Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)
- This topic has 102 replies, 27 voices, and was last updated 12 years, 6 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
October 22, 2010 at 10:39 pm #86041
laucantona
MemberBatem! Nu am dubii.
October 23, 2010 at 2:03 am #8604207Ex
KeymasterAntrenorul Viorel Moldovan a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii echipei Sportul Studenţesc nu mai au nimic de pierdut în partida cu Rapid, din etapa a XII-a a Ligii I, deoarece deja au ajuns pe ultimul loc, astfel încât trebuie să joace relaxaţi.
“Pentru noi este un meci foarte important, ţinând cont de poziţia în clasament. Nu ne permitem paşi greşiţi, mai ales pe teren propriu şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest meci, chiar dacă jucăm împotriva Rapidului, o echipă foarte bună, în formă, o echipă care practică un fotbal de calitate, cu jucători valoroşi, care este îndreptăţită să spere la câştigarea campionatului, dar în fotbal se întâmplă multe, pentru că noi nu avem nimic de pierdut, ci doar de câştigat. De pierdut am pierdut până acum. Mai jos de această poziţie în clasament nu putem coborî. Sub ultimul loc nu putem ajunge. Băieţii trebuie să se elibereze şi să joace la potenţialul maxim” , a spus Moldovan.
Viorel Moldovan este de părere că jucătorii săi şi-au pierdut încrederea deoarece nu au mai câştigat de multe etape: “Deoarece nu am câştigat de mult timp, jucătorii şi-au pierdut încrederea. Sunt convins că dacă vom câştiga împotriva Rapidului va fi un deblocaj pentru noi şi vom arăta cu totul altfel. În ciuda faptului că jucăm cu Steaua în cupă, mă gândesc la meciul de la Târgu Mureş deja. Nu văd un decalaj atât de mare între noi şi o echipă de pe locul 10 sau 11”.
Tehnicianul Sportului speră ca stadionul să fie plin la meciul cu Rapid. “E un meci între cartiere, distanţa e aproape între Giuleşti şi Regie. Sper ca stadionul să fie plin. Dacă vin suporterii rapidişti, cu atât mai bine. Sunt nişte suporteri care mie îmi sunt foarte dragi, fac o atmosferă frumoasă, iar băieţii se vor simţi cu adevărat fotbalişti. Când joci cu stadionul plin ţi se transmite o stare de luptă, vreau multă agresivitate, să alerge mult, să se bată. Băieţii se plictisesc când joacă cu stadionul gol. Am încredere că vom reuşi să câştigăm acest joc”, a adăugat Moldovan.
Viorel Moldovan a afirmat că respectă enorm echipa Rapid, dar că îşi doreşte o victorie în partida de duminică: “Mi-am terminat cariera în Giuleşti, respect enorm clubul Rapid, suporterii rapidişti, aşa cum m-au respectat şi ei pe mine. Cât am jucat acolo am încercat să îmi fac datoria. M-am simţit bine pe final de carieră, am câştigat două cupe ale României, am jucat un sfert de finală al Cupei UEFA. Au fost momente frumoase de care îmi aduc aminte cu mare plăcere”.
Moldovan a precizat că nu are de luat nicio revanşă în faţa Rapidului, o echipă pe care nu a învins-o niciodată ca antrenor. “Rapid e o echipă care joacă bine dacă e lăsată să joace. Orice adversar pe care nu îl pui sub presiune, te pune în dificultate. Nu am în cap nicio răzbunare. Importante sunt cele trei puncte. Ce a fost a fost. Nu mă interesează trecutul, ci prezentul şi viitorul. Nu ştiu cât de aproape am fost de a prelua Rapidul în vară”, a subliniat Moldovan.
La rândul său, fundaşul Alin Raţiu, care a revenit la Sportul Studenţesc după ce a evoluat la FC Timişoara, a declarat că nu a semnat un contract de joc cu gruparea bucureşteană pentru a se afla pe ultimul loc în clasament. “Ţinând cont de situaţia în care ne aflăm în clasament, cele trei puncte sunt vitale. Întâlnim echipa momentului. Suntem pe ultimul loc, iar cu două-trei victorii legate putem urca mult în clasament. Între locul nouă şi ultimul loc sunt doar şase puncte. Am venit cu tot sufletul şi cu mare încredere că vom face treabă, nu că o să fim pe ultimul loc. Cred că o să reuşim să scoatem echipa din această situaţie”, a spus Raţiu.
