23.04.2012 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 2-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 23.04.2012 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 2-1(1-0)

• This topic has 52 replies, 14 voices, and was last updated 11 years ago by 07Ex.
Viewing 8 posts - 46 through 53 (of 53 total)
  • Author
    dragos
    Member

desi am pierdut, mi-a placut cum am jucat….am avut atitudine, am alergat, am pasat, am avut ocazii.
    este un progres in jocul nostru; daca jucam asa si in precedentele 4 etape, cu siguranta, aveam 2 puncte in plus !!!!

imi pare rau de Sabau, insa echipa lui de bozgori, n-a jucat nimic, nimic; ei sunt o echipa de cioflingari, care nu stiu decat sa te rupa la oase…..sunt vreo 3-4 cheliosi “chirurgi”……vedea-i-as in B !! 8-}
    bozgorii au facut anti-joc…..i-am vazut si cu steaua: auzi, sa joci acasa si sa te aperi un meci intreg……rusine, rusine sa le fie !!

eu nu prea comentez arbitrajele, insa intreb retoric: ce cauta un tusier bozgor sa arbitreze tot pe bozgorii lui ?? craciunescu este tare, nene !!! X(
    iar balaj a lasat jocul prea liber, ceea ce le-a permis gazdelor sa ne loveasca…..in fine.

daca vom juca Sambata la fel de bine, nu cred, ca vom pierde…..

cameliu
    Member

Din minutul zece se tavaleau deja pe jos, asta a fost tactica… Coroborata cu arbitrajul, fara sa exagerez, penal a functionat de minune!

Insa una peste alta la cate ocazii am avut trebuia sa o bagam de 3 ori in poarta…

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Din minutul zece se tavaleau deja pe jos, asta a fost tactica… Coroborata cu arbitrajul, fara sa exagerez, penal a functionat de minune!

Insa una peste alta la cate ocazii am avut trebuia sa o bagam de 3 ori in poarta…

eu am urmarit si alte meciuri ale lor si tactica este aceeasi mereu: marcheaza un gol si apoi parjolesc holdele, dezumfla mingiile, se dau loviti, trag de timp etc
    pai, cu aceasta atitudine, VREAU sa-i vad in Beeeeee !!!
    acesti bozgori, nu merita prima liga :ymdevil:

la noi, Nistor a avut 3 ocazii mari si a marcat 1…..pacat !!

PS: inainte de inceperea meciului, l-am vazut alaturi de stafful lor pe Cezarica…..o fi ramas din stafful lui Selymesi ?

ssfan
    Member

Contrar parerii generale de pe forum si cu mentiunea ca am vazut doar a 2-a repriza, eu va spun ca nu mi-a placut ce am jucat.
    Haotic, am gresit enorm de mult pasele, la un moment dat ambele echipe au practicat un fel de babmbilici care a frizat ridicolul .
    Admit ca am evolutat fata de meciurile precedente, dar pe astia chiar puteam sa-i ardem rau daca nu le faceam jocul !
    Despre arbiti am un singur cuvant : rusine . La puncte suferim din cauza arbitrajelor dar asta nu ne scuza un joc lispit de clarviziune din ultima vreme care personal nu imi lasa mari sperante de ramanere in prima liga. Sper din tot sufletul sa ma insel. Repet, am vazut doar a 2-a repriza.

Radu Dobrin
    Member

Am parut ca am jucat mai bine decit in meciurile precedente pentru ca am jucat cu o echipa de mijloc din B. (macar de vom juca la fel si la anul, cind intradevar vom fi in B). Este intradeavar un salt fata de meciul cu Mioveniul. In plus, arbitrajul ne-a luat inapoi ce am primit pe tava in meciul cu Brasovul din Regie.

@ssfan wrote:

Contrar parerii generale de pe forum si cu mentiunea ca am vazut doar a 2-a repriza, eu va spun ca nu mi-a placut ce am jucat.
    Haotic, am gresit enorm de mult pasele, la un moment dat ambele echipe au practicat un fel de babmbilici care a frizat ridicolul .
    Admit ca am evolutat fata de meciurile precedente, dar pe astia chiar puteam sa-i ardem rau daca nu le faceam jocul !
    Despre arbiti am un singur cuvant : rusine . La puncte suferim din cauza arbitrajelor dar asta nu ne scuza un joc lispit de clarviziune din ultima vreme care personal nu imi lasa mari sperante de ramanere in prima liga. Sper din tot sufletul sa ma insel. Repet, am vazut doar a 2-a repriza.

Crede-ma, am fost cu mult peste ei ca joc. Daca in a doua repriza au mai domolit din dominatia noastra, in prima in afara de gol au fost 0 barat, daca au trecut de mijlocul lor de cinci ori, insa de dat la gioale au dat. Astia trebuiau batuti la curul gol si acasa in tur daca va mai amintiti, am avut si acolo la fel de multe ocazii, dar am reusit sa inscriem doar o data, iar ei din jumatate de ocazie in tot meciul au marcat. Poate ca nu meritam sa ramanem in Liga I, dar Targu Mures nici atat, macar noi nu jucam antifotbal si chirurgie pe teren, gen talpi pe tibii sau pe coapse.

ssfan
    Member

Da, cei de la Tg Mures au facut antijoc, e cea mai urata echipa cu care am jucat in retur zic asta in conditiile in care am avut doua tipuri de adversari slabi si foarte slabi :-B
    Totusi cred ca jucat la contraatac si le-a iesit, noi ne-am dus peste ei si cred ca asta au vrut de fapt.

07Ex
    Keymaster

Subiectul a fost arhivat.

Viewing 8 posts - 46 through 53 (of 53 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.