23.04.2012 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 2-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 23.04.2012 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 2-1(1-0)

• This topic has 52 replies, 14 voices, and was last updated 11 years ago by 07Ex.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 53 total)
  • Author
    dragos
    Member

eu am ramas fara cuvinte la declaratia lu’ Isaila: “NU mai pot sa-i motivez pe jucatori !!!!” :p

sunt curios daca pastram traditia:
    1. anu’ trecut am luat 4 boabe la tg mures :D
    2. de 2 etape, jucam in filmul patrula-ZERO !! :))

asadar, avem toate “ingredientele” unei ploi de goluri :p :p

dragos
    Member

meciul va fi la ora 19.00.
    in unele anunturi aparea la ora 21.30, insa la acea ora va fi “u” cluj – fc brasov

cameliu
    Member

Conform site-ului lpf.ro si a “ATENTIE, noi MODIFICARI LA ETAPA A 27-A!!!!!!!!!!!” anuntate acolo meciul se joaca de la 21.30!

Zibling
    Member

@cameliu wrote:

Clasamentul a inghetat etapa asta in zona inferioara!
    Poate il “citesc” si jucatorii, si fac si ei un calcul pt motivatie: bati la mures, medias si ploiesti, si incerci ceva si cu pandurii acasa scapi 95% de retrogradare!

Cat pragmatism. Doar antrenorii si patronii mai fac astfel de calcule pragmatice, insa nu si le expun in vestiar pt a nu pune presiune pe jucatori. Mai sunt si exceptii (d’alde Jiji).

Insa, la SS se pune problema astfel: jucatorii nostri joaca sub presiune? Cei tineri chiar au o motivatie serioasa pt a juca si la anul in Liga I? Sau la varsta lor, daca tot au venit din Liga a III-a multi, nu-i bai… si Liga a II-a este un progres pt sezonul 2012-2013?

ngm
    Member

SPER CA LUAM CEL PUTIN UN PUNCT.

razvanR
    Member

peste vreo 6 ore se termina meciul. se poate intampla orice. astept.

laucantona
    Member

La cat incepe ca ne-au cam incurcat ziarele online? la 7pm sau 9:30pm ora Romaniei?

sircos
    Member

21.30 ora locala

lucian
    Member

e groasa daca nu castigam… din pacate, dupa ultimele meciuri lucrul acesta pare putin utopic, insa nu prea avem alte variante…. imi doresc cel putin un joc de calitate din partea alor nostri (e clar ca si cei de la tg.mures sint mai bine pregatiti de cand a venit Sabau)… oricum, ai nostri trebuie sustinuti pana la capat (mai ales ca sanse de ramanere sint ….) hai ca se poate!

sircos
    Member

http://www.stopstream.tv/40/2/400206.html

min 1: ratare cioranu, cap la jumatate de metru de poarta.
    ideea este ca … atacam :D

min 9: nistor din 8 m trimite peste poarta … muicaaaaaa ! X(

min 10: normal pt SS, 1-0 pt tg.mures – ilyes. greseala beta (fundas stanga @-)) :(

min 23: intrare urata a unui tg.muresan la nistor, cu talpa direct pe tibie; balaj abia-abia ii da galben :-w

min 29: alta ratare nistor, din 6 m, diagonala, sut slab in portar …

min 37: no.3 pentru nistor … dintre 3 adversari, trimite iarasi peste poarta din 12 m

laucantona
    Member

jucam chiar bine si de aia cred ca vom bate…chiar daca Dobre si Nistor rateaza ca in curtea scolii

cameliu
    Member

O sa o luam ca la Sibiu, scurt cu 1-0, la prima faza cand au trecut aia jumatea…

laucantona
    Member

am avut doua tentative de penaltiuri dar arbitru ii cam blajin cu gazdele

lucian
    Member

pacat.. am jucat chiar bine… dar am luat-o la singura ocazie a astora. cu putin noroc vom marca.

sircos
    Member

fotbal frumos, dar total ineficient.
    1-4 la ocazii, 1-0 la goluri … no comment.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 53 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.