Home › Forums › Archive › Sezon 2009-2010 Season – Liga II › 23.09.2009 Unirea Urziceni – Sportul Studentesc 3-0(2-0)
- This topic has 57 replies, 16 voices, and was last updated 13 years, 4 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
September 23, 2009 at 1:57 pm #84039
cameliu
Member@MarcAntoniu wrote:
Chiar era nevoie sa-i ajute arbitrul cu lovitura de la 11 metri ?
A fost imprudenta crasa la Patriche!
O faza la care SE POATE da penalty!
Asta e…September 23, 2009 at 1:58 pm #8404007Ex
KeymasterDeci vad ca la pauza e 2-0. Sa vedem ce va fi in repriza a II-a.
September 23, 2009 at 2:49 pm #84041multi
MemberA doua repriza nu mi-a mai placut deloc…
E mult loc de mai bine.September 23, 2009 at 2:51 pm #84042dragos
Memberhai, ca mai avem putin si scapam fara 4 !!!!
)
)
)
)
(
(
(
(
)
)
)
)
)
poate stam mai bine decat in “amicalul” pierdut cu 4-0 – tot la urzicenide 3x danalache sau danalache calaul studentilor !!!!
una peste alta, cine isi facea vise de liga 1, trebuie sa revina cu picioarele pe pamant.
nu avem valoare !!!)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
Dane, sper, sa iei cupa !!!
PS: offf, s-a terminat “calvarul” : am scapat fara 4 !!! :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty:
let’s party !!!)
)
)
)
)
)
September 23, 2009 at 3:07 pm #8404307Ex
KeymasterPacat ca am pierdut, dar sincer sa fiu nu ma asteptam sa castigam. Imi pare rau ca nu am pierdut macar la un gol diferenta. Cand pierzi la 3 goluri diferenta, orice comentarii nu isi mai au rostul.
September 23, 2009 at 4:06 pm #8404407Ex
KeymasterCarne de tun pentru Dănălache!
Dan Petrescu a intrat încruntat şi a ieşit zâmbind sub soarele impresionist. Unirea a făcut instrucţie cu “studenţii” din Regie, care nu au avut remediu în faţa lui Dănălache dezlănţuit. Se anunţa ca fiind un joc cu zgârci şi nerv, dar a fost mai degrabă un meci de weekend, fără a se pune problema vreun moment, asupra celui care va câştiga jocul.
Iniţiaţi cu Europa, suporterii din Urziceni au ignorat o partidă de cupă cu Sportul şi au venit în număr mic pe micuţul stadion. “Studenţii” au intrat cu tupeu pentru a strica planurile Unirii. Dar nu i-a ţinut mult. Doar un foc de paie. Fragili şi fără experienţă, cei de la Sportul au fost “înghiţiţi” repede de ialomiţeni. Forcingul gazdelor a început după minutul 20. Până atunci i-au studiat pe oamenii lui Selymes, semn că Dan Petrescu i-a tratat cu prudenţă pe “lupii” tineri din Regie.
“Bursucul” şi-a împins treptat liniile spre jumătatea adversă, dar nu oricum. Todoran şi Ricardo au tocat mărunt în centrul terenului şi le-au tăiat aripile oaspeţilor, în timp ce Semedo şi Marinescu au zburadat pe benzi. Onofraş a fost cel cu intimidarea şi a jucat mai mult la glezne decât cu mingea. “Killerul” a fost Dănălache, jucătorul cu un aer soldat în Legiunea Străină! Mai întâi a înscris dintr-un penalty dubios, pentru ca apoi să-l execute cu sânge rece pe Popescu, dintr-o sitaţie unu contra unu cu goalkeeperul Sportului. Replica s-a lăsat aşteptată. În zadar! Cei de la Sportul au înotat în ape tulburi, fără a pune în pericol poarta lui Tudor. Doar şuturile lui Vasile sau insitenţa lui Ferfelea au putut fi semnalate.
La reluare, acelaşi ritm, acelaşi sens. În plus a lipsit sarea şi piperul. Dănălache a fost din nou one man show şi l-a mai învins încă o dată pe nefericitul Popescu, căruia mingea i s-a furişat zeflemitor printre picioare. În rest,luptă surdă pentru supremaţie tactică şi zbaterea iluzorie a Sportului în propria cenuşă. Doar Dan Petrescu a făcut notă discordantă faţă de obiceiurile sale. A stat calm, a mai schiţat câte un gest,asemenea unui dirijor şi a analizat. Urmează Astra şi VFB Ştuttgart!
Min. 90 Arbitrul fluieră finalul jocului
Min. 89 Brandan a driblat frumos pe stânga şi i-a pasat lui Rusescu care a şutat excelent dar Popescu a respins spectaculos în corner
Min. 83 Dănălache înscrie al treilea gol pentru Unirea! Atacantul Unirii a scăpat pe partea dreaptă şi l-a “executat” pe Popescu, caruia i-a scăpat hilar mingea printre picioare.