Portarul Vladimir Niculescu nu concepe decât o victorie în partida cu Rapid: “E greu împotriva oricărei echipe. De ce te fereşti nu o să scapi. Dacă o să fim organizaţi, iar eu cred că suntem, sunt convins că vom scoate maxim din acest meci. Nu concep un alt rezultat, pentru că de asta avem nevoie, ca să ne deblocăm puţin. Nu avem de ce să ne fie frică”.
Sportul Studenţesc a organizat, joi seară, o acţiune de promovare a partidei de duminică. Atacantul Costin Curelea şi mijlocasul Viorel Ferfelea au împărţit invitaţii studenţilor din căminele din Regie.
Partida Sportul Studenţesc – Rapid, contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, se va disputa, duminică, cu începere de la ora 15.00.
October 23, 2010 at 5:28 pm #86043dragos
Memberinaintea fiecarui meci jucatorii si antrenorul debordeaza de entuziasm…..in timpul meciului se intampla exact invers, nimeni nu mai respecta ceea ce a promis in vestiar si rezultatul naste divergente in interiorul echipei.
sper sa fie un rezultat pozitiv, insa raman la parerea ca, rapidul este o echipa redutabila si greu de batut.@ultrasro wrote:
Important pentru meciul cu Rapid:
2. Vineri de la ora 18 o sa fiu prezent la radio pe Sport Total FM ca sa fac niste vraji sa-i batem pe Rapid cu 1-0.“vrajile” cum ti-au iesit Ovidiule ?
October 23, 2010 at 6:28 pm #86044Constantin Secareanu
Member1X
October 24, 2010 at 1:49 pm #86045cameliu
MemberAu fost momente in care nu am jucat asa rau, insa rezultatul tot ala e.
Moldovan atat a inteles: “Mai jos de ultimul loc nu avem unde să ne ducem”
Pot spune si io ca mai multe puncte decat Moldovan scoteam si io…
Cert e ca ne-am consolidat locul!
October 24, 2010 at 1:55 pm #86046multi
MemberPe linga lesinaturile de meciuri pe care le-am vazut de cind a venit Moldovan azi a fost o frumusete de partida.
Daca cineva mi-ar garanta ca macar atat am face de-acum incolo…as fi multumit si cu asta…October 24, 2010 at 2:10 pm #86047dAKuL_maniaK
MemberA fost un meci frumos, păcat că s-a terminat tot cu victoria ălorlalți.
October 24, 2010 at 2:51 pm #86048Radu Dobrin
Membero mare magarie atitudinea lui Moldovan vis a vis de “cei 3 suporteri ai Sportului” la conferinta de presa! (e drept, in linie cu cea a clubului, de altfel…)
October 24, 2010 at 3:00 pm #86049Constantin Secareanu
Member@Radu Dobrin wrote:
o mare magarie atitudinea lui Moldovan vis a vis de “cei 3 suporteri ai Sportului” la conferinta de presa! (e drept, in linie cu cea a clubului, de altfel…)
Si anume ?
October 24, 2010 at 3:09 pm #8605007Ex
Keymaster@Radu Dobrin wrote:
o mare magarie atitudinea lui Moldovan vis a vis de “cei 3 suporteri ai Sportului” la conferinta de presa! (e drept, in linie cu cea a clubului, de altfel…)
Nici eu nu-l inteleg pe Moldovan. Daca ii iubeste asa de mult pe suporterii rapidisti, dece nu se duce sa antreneze echipa Rapid? Daca noi nu avem suporteri, nu avem atmosfera cu care este el obisnuit in Giulesti, dece a venit sa antreneze aici? Raspuns retoric … fiindca un antrenor ca el nu ar antrena la Rapid. Copos vrea sa castige campionatul nu sa retrogradeze.
Eu unul, daca as fi in locul lui Siman l-as suspenda pe Moldovan o etapa pentru declaratiile pe care le da, asa cum a fost “suspendat” si Varga dupa declaratiile pe care le-a facut in presa acum cateva etape.
