în tribună
Tehnicianul “studenţilor” n-a putut sta pe banca de rezerve din cauza suspendării de două etape primite din partea Comisiei de Disciplină a LPF. Bursucul a ocupat un loc la tribuna oficială, ţinînd legătura la telefon cu secundul Cezar Zamfir, iar jucătorii nu i-au simţit lipsa. De
la tribuna I a stadionului a urmărit meciul şi mijlocaşul Costin Lazăr, venit în cîrje, după accidentarea suferită în meciul cu Farul. (Cătălin ANTON)
radu.dragut@prosport.roApril 25, 2005 at 8:48 am #70815cameliu
MemberCeva din Hagi
Radu OprişanSportul a oferit sîmbătă o mostră de joc tipic celui consacrat în ultimii ani. Să ai 3-0 la pauză şi să termini meciul tremurînd la 3-2, cu Dan Petrescu dîndu-se cu capul de termopanele de la tribuna oficială, nu-i de colea pentru oricine, nu însă şi pentru gaşca răzgîiată din Regie. De data aceasta studenţii au acumulat suficient capital în prima parte, astfel încît le-a ajuns pentru două reprize.
Potopul de goluri ale lui Bucur a pus, oarecum nemeritat, în penumbră un alt om important în angrenajul Sportului, şi anume Tibi Bălan. Căpitanul Regiei este, dacă se poate face o asemenea comparaţie la o scară atît de mare, ceea ce era Hagi pentru echipa naţională, mai cu seamă că poartă tricoul cu numărul 10. Sîmbătă a dat pase inteligente, una fructificată de Bucur, a scos un penalty “făcîndu-l” din gleznă pe Ghidarcea şi s-a remarcat printr-un joc inteligent. Ca să forţeze parcă această comparaţie cu Hagi, a încercat şi un lob de la 45 de metri, mingea ţinînd cîteva secunde asistenţa cu răsuflarea tăiată, pînă să treacă un pic peste vinclu. Se vede fără ochelari că Bălan are clasă, dar el mai trebuie să demonstreze că nu este un jucător de conjunctură, ce se exprimă cu geniu doar în contextul Regiei.Oţelul îl vrea!
Stoichiţă spune că aşteaptă un răspuns de la Londra pentru achiziţionarea lui Bucur
Paul Muntenescu
– Domnule Stoichiţă, aţi spus că în vară Oţelul va face o campanie puternică de transferuri. Este Bucur pe lista dumneavoastră?
– Proiectul este la Londra, unde se află patronul nostru. Aşteptăm un răspuns în următoarele săptămîni. Mi-aş dori în echipă jucători precum Bucur, Lazăr, Bălan sau Mazilu! Dacă se va aproba proiectul, eu o să încerc să discut cu domnii Petrescu şi Şiman despre aceşti fotbalişti.– Dacă nu veţi primi un răspuns afirmativ de la Londra, o să plecaţi de la Oţelul?
– M-am legat pe doi ani şi jumătate de Galaţi. Rămîn aici cu şi fără bani. Singurul lucru care se va schimba în cazul unui răspuns negativ o să fie doar obiectivul. De la Farul am plecat pentru că atunci nu erau în lot fotbalişti precum Paşcovici, Baicu, Todoran sau Apostol. Oricum, cred că le-am făcut un mare bine că am plecat, aşa s-au ambiţionat mai mult.“Nu le-am zis să se retragă”
După ce a marcat trei goluri fără să primească nici un şut pe spaţiul porţii, “studenţii” au abordat mai defensiv a doua parte a meciului cu Oţelul. “Nu le-am zis să se retragă! Aşa am păţit şi în a doua repriză cu Dinamo. Nu depinde neapărat de mentalitate, ci şi de cît poţi. La pauză nu eram liniştit la 3-0, s-a văzut cum a revenit Naţionalul cu Rapid”, a comentat Petrescu. y Paul Muntenescu16 este numărul golurilor marcate de Gigel Bucur în acest sezon. “Studentul” a reuşit două hattrickuri pînă acum: cu Apulum şi Oţelul
Sportul 3-2 Oţelul
La pauză 3-0
Marcatori
G. Bucur (2, 17, 35-11m)Stăncioiu
………………
S. Rădoi
Raţiu
Secăreanu
Maxim
……………….
T. Bălan (cpt)
S. Stancu
Cruceru
M. Nae
……………….
G. Bucur
MaziluAntrenor Dan Petrescu
Schimbări:
min. 58 – DEDU – M. Nae
min. 86 – FERFELEA – Cruceru
min.89 – CURELEA – G. BucurRezerve: Stanca, N. Vasile, Varga, Oae
Cartonaşe
Galben: T. Bălan (90Ă1), Ferfelea (90Ă2)Marcatori
Iacob (57)
Aldea (88)Cernea
………………
Dragomir
Ghidarcea
Zeciu
D. Munteanu
Izvoreanu
……………….
D. Oprea
Balauru
V. Tănase (cpt)
Mozacu
……………….
V. IacobAntrenor Mihai Stoichiţă
Schimbări:
min. 46 – BĂDESCU – Ghidarcea
min. 84 – ALDEA – D. OpreaRezerve: Barbu, Macrie, Toporan, M. Alexandru, Mogoş
Cartonaşe
Galben: Cernea (22)Arbitru A. Heleşteanu (Iaşi) 7
Asistenţi E. Crîngaşu (Ploieşti) 7
Cl. Tripa (Arad) 7Spectatori: 2.000
Cum s-au marcat golurile
1-0, G. Bucur (2) – a pătruns pe lîngă Ghidarcea şi, din careu, a şutat pe colţul lung
2-0, G. Bucur (17) – Stăncioiu a degajat bine pentru Bălan, acesta a centrat şi Bucur, venit pe colţul lung, a marcat cu capul
3-0, G. Bucur (35) – a transformat penaltyul acordat la un fault al lui Ghidarcea asupra lui Tiberiu Bălan
3-1, Iacob (57) – a preluat o minge în careu şi a şutat puternic
3-2, Aldea (88) – a pătruns din stînga pe centru şi a tras pe lîngă Stăncioiu25 aprilie 2005
April 25, 2005 at 12:49 pm #70816cristiansportul
MemberGigel a dat singur aproape nr de goluri pe care le-au dat toti cei de la Otelu in campionat pana acum. Sper ca pana la sfarsitul acestui campionat sa-i depaseasca si daca pleaca in vara sa mearga direct in strainatate.
-
AuthorPosts
- The topic ‘23.04.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati’ is closed to new replies.