Chiar la modul serios! Niste ore de terapie nu i-ar strica de loc! Mazilu e un jucator care are destule probleme personale, care il afecteaza si in teren dupa cu se vede. Acum face un joc excelent, pentru ca peste o saptamana sa joace dezastros!
Imi pare rau sa aud ca are probleme extrasportive … cred cu atat mai mai mult ca ar trebui incurajat … toti avem probleme si toti cautam intelegere uneori. Nimeni nu e perfect!
Pe de alta parte noi ce onoare avem? Cum vi se pare sa strigam la un meci “Mazilu! Singuru’! Care bate lideru’!” si apoi injuraturi si hiuduieli?! … si astea pe post de terapie!!!
Eu unul nu ma consider nici doctor nici detinatorul adevarului absolut! 😉
Da’ cine a zis ceva de injuraturi si huiduieli? Din contra e sunt pentru incurajarea lui, nu sa-i dam la cap! Nu imi dau seama cum de ai inteles pe dos!
Eu pariez pe Nicola, Stere, Varga si Oae. Intr-un an sau doi vor dovedi ca sunt jucatori de mare clasa! Si Negru ar putea ajunge un varf autentic, daca si-ar pili colturile din scafarlie! 😆
Imi cer scuze, pentru ca v-am tinut in tensiune, da’ nu prea imi venea sa transmit stiri proaspete. Nu prea aveam ce! Puteam sa-i transmit lui Tavi din 10 in 10 minute: jucam prost, jucam prost, jucam catastrofal, am echilibrat meciul, iar jucam catastrofal, sa ma impuste cineva sa nu mai sufar, chestii da-stia! 😥 😥 😥