October 24, 2010 at 3:19 pm #86051razvanR
MemberVICIERE DE REZULTAT!
Ni s-a anulat la 0-0 un gol valabil marcat de Curelea pentru un offside imaginar. Acelasi arbitrul de tusa a dat un 11m foarte discutabil pentru Rapid ajutandu-i DECISIV sa castige.
Am jucat mai bine, am avut ocazii, meritam sa castigam!FELICITARI JUCATORILOR!
October 24, 2010 at 3:21 pm #86052sircos
Member@razvanR wrote:
Am jucat mai bine
intradevar, am jucat mai bine. mai bine ca in ultimile 6 meciuri (-|
October 24, 2010 at 3:29 pm #86053Radu Dobrin
Member@07Ex wrote:
…
Eu unul, daca as fi in locul lui Siman l-as suspenda pe Moldovan o etapa pentru declaratiile pe care le da, asa cum a fost “suspendat” si Varga dupa declaratiile pe care le-a facut in presa acum cateva etape.dupa ce am vazut meciul dintre Siman si Ovidiu din curtea stadionului acum citeva minute, eu cred ca o sa il premieze…
October 24, 2010 at 3:30 pm #8605407Ex
Keymaster“Nu ştiu ce să mai fac să câştigăm” Şiman: “Suntem în criză profundă, va fi foarte greu să ne salvăm”
Sportul rămâne pe ultimul loc după înfrângerea cu vecina de cartier. Viorel Moldovan spune că nu ştie ce să mai facă pentru a câştiga şi că nu are cum să se gândească la Cupa României în aceste condiţii. Şiman acuză arbitrajul: “Am avut gol valabil, iar penalty-ul Rapidului nu a fost”
“Nu ştiu ce să mai fac ca să reuşim să luăm şi noi 3 puncte. Nu am ce să reproşez nimănui, mă implic, muncesc, dar ce să fac? Cupa României? Fix la asta mă gândesc acum! Ştiţi ce? Exact la cupele europene sperăm noi. Abia vedem capătul tunelului şi noi mai vrem Cupă? E greu să înscrii dacă nu pui în pericol adversarul!”, a spus Moldovan.
“Am avut gol valabil şi la penalty-ul Rapidului am dubii, mai exact sunt convins că nu a fost. Unele lucruri se întâmplă doar împotriva unora, ce să mai facem? Sportul e pe ultimul loc, unde să mai cadă? Dar fotbalul românesc se poate duce şi mai jos, aşa se va şi întâmpla probabil. Suntem într-o criză profundă, ne va fi foarte greu să ne salvăm. Am speranţe, sper să reuşim”, a spus Vasile Şiman la gsptv.
Sportul Studenţesc: 12. Niculescu – 29. Farmache, 24. Patriche, 27. Raţiu, 23. Maxim – 10. Ferfelea, 30. Irimia, 7. Pătraşcu (18. Chihaia ’63), 20. Varga – 28. Bălan (22. Postolache ’75), 9. Curelea. Antrenor: Viorel Moldovan.
Rapid Bucureşti: 1. Coman – 2. Rui Duarte, 4. M. Antonio, 23. M. Constantin, 19. Bozovic – 14. Roman (8. Grigore ’65), 15. C. Lazăr, 30. Spadacio, 7. Cesinha (11. Frunză ’46) – 21. Sburlea (10. Herea ’61), 99. Cassio. Antrenor Marius Şumudică.
Cartonaşe galbene: Irimia ’82, Maxim ’90+2 / Bozovic ’60, M. Constantin ’90.
Arbitri: Robert Dumitru (central) – Cristian Nica, Sebastian Gheorghe (asistenţi) – Mugurel Vădan (rezervă).
Observatori: Marian Salomir, Victor Ciocan.
Supervizor: Ionuţ Lupescu.
La meci au asistat circa 10.000 de spectatori.October 24, 2010 at 3:31 pm #8605507Ex
Keymaster@Radu Dobrin wrote:
dupa ce am vazut meciul dintre Siman si Ovidiu din curtea stadionului acum citeva minute, eu cred ca o sa il premieze…
Despre ce meci e vorba? Hai ca acum sunt si eu interesat sa aflu. Daca nu poti scrie aici pe forum, trimite-mi un PM.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.