Home › Forums › Archive › Sezon 2006-2007 Season – Divizia B › 23.08.2006 Dacia Unirea Braila – Sportul Studentesc 2-0(1-0)
- This topic has 74 replies, 23 voices, and was last updated 16 years, 7 months ago by
Giani.
-
AuthorPosts
-
August 23, 2006 at 5:24 pm #76095
lucian
Memberce naiba s-o intampla?
nu mai trebuie acuzat socul retrogradarii, cum am sperat sa fie dupa prima etapa…..pt binele lui sile ar fi sa vanda acum ce mai are de vandut, pt ca in ritmul asta in retur nu mai ia 2 gologani pe niste jucatori din plutonul diviziei B. si noi sa o luam de la capat si sa ne refacem echipa ca acum 7-8 ani! si varga sa lase gura mai mica pentru ca ceea ce a declarat dupa etapa trecuta nu mi-a placut deloc!
astept zile mai bune!
August 23, 2006 at 5:25 pm #76096ovidiu
Member@97SiR wrote:
Sunt curios cu ce echipa am jucat, ca doar nu o fi jucat Mazilu si am pierdut cu 2-0.
Orice echipa ar fi intrat in teren mi se pare un rezultat …
ASA CEVA …
Sunt de acord, toti se vor mobiliza cand joaca impotriva noastra. Dar pentru promovare am impresia ca va trebui sa cam tragem. Si inca greu.
Bine ar fi sa n-am dreptate. Dar tare mi-e frica de faptul ca multi jucatori sunt cu gandul la …
Vom vedea pe viitor. Deocamdata sunt(em) in suferinta.
Sa speram la mai bine.VIVA SPORTUL STUDENTESC
August 23, 2006 at 8:08 pm #76097adi
MemberSuntem la 2 puncte de promovare si la un punct de retrogradarea in C.
Altfel, cred ca s-au micsorat sensibil sansele lui Mazilu de a ajunge la Steaua dupa meciul bun facut de Badea in seara asta.August 23, 2006 at 8:30 pm #76098black@white1916
Member@97SiR wrote:
Sunt curios cu ce echipa am jucat, ca doar nu o fi jucat Mazilu si am pierdut cu 2-0.
Ba chiar a jucat si Mazilu !
August 23, 2006 at 8:42 pm #76099ashone
MemberE BINE CA PENTRU O ECHIPA DE “B” AVEM SUPER FORUM……..RESTU E RELATIV ….JUCAM IN a LA ANU, NU JUCAM…….NU MAI CONTEAZA…SA TINEM FORUMU SUS……….
August 23, 2006 at 8:44 pm #76100ultrasro
MemberStanca : 8 (a avut 5-6 interventii ce au pastrat scorul decent)
Patriche: fara nota, s-a accidentat in minutul 12
Secareanu: 3 (cu gandul la mare)
Ratiu: 3 (cu gandul la fete)
Dedu: 5 (s-a straduit)
Stancu: 3 (pe langa joc)
Lazar: 6 (a exagerat uneori cu patrunderile individuale)
Ferfelea: 4 (incolor)
Oae: 4 (inexistent)
Varga: 4 (a ratat doua ocazii la 0-0, in rest a jucat sinistru, era sa primeasca un rosu)
Curelea: 5 (a facut eforturi sa obtina ceva in cinditiile in care nu primea mingi)
Costin Gheorghe: 5 (juniorul echipei nu a stralucit dar a pus mari probleme gazdelor in extrema dreapta)
Nicola: 5 (modest la mijloc, mai util in aparare)
Mazilu: 6 (a jucat 30 de minute si a ratat la mustata doua ocazii bune de gol, s-a zabut mult dar cu rezultate din pacate modeste)August 23, 2006 at 8:47 pm #76101Radu Dobrin
Member@ultrasro wrote:
Stanca : 8 (a avut 5-6 interventii ce au pastrat scorul decent)…
chiar asa rau a fost???? 😯 😯
August 23, 2006 at 9:18 pm #76102ultrasro
MemberFundasii nostrii au fost prinsi de multe ori departe de poarta pe contrele gazdelor, iar Stanca era singur
August 23, 2006 at 9:55 pm #76103roland
MemberAm ajuns acolo in momentul cand am cazut in B la prima retrogradare (nu mai tin minte anu 199..)
E mare pacat!
E normal, cine sa mai aiba chef sa joace?
Ar fii mai bine pentru toata lumea ca marea majoritate a echipei sa plece!
Si desteptu de Siman s-o ia de la inceput!August 24, 2006 at 1:32 am #7610407Ex
KeymasterCalaul Buteseaca
Veniti la malul Dunarii cu aere de vedete si aruncând în lupta toate piesele grele, studentii, cu Mazilu 20 de minute pe teren, au fost pusi la respect
Studentii au dat piept însa cu o echipa însetata de victorie. Dupa ce în primele doua etape nu reusise sa marcheze nici macar un gol, gruparea din Braila a revenit spectaculos.