Min. 76 Rusescu intră, iese Onofraş la Unirea Urziceni!
Min. 67 Onofraş trimite un şut plasat dar peste poarta “studenţilor”
Min. 63 SCHIMBARE Truţă îi ia locul lui Curelea în garnitura Sportului.
Min. 50 SCHIMBĂRI! Cheţan îl înlocuieşte pe Postolache. La fel fac şi gazdele care îl introduc pe Frunză îl locul lui Semedo.
Min. 49Selymes îl bagă în focurile meciului pe Lungu şi îl scote pe Cazan, fiul lui Paul Cazan. Todoran trece pe lângă majorarea scorului. Şutul său a trecut peste poarta lui Popescu.
Min. 48 Farmache este avertizat cu galben de arbitrul meciului pentru o intervenţie la Dănălache. Brandan execută slab lovitura liberă, iar Popescu scapă teafăr.
Min. 47 A început repriza secundă!
Min. 46 Arbitrul fluieră finalul primei reprize!
Min. 45 Onofraş este pedepsit cu un galben de către arbitrul partidei pentru succesiunea de intrări dure asupra adversarilor
Min. 44 Selymes a cerut penalty pentru Sportul la un presupus henţ în careu al unui ialomiţean. Arbitrul l-a ignorat!
Min. 39 Semedo este foarte activ pe stânga. Driblează, centrează şi “ară” terenul pentru a-l convinge pe Petrescu că trebuie să mizeze pe el mai des.
Min. 34 Ocazie mare Unirea!!!! Dănălache a ratat cu puţin să înscrie cel de-al treilea gol. El a fost incomodat de Patrichi în careul Sportului şi a trimis mingea din cădere pe lângă poartă.
Min. 31 Jucătorii lui Selymes sunt la pământ. Cele două lovituri primite de la Unirea le-au afectat moralul şi randamentul. Nu au încă puterea să reacţioneze prompt. În schimb, ialomiţenii s-au mai liniştit şi jocul pare mai uşor decât se aşteptau.
Min. 27 GOOOOOOOLLLLLLL Dănălache măreşte diferenţa! Atacantul Unirii l-a executat cu sânge rece pe Popescu în situaţie de unu contra unu!
Min. 22 Ialomiţenii s-au trezit după presiunea constantă a Sportului de la începutul partidei şi şi-au masat adversarii în propria lor jumătate de teren!
Min. 20 GOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL Dănălache!!!!!!!!!!!!!!!
Min. 19 Arbitrul acordă penalty pentru Unirea. Patrichi l-a ciupit în careu pe Todoran. “Studenţii” protestează!!!!
Min. 16 Meciul s-a mai aerisit şi se joacă pe contre. Totuşi, Sportul rămâne foarte periculoasă pe contraatac. Nicola încearcă să modifice tabela de marcaj şi trimite o torpilă de la circa 25 de metri, lateral stânga, dar balonul ocoleşte poarta apărată de Tudor.
Min. 10 Urziceniul reacţionează. Semedo centrează de pe stânga ,dar Dănălache se bâlbâie în careul Sportului şi ratează şansa de a deschide scorul
Min. 9 Onofraş l-a căutat dur la glezne pe unul dintre jucătorii Sportului. Arbitrul a oprit meciul şi a dat lovitură liberă “studenţilor”. Ferfelea a executat scurt pentru Vasile care a şutat foarte bine de la 20 de metri, dar Tudor a respins mingea fără probleme.
Min. 8 Ialomiţenii îşi respectă blazonul şi statutul de gazdă. Elevii lui Petrescu au pus stăpânire pe joc şi încearcă să atace timid poarta lui Popescu mai ales pe partea stângă, acolo unde combină foarte bine Brandan cu Marinescu
Min. 6 Cele două echipe se tatonează reciproc. Jocul este încâlcit mai ales în linia mediană.
Min. 1 Arbitrul a fluierat începutul meciuluiEchipele de start:
Unirea Urziceni: Tudor – E. Nicu, D. Munteanu, Mehmedovic, Brandan – Semedo, Ricardo, Todoran, Marinescu -Onofraş, Dănălache. Rezerve: Arlauskis, Pădureţu, Rusescu, Bordeanu, Matei, B. Fernandes, S. Frunză. Antrenor: Dan Petrescu
Sportul Studenţesc: Popescu – Irimia, Patrichi, Farmache, Cazan – Costin Gheorghe, N. Vasile, Cruceru, Ferfelea – Postolache, Curelea. Rezerve: Viciu, Ciupe, Lungu, Dobre, Cheţan, Truţă, Păuna. Antrenor: Tibor Selymes
Petrescu: “Mai avem nevoie de 2-3 victorii ca să ne revenim după înfrângerea cu Dinamo!”
Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat că echipei sale nu i-a deloc uşor să se impună în meciul de Cupă cu Sportul. Petrescu a afirmat că Unirea are ca obiectiv câştigarea acestei competiţii deoarece reprezintă cel mai scurt drum spre cupele europene.
Fostul internaţional a fost impresionat de Dănălache, jucătorul care a reuşit să marcheze toate cele trei goluri ale echipei ialomiţene şi-l asigură pe acesta că dacă va continua cu astfel de evoluţii va avea locul de titular asigurat.
“E o echipă foarte bine organizată. Nu ne-a fost uşor, am avut noroc că am înscris repede. Ne bucurăm că mergem mai departe într-o competiţie pe care vrem s-o câştigăm. Mai am nevoie de două-trei victorii ca să ne revenim după înfrângerea cu Dinamo, pe care l-am pierdut în ultima secundă. Mai avem trei meciuri de câştigat pentru a ajunge în finală. În campionat ai nevoie de peste 30 de meciuri. Este extraordinar pentru Dănalache. I-am spus că dacă joacă bine şi dă trei goluri îşi va câştiga locul de titular. Totuşi meciul de vineri este prea aproape şi nu cred că-l voi folosi”, a declarat Dan Petrescu la sport.ro
Unirea Urziceni s-a impus cu 3-0 în meciul contra celor de la Sportul Studenţesc, meci contând pentru 16-imile Cupei României.
“În Cupă, doar finala contează! Visez de 18 ani să o câştig”
Urziceniul lui Dan Petrescu a făcut spectacol în 16-imile Cupei. Unirea a trecut cu 3-0 de Sportul şi Mihai Stoica se gândeşte doar la finală! Managerul Unirii spune că visează de 18 ani să câştige trofeul.
“De doi ani de zile sunt alături de Petrescu pe bancă, el e mai vulcanic, eu am îmbătrânit şi sunt mai liniştit. E bine când câştigi. În Cupă, doar finala contează!”, a declarat Mihai Stoica la Sport.ro.
Mihai Stoica visează de 18 ani la câştigarea Cupei României.
“Am un vis de 18 ani, de când sunt în fotbal, să câştig şi eu o dată Cupa. Urmează un meci dificil cu Astra, în campionat, o echipă foarte bine organizată. După asta ne vom gândi şi la Stuttgart, meci la care sper să vină foarte multă lume”, a încheiat managerul campioanei.
September 23, 2009 at 7:12 pm #84045dragos
Membergazdele au mai avut ocazii, iar scorul putea lua proportii.
am scapat de o grija, acum sa ne vedem de campionat.
poate ca, au fost obositi dupa meciul de duminica.
de ce oare nu a aparat Viciu ??
cred, ca era mai potrivit.September 23, 2009 at 7:32 pm #84046Zibling
MemberSi eu ma intreb de ce nu a aparat Viciu. Pe de alta parte, ma bucur ca nu am ajuns la Urziceni pt a vedea acest macel. Pacat, eh… macar sa se poata concentra baietii pe campionat.
September 23, 2009 at 7:52 pm #84047Spawn09
Memberun meci bun! un meci foarte bun! m-a facut sa casc de vro 20 de ori…. iar parfumul de pe stadion a fost genial :ymsick:
p.s. imi poate trimite cineva sigla ce o am eu la avatar intr-un format de 640×480 sau pe langa?
September 24, 2009 at 2:31 am #8404807Ex
KeymasterSeptember 24, 2009 at 3:25 pm #84049Ace of Spades
MemberEu am trecut cu masina pe langa stadionul din Urziceni cand scorul deja era 1-0 pentru gazde;ma intorceam de la tara si ma indreptam catre Bucuresti.Parca vroiam sa il pun pe tata sa opreasca sa vedem meciul din afara stadionului(poti sa privesti din sosea ce se intampla pe gazon),insa pana la urma am renuntat la idee
.
Oricum,vorba lui 07Ex,cand pierzi cu 3-0 chiar nu poti sa mai aduci in discutie lipsa de sansa sau unele decizii eronate ale arbitrului in defavoarea noastra,mai ales ca din cate am citit Unirea a mai avut si alte ocazii insemnate pe langa acele goluri,pe cand noi doar cate suturi razlete.Asta e,poate la anul vom reusi sa avansam mai mult.
September 26, 2009 at 6:50 am #84050ashone
Member@07Ex wrote:
@Spawn09 wrote:
p.s. imi poate trimite cineva sigla ce o am eu la avatar intr-un format de 640×480 sau pe langa?
Sigla respectiva poate fi gasita pe site, aici.
si e conceputa si desenata de nepotu’ lu’ ashone care ashone l-a cinstit cu 2 cole. e drept ca inainte i-am ras 2 palme sa ii era cam lene sa o faca…
November 10, 2009 at 4:33 pm #8405107Ex
KeymasterSubiectul a fost inchis si arhivat.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.