Home › Forums › Archive › Sezon 2006-2007 Season – Divizia B › 23.09.2006 Sportul Studentesc -Prefabricate Modelu 0-5 (0-1)
- This topic has 126 replies, 28 voices, and was last updated 16 years, 5 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
September 27, 2006 at 3:56 am #76897
nicu
MemberAcu daca stau sa ma gandesc bine, 0-5 e un pas inainte de la 0-6. In ritmul asta mai sunt inca 5 meciuri si poate scoatem un egal
September 27, 2006 at 4:55 am #76898ashone
Member@ultrasro wrote:
Varga s-a reintors la echipa astazi dar nu se stie daca va fi in lotul retinut pentru meciul cu Delta Tulcea.
putea sa zica si el ca a fost la piine in colt..
September 27, 2006 at 1:58 pm #76899black@white1916
Member@ultrasro wrote:
Prefab, mandria judetului: Victorie uluitoare!
…..
Galeria la datorieGaleria Prefabului si-a facut din nou datoria. Desi mai putina numeric fata de meciurile de la Galati si Brasov, galeria modeleana a dominat arena din Regie. Scandarile fanilor Prefabului s-au auzit in permanenta, zgomotul produs de acestia acoperindu-le pe cele firave ale fanilor Sportului.
Am vorbit dupa meci cu doi “sefi” de la Modelu si au zis ca galeria este formata din angajati de la PrefabS.A. , carora li se asigura transport la deplasari, materiale si cate ceva de mancare ” ca doar nu or sa stea oamenii nemancati”.
Si asa la fiecare deplasare !
Ne-au poftit si la Modelu in retur – “la noi este liniste , nu sunt scandaluri” .
Ne-au descris si drumul pana acolo…
Ce sa zic, oameni saritori si primitori ! Este o ECHIPA si in jurul echipei de fotbal !
La noi…… Comparatiile le faceti voi !September 27, 2006 at 8:46 pm #76900ashone
Member@black@white1916 wrote:
@ultrasro wrote:
Prefab, mandria judetului: Victorie uluitoare!
…..
Galeria la datorieGaleria Prefabului si-a facut din nou datoria. Desi mai putina numeric fata de meciurile de la Galati si Brasov, galeria modeleana a dominat arena din Regie. Scandarile fanilor Prefabului s-au auzit in permanenta, zgomotul produs de acestia acoperindu-le pe cele firave ale fanilor Sportului.
Am vorbit dupa meci cu doi “sefi” de la Modelu si au zis ca galeria este formata din angajati de la PrefabS.A. , carora li se asigura transport la deplasari, materiale si cate ceva de mancare ” ca doar nu or sa stea oamenii nemancati”.
Ne-au poftit si la Modelu in retur – “la noi este liniste , nu sunt scandaluri” .
Ce sa zic, oameni saritori si primitori ! Este o ECHIPA si in jurul echipei de fotbal !
La noi…… Comparatiile le faceti voi !felicitari, ai descoperit america…ce credeai ca se intimpla la taranii aia? veneau de la cules la meci? normal ca sint angajati la milut…
September 30, 2006 at 6:37 am #76901Giani
Member@ultrasro wrote:
Varga s-a reintors la echipa astazi dar nu se stie daca va fi in lotul retinut pentru meciul cu Delta Tulcea.
Cred ca revenirea domnului Multescu a contat. Varga este un tip plin de fite, care uneori mai si exagereaza, dar in acelasi timp este constient de valoarea lui. Si, sa fim seriosi, in acest moment el reprezinta cea mai buna solutie pentru atac.
September 30, 2006 at 6:43 am #76902Giani
Member@black@white1916 wrote:
La noi…… Comparatiile le faceti voi !Era de asteptat. Pana la urma, Prefabricate ramane o echipa mica, rurala, care aduna in jurul ei un numar limitat de suporteri, in virtutea orgoliului local. Intrucat tatal meu este din Calarasi, stiu si unde este Modelu, stiu si mentalitatea. Ei se duc la meci ca sa aiba ocazia de a mai bea o bere; este un soi de distractie saptamanala, mai ales ca toate echipele, mai putin Modelu, joaca la nivel local. Si evident ca nu sunt dispusi (majoritatea nici nu ar avea de unde) sa faca deplasari costisitoare pe banii pe care poate nici macar nu ii au. Nu m-ar mira nici sa ne trezim ca facem o deplasare la Modelu si ne trezim ca violentele lipsesc cu desavarsire, inclusiv la nivel verbal. Dar daca se trezeste vreunul mai infierbantat la creier sa ii ia la injuraturi sau cu texte ieftine, gen “tarani” (se poarta pe la unii dintre noi), s-ar putea sa iasa macel.
October 6, 2006 at 6:08 pm #7690307Ex
KeymasterM-am uitat pe un site de statistica a diviziei A, si am vazut ca noi nu numai ca nu am pierdut niciodata cu 6-0 si 5-0 in doua meciuri consecutive, dar nu am pierdut la asemenea scoruri in acelasi sezon. Mai mult, am pierdut la asemenea scoruri doar o data la 10 ani sau mai mult.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.