Home › Forums › Archive › Sezon 2006-2007 Season – Divizia B › 23.08.2006 Dacia Unirea Braila – Sportul Studentesc 2-0(1-0)
- This topic has 74 replies, 23 voices, and was last updated 16 years, 7 months ago by
Giani.
-
AuthorPosts
-
August 24, 2006 at 1:39 pm #76110
cameliu
Member@97SiR wrote:
Calaul Buteseaca
Buteseaca, cel care elimina Rapidul din Cupa României, a reusit din nou sa faca diferenta, vârful gazdelor lovind decisiv în doua rânduri si transând soarta meciului în favoarea echipei sale.
V-am spus eu ca-mi suna cunoscut numele asta! Numa sa nu-i facem si pe altii cunoscuti!
August 24, 2006 at 1:48 pm #76111mihada
MemberSiman e CANCERul clubului. Eu, ca medic, asa il vad. Creste pe seama organismului gazda distrugind totul in jur, independent de factorii externi, fara nici un rol/functie. In final, gazda moare. De cele mai multe ori, din cauza cancerului, si nu a neatentiei la volan, ca sa zic asa…
August 24, 2006 at 2:49 pm #7611207Ex
KeymasterEu ii cam dau dreptate lui ion. Nici eu nu vad cum am putea fi aceeasi gasca nebuna de anul trecut cand jucatorii sunt inca marcati de pe urma acestei retrogradari, si cand Siman nu pare a fi interesat de nimic altceva decat de vanzarea jucatorilor.
Adevarat, a luat plasa cu retrogradarea, a luat plasa cu Sichitiu care l-a lasat balta in ultima clipa, au plecat destul de multi jucatori, dar Siman tot nu s-a desteptat. Daca Mazilu, Lazar, si mai stiu eu care vor sa plece, lasa-i Doamne sa plece si gata. Accepta ca echipa a retrogradat si ca jucatorilor le-a scazut pretul, vinde jucatorii pe un pret mai mic si gata.
In loc sa-si piarda timpul si sa se enerveze cu tot felul de oferte care mai de care mai aberante, Siman ar trebui sa se concentreze asupra gasirii unui antrenor bun si a unor jucatori, ori de la echipele de juniori, ori de la alte echipe, si cu totii sa abordeze promovarea, sau ma rog, care alt obiectiv il are.
August 24, 2006 at 7:23 pm #76113Giani
MemberSunt de acord numai partial cu ion. Pana la proba contrarie, jucatorii au ramas in Regie, si daca vor sa plece, trebuie sa o faca cu fruntea sus, pentru ei, nu pentru buzunarul lui Siman si nici pentru club. Doar pentru ei. Ca sa poata negocia si un salariu bun la viitorul club, si sa intre si in vizorul unor cluburi mari. Degeaba fac acum fite, daca peste sase luni se trezesc la marea glorie a fotbalului romanesc numita FC Vaslui.
August 24, 2006 at 7:46 pm #76114nicu
MemberSa speram ca meciul asta ii aduce pe jucatori cu picioarele pe pamant.
Trebuie sa batem Brasovul.August 24, 2006 at 8:05 pm #76115lucian
Memberopinia unui forumist de pe prosport, careia i-as da intru-totul dreptate:
“prea multe fite!
Trimis de bogdan la 2006-08-24 15:00:07Sunt brailean si am fost prezent la meci!
