23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 103 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a 12-a Ligii 1.
    Duminica 24.10.2010, ora 15:00, stadion Regie, transmisie gsptv

dragos
    Member

Sumi, fii bland…..candva ai fost “student” (ti se spunea Sumi Van Basten) :D :D
    sa nu avem soarta Branestiului, Petrolului, Astrei

cameliu
    Member

@dragos wrote:

Sumi, fii bland…..candva ai fost “student” (ti se spunea Sumi Van Basten) :D :D

Acelasi sumi a aratat candva *uie “studentilor” din tribuna…

07Ex
    Keymaster

@cameliu wrote:

Acelasi sumi a aratat candva *uie “studentilor” din tribuna…

Eu am fost la acelasi liceu cu Sumi, si vreau sa va spun ca nu l-am avut niciodata la suflet. Tin minte ca l-am rugat de nenumarate ori sa ma ajute si pe mine sa-mi cumpar diferite materiale promotionale cu echipa, si desi de multe ori le avea cu el, nu a vrut niciodata sa ma ajute sa-mi cumpar un fular sau un tricou. :(

sircos
    Member

@07Ex wrote:

vreau sa va spun ca nu l-am avut niciodata la suflet.

eu nu-l suport de la meciul de anul trecut farul-sportul, cand arunca mingii in teren pe atacurile sportului X(

oricum, nu cred ca scapam nebatuti [-(

dragos
    Member

il rog, pe noul sau actualul antrenor al sportului, sa joace ULTRA DEFENSIV, adica: NICULESCU, VICIU, POPESCU, NICULESCU, VICIU, POPESCU, NICULESCU, VICIU, POPESCU, NICULESCU, VICIU.
    cu 11 portari – fara fundasi, mijlocasi si atacanti – poate scapam fara MULTE BOABE :D

Zibling
    Member

Deci, Dragos… recunosti ca nu stii cum il cheama pe al 4-lea portar al Sportul Studentesc ? :ymdevil:

ssfan
    Member

Poate ca da, aveti dreptate, Sportul ar trebui sa joace ultradefesiv si daca pica ceva pe contraatac….
    Asa au facut, odinioara performante. Acum au inceput campionatul ofensiv, ne-a placut ideea, insa iata unde am ajuns … :(

Pacat ca nu vad cum, n-avem jucatori iar pe Molodvan nu-l vad punand pe picioare o aparare buna.
    Sa nu uitam ca Andone, Dan Petrescu au fost fundasi. Moldovan a fost un varf care nu-si batea prea mult capul cu constructia….

rapid19pancu
    Member

Ce pot spune..multa bafta la meci ..si parerea mea e ca Sportul nu e victima sigura si ca o sa-si revina cat de curand!

Sper macar sa reusim un egal daca nu reusim o victorie chinuita cu 1-0. Sper ca Mister Moldovan sa nu mai fie pe banca, ca oricum nu se vedere nimic in jocul echipei.

dragos
    Member

@Zibling wrote:

Deci, Dragos… recunosti ca nu stii cum il cheama pe al 4-lea portar al Sportul Studentesc ? :ymdevil:

recunosc ca, nu-l cunosc, intrucat nu este mentionat pe niciun site (nici pe http://www.sportulstudentesc.com; nici pe http://www.fcsportulstudentesc.ro)
    oricum, cel de-al patrulea portar, probabil, apara doar la sportul II :p

07Ex
    Keymaster

@Zibling wrote:

Despre cine este vorba, Ormenişan sau Tolea?

Cat despre meciul cu Rapid, eu unul nu cred ca vom face mare lucru. In cel mai fericit caz scoatem un egal. Poate cine stie, jucatorii vor intra motivati pe teren ca joaca impotriva Rapidului, ca cine stie, poate-i vede cineva si se vor putea transfera. :D

dragos
    Member

statistic vorbind, rapidul in deplasare (pana acu’) nu a castigat la scor, insa sa nu uitam ca suntem lanterna rosie a clasamentului……
    daca scapam cu 0-2, 0-3, ar fi unt pe paine…… :)) =))

ashone
    Member

@dragos wrote:

statistic vorbind, rapidul in deplasare (pana acu’) nu a castigat la scor, insa sa nu uitam ca suntem lanterna rosie a clasamentului……
    daca scapam cu 0-2, 0-3, ar fi unt pe paine…… :)) =))

asta nu e deplasare si eu de multe ori jucam fotbal in scoala vecina. azi un bun prieten mi-a spus ca putem cinta linistiti celebrul BACK IN BLACK…o gaselnita nostima si nu departe de adevar. o seara buna.

Vreme parca era al 4 lea portar :D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 103 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.