Buteseaca, cel care elimina Rapidul din Cupa României, a reusit din nou sa faca diferenta, vârful gazdelor lovind decisiv în doua rânduri si transând soarta meciului în favoarea echipei sale. Cei aproximativ 5.000 de braileni au parasit stadionul foarte fericiti si cu speranta ca peste putin timp vor savura si calificarea Stelei în grupele Champions League. La meciul de pe Municipalul din Braila a jucat aproximativ 20 de minute si vedeta “studentilor”, Mazilu. Prezent în tribune, Vasile Siman a declarat ca era normal ca Mazilu sa joace, deoarece el înca nu este transferat, fiind în continuare jucatorul Sportului Studentesc. (ProSport)
August 24, 2006 at 6:53 am #76105ion
MemberNu vreau sa va plictisecsc spunindu-va ca Siman este partial vinovat de retrogardarea Sportului ,insa pt ce se-ntimpla acum la echipa este sigur vinovat 100%.El intretine aceasta atmosfera de Piata Obor la echipa ,el il pune pe Zamfir sa antreneze si tot el se crede Stapinul Inelelor….Il suspectez pe Siman ori ca e primul android facut de om care acum isi satisface stagiul pe Pamint ori e de pe alta planeta. Noroc ca seria in care evoluam e ciudata …Siman trebe sa se hotarasca rapid pe cine vinde ,cui si ce vrea sa faca cu Sportu si in particular cu inimile noastre…Altfel iar ajung la injuraturi asa cum am facut-o si aseara cind Monsieur Siman dopat probabil cu diazepam mi-a stricat efectiv seara .Din momentul in care am inteles ca 2-0 era pt niste bieti fotbalisti care nu marcasera deloc pina acum si pierdusera de 2 ori la rind si am acceptat idea m-am enervat asa de tare ca am plecat urgent din locul in care eram spre casa lasind balta ceea ce aveam de facut…Siman o sa ma omoare cu zile !!!!
August 24, 2006 at 7:57 am #76106Albert
MemberEste pacat ca Sportul a pierdut la Braila, dar sunt convins ca poate sa revina si sa promoveze in esalonul superior.
Cred ca echipa a facut cam tot ceea ce a putut anul trecut, dar si la inceputul acestui sezon – considerand socul unei retrogadarii mizerabile -, dar cred ca acum are nevoie cel mai mult de sustinerea suporterilor sai!
Ceea ce sper cel mai mult este ca jucatorii Sportului sa nu se accidenteze (vezi declaratiile lui Copos), iar promovarea sa se faca cu cat mai putine surprize neplacute, fiindca am certitudinea ca Sportul poate promova anul acesta!
Abia astept meciul de sambata cu FC Brasov! Pronosticul meu: 3-0
August 24, 2006 at 9:11 am #76107Spawn09
Memberstati asa nu va pripiti mai sunt 14 etape si muuulte se pot intampla baietilor le trebuie o perioada de acomodare trebuie sa ii intelegem veti vedea ca in curand vom fi echipa aceea care sezonul trecut a facut spectacol in A trebuie doar sa avem rabdare si putina incredere
August 24, 2006 at 9:48 am #76108Giani
MemberEra de asteptat, asa cum ar trebui sa ne asteptam ca toti ne vor trata cu maximum de atentie. In sensul ca toti vor dori sa ne ia puncte. Partea proasta este ca am pierdut trei puncte acolo unde nu ar fi trebuit. Si asta pentru ca jucatorii nu sunt atenti la joc. Calificativele date de un martor ocular al meciului, Ovidiu, spun foarte multe. Este inadmisibil sa ai pretentii la victorie, cand numai 4-5 jucatori (fac abstractie de portar, desi Stanca si-a facut datoria din plin) isi fac datoria.
Sper ca baietii sa se trezeasca, pierderea a trei puncte nu reprezinta o tragedie. Dar trei azi, inca trei peste doua etape… daca o tinem tot asa, sa fim fericiti daca nu retrogradam in L3. Eu sper ca baietii sa se trezeasca la realitate acum, cat mai au timp.
August 24, 2006 at 12:44 pm #76109ion
Memberinca odata spun :cum sa te trezesti la realitate daca nu stii ce e real?Unde vei juca de miine? Daca sa bagi osu’ sau nu …Cine te antreneaza ? Ce obiectiv ai ?Voi chiar va imbatati cu apa chioara? Nu vedeti ca Siman e disperat …Nu vrea decit sa stoarca pina la ultima picatura lamiia numita Sportu si d-abia apoi mai discutam de ce avem de facut in functie de cine ramine…Pina cind veti fi de acord (macar pe forum) cu politica lui Siman vadit negustoreasca ?Inteleg il vind pe Mazilu ,Lazar ,mama ,tata,etc ca sa supravietuiasca echipa si eu sa-mi iau vila la Ibiza si Hammer mie si familiei mele dar …DAR….sa nu stii ce faci, sa incurci borcanele,sa-i tii pe toti in joc de glezne de li se incruciseaza ligamentele si fac ruptura de splina si de noi sau ma rog de o parte din noi sa-ti bati joc e prea mult uneori…. Cind Dragos mi-a spus ca s-a terminat 2-0 nici o secunda (ca niciodata )nu mi-am pus problema ca ne-a batut celebra CF Braila….Sincer…Si voi sperati sa ne revenim (din ce?) si sa promovam ! Daca jucam si tratam problema tot asa cred ca vom promova de la statutul de gasca nebuna la cea de sleahta obisnuita…
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.