Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 23.04.2012 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 2-1(1-0)
- This topic has 52 replies, 14 voices, and was last updated 10 years, 10 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
April 23, 2012 at 7:35 pm #92980
laucantona
Memberhai baieti 3 goluri si ne revenim si la moral nu numai la stil de joc!
April 23, 2012 at 7:37 pm #9298107Ex
KeymasterDaca vom juca cum am jucat in prima repriza, nu se poate sa nu dam si noi macar un gol. Astia de la Tg. Mures joaca foarte defensiv.
April 23, 2012 at 7:40 pm #92982laucantona
Membercopii nostrii au si tupeu cad pe teren pana luam rosu.
April 23, 2012 at 7:41 pm #92983sircos
Membermin 52: iar era s-o intepe ilyes … noi n-am miscat pana acum in repriza 2.
nu-mi place deloc cum jucam … nicio ocazie de gol.
April 23, 2012 at 7:49 pm #9298407Ex
Keymaster^ Cam ai dreptate, in repriza a II-a noi n-am prea jucat nimic.
April 23, 2012 at 7:51 pm #92985sircos
Membermin 64: 2-0 … mama ma-sii de tusier: ofside clar !
sper sa nu ne dea in seria II la anul !
April 23, 2012 at 7:54 pm #92986cameliu
MemberSuntem prea mici pentru un fotbal atat de JEGOS.
Noapte buna!April 23, 2012 at 7:59 pm #92987sircos
Membermin 70: prima faza de doamne-ajuta a noasta. nistor a 4-a oara rateaza ca un cacacios !
min 75: schimbare curelea pentru dobre.
min 79: gol nistor :-B , din pasa lazar. gol frumos, patrundere pe centru si in cadere dintre 2 adversari, strecoara mingea in plasa.
min 82: alta ocazie ratata de nistor !!!!!!
min 94: astafei fuge de unu singur 50 m si se impiedica in fata lui lungu
)
scor final 2-1 – nedrept, obtinut cu ajutorul arbitrilor.
April 23, 2012 at 8:29 pm #92988Zibling
MemberEu am vizionat la TV doar sfarsitul meciului, insa ma bucur ca am prins golul nostru – frumos!
Pacat ca jucam frumos, dar pe final ne trezim cu tolba goala. Frumusetea nu tine de foame… in fotbal !!!
April 23, 2012 at 8:29 pm #9298907Ex
KeymasterPana la urma diferenta a facut-o un gol dat de Tg. Mures din offisde.
April 23, 2012 at 8:45 pm #92990cameliu
MemberDaca nici pe descultii astia nu i-am batut… cu toata hotia erau de batut…
Liga 1 e palarie prea mare pt noi…Nu se poate ca din 9 ocazii imense ca azi sa dai doar un gol… si sa balbai mingea de 3 ori pina vine unu de 38 de ani de ti-o baga superb in poarta.
Mioveniul ne-a luat 5 puncte! asa ca n-avem ce cauta in A. Nu cred in minuni in ultimele 7 etape.
April 23, 2012 at 8:48 pm #92991sircos
Member@cameliu wrote:
Nu cred in minuni in ultimele 7 etape.
poti sa si crezi, ca oricum nu vor fi … L-) L-) L-)
April 23, 2012 at 8:51 pm #92992cameliu
MemberApril 23, 2012 at 9:29 pm #92993Ace of Spades
MemberBaaaai, cat mai ne fura arbitrii astia, ca nu mai suport
( . Ce naiba, asta e chiar nesimtire curata, a fost viciere clara de rezultat. Gloabele alea de la Targu Mures nu au miscat nimic in front, au avut 2 ocazii si 2 goluri, plus ultima faza a lui Astafei 1 la 1 cu Lungu, dar care oricum nu ar mai fi contat. Frate, sunt de acord, suntem varza, sarantoci, desculti, lipsiti de viziune, dar macar sa ne bata corect, nu asa miseleste.
@cameliu wrote:
Daca nici pe descultii astia nu i-am batut… cu toata hotia erau de batut…
Liga 1 e palarie prea mare pt noi…Nu se poate ca din 9 ocazii imense ca azi sa dai doar un gol… si sa balbai mingea de 3 ori pina vine unu de 38 de ani de ti-o baga superb in poarta.
Mioveniul ne-a luat 5 puncte! asa ca n-avem ce cauta in A. Nu cred in minuni in ultimele 7 etape.
Cameliu, serios acum, recunosc si eu ca nu prea jucam si ca poate valoarea nu ne indreptateste sa ramanem in Liga I, dar la Sibiu ne-a anulat penalty la acel hent in careu…cu Mioveni, tusiera ne-a scos mingea din ata la un offsaid inexistent, cu Astra pana la 1-0, trebuia sa ni se acorde penalty si poate rosu pentru fundas ca ultim aparator si inca o eliminare la Oprsal pentru un fault extrem de periculos. La lotul pe care il avem si cu toti arbitrii impotriva noastra, cum vrei sa ramanem in Liga I? Nu imi amintesc sa fi fost macar O DATA avantajati de arbitru, poate doar cu Brasovul la acel gol anulat lor pe final, dar si acolo e discutabil.
Poate sa faca Dragos cat misto doreste, dar in acest retur ni s-au mancat cel putin 5 puncte pe greseli grave de arbitraj, greseli cu contracandidate directe la retrogradare retineti. Pana la urma ii inteleg si eu pe jucatori, cum sa mai gasesti vointa sa alergi cand arbitrul iti strica un meci intreg si ajungi sa fi luptat ca un idiot pe degeaba? Mai ales ca sunt tineri si sunt mai predispusi la astfel de caderi datorate unor factori ce nu tin direct de ei. Imi pare rau, dar nu este numai vina jucatorilor si staff-ului pentru pozitia din clasament, 50% merge si la domnii arbitrii.
April 23, 2012 at 10:00 pm #92994ngm
MemberPACAT !
UNGURII ERAU DE BATUT. NU POTI SPUNE CA NE-AU DEPASIT.
MAGARIA CU ARBITRII PERSISTA MECI DE MECI.
DE REMARCAT CA FATA DE ULTIMILE MECIURI AM JUCAT CEVA.
INSA FARA GOLURI NU POTI CISTIGA.
INCA NU E TOTUL PIERDUT, INSA SANSELE SCAD.
POATE O VICTORIE SIMBATA POATE SCHIMBA CEVA .
VENITI SIMBATA SA INCURAJAM ECHIPA SI SA NU NE
CONSIDERAM DEJA INFRINTI.
MA ASTEPTAM CA SIMAN SA PROTESTEZE INAINTE DE MECI-
CUM PROMISESE. DACA NU FACE CEVA IN PRIVINTA
ARBITRILOR DIN 25% SANSE DE RAMINERE IN LIGA 1
VOM AVEA 0% .CIND DRACU’ SE VA FACE DREPTATE ?
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.