23.04.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 23.04.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Author
    dragos
    Member

din pacate, duminica m-am intors in tara, dar Nelu mi-a comunicat prin SMS, scorul si marcatorul. M-AM BUCUR(at) ENORM atat pentru echipa cat si pentru GIGI (LA MULTI ANI de Sf.Gheorghe)!!!!
    n-am apucat, inca, sa vad meciul inregistrat, dar in aceasta seara asta voi face.

bine, ca am obtinut primele 3 puncte acasa, iar echipa confirma forma buna prin care trece……
    bine, ca B&B-ul nostru si-a revenit si sper, sa confirme in continuare…..
    FELICITARI ECHIPEI + ANTRENORILOR!!!

ultrasro
    Member
    ultrasro
    Member

Cine mai vrea poze sa-mi spuna si le trimit pe email…

07Ex
    Keymaster

Ce facea capitanul in una din poze, se uita la galerie in loc sa se uite la meci?

Ultras
    Member

Era normal sa se uite la galerie din moment ce ii canta Multi Ani Traiasca!

dragos
    Member

dupa ce am vazut meciul pot spune, ca in prima repriza n-am avut probleme, iar in cea de-a doua am conservat rezultatul si implicit i-am invitat pe oaspeti sa atace.
    ceea ce este, insa dezolant, este numarul redus de spectatori;
    in momentul inceperii transmisiei tv, tribuna a-2-a era complet goala, aveai senzatia unui meci amical.
    era bine, daca tvr-ul instala un car tv si la tribuna a-2-a pentru a transmite imagini de la tribuna 1, caci acolo era destula lume.
    dar, niciodata nu s-a instalat un car tv la trib.a-2-a.
    comentatorii tvr transmiteau meciul de parca spuneau o poezie, fara inflacararea unui spectator, basca mai faceau si greseli. astia sunt!!!!!
    PACAT ca lumea ne ocoleste, tocmai acum cand echipa are rezultate.
    poate in viitor vom avea mai multi spectatori!!!!

Ultras
    Member

Tribuna a II-a a fost inchisa. Tribuna I plina (2000), iar peluza noastra era destul de populata (1000)

07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

Tribuna a II-a a fost inchisa. Tribuna I plina (2000), iar peluza noastra era destul de populata (1000)

Probabil ca tribuna a II-a a fost inchisa deoarece Siman a inceput sa se pregateasca sa schimbe tabela cu una electronica. 😆

Cat despre numarul de spectatori prezenti la meci, GSP spune ca au fost 2000, altii ca cica au fost 800. Dunmezeu stie.

dragos
    Member

@97SiR wrote:

@Ultras wrote:

Probabil ca tribuna a II-a a fost inchisa deoarece Siman a inceput sa se pregateasca sa schimbe tabela cu una electronica. 😆

Cat despre numarul de spectatori prezenti la meci, GSP spune ca au fost 2000, altii ca cica au fost 800. Dunmezeu stie.

comentatorii spuneau 300 – 400 insi……..de ce a fost inchisa tribuna???
    schimba scaunele????

Ultras
    Member

Cred ca jandarmii nu au permis accesul la a II-a pentru a avea mai putin de lucru…

dragos
    Member

@Ultras wrote:

Cred ca jandarmii nu au permis accesul la a II-a pentru a avea mai putin de lucru…

se poate……oricum, galeria moldava a fost formata din max. 10 insi….

dragos
    Member

@Ultras wrote:

dom’ne, aici au gresit organizatorii, ptr.ca trebuia sa lase omul sa stea in tribuna pentru a face si plaja, caci acolo “bate” soarele.
    pai nu-i corect: vii la meci, vezi goluri si te si bronzezi.

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • The topic ‘23.04.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati’ is closed to new replies.