vreau sa va zic ca aceasta echipa o fi ea o fosta divizionara 1 dar mult prea multe fite,aere de vedeta si doar simpla prezenta pe teren a jucatorilor nu o vor readuce pe teren!sa o luam cu inceputul:stanca(portarul) nu a avut decat 2 interventii de 1 contra 1 in tot meciul!in rest a lasat impresia ca e foarte relaxat!linia de fund a studentilor printre care se gaseau jucatori ca s.stancu,ratiu,secareanuau fost la un moment dat doar simple jaloane pentru un junior(girleanu)de 16 ani jumatate!lazar(capitan de echipa in acest meci dar fara nici un rost)nu s-a remarcat decat cu o pasa de gol cu calcaiul la 0-0!in rest s-a remarcat doar prin vociferari la adresa arbitrului si prin faptul ca facea 2 pasi la stanga , doi la dreapta!aaa sa nu uit de distinsul domn dacian varga!care in tot meciul nu s-a remarcat decat cu o injuratura adusa arbitrului asistent de la linia a2a care a ramas nesanctionata,desi respectivul asistent a auzit tot!tot o remarca la adresa lui varga este aceea ca are prea mult tupeu care nu cred ca vine doar din cateva goluri date in liga 1!sa iti permiti sa-ti injuri coechipierii aproape la fiecare pasa, printre care lazar,mazilu care au totusi un nume in fotbalul nostru cel de toate zilele e prea mult pentru un jucator de care acum 2 ani nu auzsem si care se remarca doar prin faptul ca mergea fara bilet in autobuz!ce vreau sa va mai zic e faptul ca in preziua meciului au facut un antrenament cam lung pentru preziua meciului dar care s-a bazat mult pe streching si faze fixe!nu i-a ajutat cu nimic:nu au avut un sut pe spatiul portii iar in min 20 aveau un jucator accidentat la inghinali sau adductori!asa ca daca vor sa repromoveze in liga 1 mai au mult de munca !trebuie sa inceapa prin a lasa deoparte aerele de vedeta!”August 25, 2006 at 2:34 am #7611607Ex
Keymaster^ Bine zis. Sunt cu totul de acord.
Sa vedem ce va fi cu Brasovul sambata.
August 25, 2006 at 9:54 am #76117Giani
MemberExact ceea ce ma temeam. Exact ce vazusem si in meciul cu “petrolistii”, de sambata: fitze peste fitze, cu Varga in frunte. Sunt tentat sa cred integral cele afirmate de suporterul brailean. Si sper ca maine dimineata sa nu mai asist la inca un recital de fitze si figuri, ci la unul de fotbal. Dar cred ca ar fi mai bine sa ne concentram pe meciul cu Brasovul.
August 25, 2006 at 4:20 pm #76118dragos
Membereste RUSINOS si SCANDALOS !!!
suntem decat UMBRA echipei ce se batea la titlu acu’ 2 luni !!!
stiam ca vom lua infrangeri, insa nu in prima “formula”….ci poate doar cu rezervele.
se pare ca m-am inselat.
daca vrem sa promovam avem NEVOIE DE ANTRENOR si JUCATORI care sa “ARDA” in teren !!!!
IMI PARE RAU, dar asta este opinia mea !!!
August 25, 2006 at 7:07 pm #76119Blue Eyes
MemberBrailenii sunt buni la fotbal….E greu sa-i bati cand echipa se destrama vazand cu ochii….
Dar asta este….Or sa vina jucatori mai motivati daca cei de acum nu pun osul !
O sa ma rog la Dumnezeu sa ne aduca un alt conducator de club…
Unu’ care se preocupa doar de club nu doar de vandut jucatori !August 25, 2006 at 8:02 pm #76120lucian
Membercred ca si psihologul ar trebui sa se preocupe mai mult de ei in perioada asta.
subscriu si la ideea cu antrenorul. se pare ca cezarica nu ii poate motiva suficient!
August 25, 2006 at 8:28 pm #76121Giani
MemberPoate revine Multescu, oricum nu este satisfutut de cum merge cireada lui nea’ stiulete.
August 26, 2006 at 6:23 am #76122Blue Eyes
MemberEu il vreau pe Ionut Popa !
August 26, 2006 at 11:12 am #76123lucian
Memberia uitati cine ne-a batut pe noi miercuri:
Dunărea Giurgiu – CF Brăila 5-0
August 26, 2006 at 5:03 pm #76124Giani
MemberLuara si ei trei puncte sezonul asta. Pot sa se intoarca fericiti in C, au batut campioana, restul nu mai conteaza.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.