23.08.2006 Dacia Unirea Braila – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 23.08.2006 Dacia Unirea Braila – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 75 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

stadion “Municipal”

Giani
    Member

Au anuntat si ora?

Spawn09
    Member

ora 18

Zibling
    Member

Of, of, of, din pacate nu voi ajunge nici la acest meci – trebuie sa suspend activitatea uneia din firmele de care ma ocup, deci voi fi mai tot timpul in oras cu treburi pe 23 august miercurea :(

dragos
    Member

nu voi putea fi prezent.
    deasemenea, nu voi putea fi prezent la meciul de acasa cu fc brasov si din deplasare cu gloria buzau.

HAI STUDENTIIIIIIIII !!!!

Spawn09
    Member

nu cred ca merg la braila dar voi fi sambata pe stadion cu brasovu cred ca braila nu va pune probleme echipei…

mihada
    Member

Iata ca s-a inchis concursul de pronosticuri, desi e doar ora 13:47.
    Dar, va zic, va fi 1-0 pentru Sportul.

Spawn09
    Member

creca si mai mult…avem nevoie de golaveraj

Ultras
    Member

Ovidiu s-a dus la Braila…

cameliu
    Member

TV Sport da constant meciuri din B, azi Petrolul, simbata Otopeni, pe noi se pare ca nu prea.. Le-o fi cerut Sile o gramada de bani…

Stiti macar vreun post de Radio ce transmite Liga 2? Acu vreo 5 ani B Seria 1 era transmisa de Radio Iasi.
    Seria de Ardeal e intodtdeuna transmisa de Radio Cluj-Tg Mures-Timisoara si se poate asculta si pe net…

Deci informatii despre meciurile noastre live putem obtine doar sunindu-va pe voi, (azi de exemplu doar pe Ovidiu…)

ionut.ro
    Member

Si OTV transmite…
    Au o pasiune pt meciurile lui Prefabricate Modelu (echipa lui Milut)

Spawn09
    Member

nici un post de televiziune si nici un post de radio nu stransmit meciul (nici pe FM nici pe AM) nu stiu pe net o sa caut poate gasesc un site cu livescore

Spawn09
    Member
    Radu Dobrin
    Member

mersi Spawn,

din pacate, notiunea de “live” pe site-ul cu pricina are un inteles numai de ei stiut … 😆

Spawn09
    Member

da ai dreptate dar e un inceput macar…:) vom sti si noi la sfarsit cat a fost scorul

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 75 total)
  • The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.