23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)

Viewing 13 posts - 91 through 103 (of 103 total)
  • Author

va salut. daca tot mi am facut cont si sunt suporter sportul sa zic si eu cateva cuvinte. Meciul cu rapid mi a lasat un gust amar din cauza faptului ca am mers la meci, am stat la tribuna oficiala si am fost inconjurat de rapidisti care au vorbit ca la usa cortului si care ne au injurat jucatorii incontinuu. Cat despre jocul echipei noastre parca am vazut o sclipire fata de ultimile etape parca mai sper ca putem arata ceva. Ce e INGRIJORATOR, faptul ca jucatorii par a nu mai avea motivatie. Va spun din surse sigure ca jucatorii sunt demoralizati au probleme mari cu banii, nu i-au primit de 3 luni si mai grav Siman nu le plateste chiriile si sunt m,ereu amenintati ca ii dau afara din case. Eu cred ca si aceste probleme isi pun amprenta asupra moralului.

07Ex
    Keymaster

In primul rand, bine ai venit printre noi bogdangheorghe.

In al doilea rand, trebuie sa-ti spun ca, din surse neoficiale, si eu am auzit de povestea cu ne plata banilor de 3 luni. Iti dau dreptate insa, ca daca jucatorii nu sunt platiti, si daca Siman s-o purta cu ei asa cum se poarta cu noi, nu le mai vine nici lor sa mai joace.

Sper insa ca situatia sa se redreseze ca altfel e de rau.

Radu Dobrin
    Member

@bogdangheorghe wrote:

Va spun din surse sigure ca jucatorii sunt demoralizati au probleme mari cu banii, nu i-au primit de 3 luni si mai grav Siman nu le plateste chiriile si sunt m,ereu amenintati ca ii dau afara din case. Eu cred ca si aceste probleme isi pun amprenta asupra moralului.

bine ai venit printre noi!

Ce treaba are siman cu chiriile jucatorilor???

dragos
    Member

@razvanR wrote:

Cele mai multe faze sunt cand arbitrii opresc jocul pentru offside dar faza nu mai continua si nu se intampla practic nimic. Un jucator care scapa singur cu portarul la 30 de metri nu inseamna ca va inscrie. Noua arbitrul chiar ne-a scos mingea din poarta si asta e foarte grav. Nu a fost offside, Curelea si Coman au jucat corect faza si a fost gol valabil.

cand a plecat pasa catre Curelea, tusierul a ridicat fanionul……iar centralul nu s-a uitat la el, ca sa intrerupa cursul fazei.

adi
    Member

@07Ex wrote:

In al doilea rand, trebuie sa-ti spun ca, din surse neoficiale, si eu am auzit de povestea cu ne plata banilor de 3 luni. Iti dau dreptate insa, ca daca jucatorii nu sunt platiti, si daca Siman s-o purta cu ei asa cum se poarta cu noi, nu le mai vine nici lor sa mai joace.

Sper insa ca situatia sa se redreseze ca altfel e de rau.

Pe zf.ro am vazut un link spre un articol din prosport, vizavi de neplata chiriilor pentru jucatorii de la Rapid, de catre Copos. Numai ca rapidistii joaca, par mai profi.

ashone
    Member

@sportul86 wrote:

Si salutari lui Ashu!

salutari si tie stimabile!

dragos
    Member

in ziua de azi, care club nu are probleme cu banii ? cu plata jucatorilor s.a.m.d. ?
    asadar, nu ar trebui sa ne mire faptul, ca sportul o duce prost pecuniar……..

07Ex
    Keymaster

Nu stiu daca ati vazut raspunsul lui Siman referitor la evenimentele petrecute in parcare dupa meciul cu Rapid. :D

http://gsptv.gsp.ro/viewVideo1.php?video_id=42199

sircos
    Member

hmm, “doi – trei care stau in peluza si vorbesc intre ei” :-B

dragos
    Member

@07Ex wrote:

Eu am fost la acelasi liceu cu Sumi, si vreau sa va spun ca nu l-am avut niciodata la suflet.

off-topic:
    In emisiunea “Recursul etapei” ce a avut loc in urma cu aprox 3-4 sapt, Sumugica (vorba lu’ Cesinha) spunea ca, mereu s-a implicat in rezolvarea problemelor altora fara a avea teama de ceva/cineva, si a dat un ex: pe vremea cand era liceean a vazut o colega de clasa, care a fost data afara de la ore…….a intrat cu ea in clasa si a luat-o la rost pe profa respectiva :p

07Ex
    Keymaster

^ Dragos, cand vine vorba de Sumi, nu ma mira nimic. Eu unul nu mi-l aduc aminte sa se fi dus la ore. El era mereu prin curtea scolii cu diferiti indivizi (si mai ales individe ;) ), fumand si stand de vorba. Din cand in cand mai dadea cu piciorul in minge, dar nu foarte des, deoarece nu vroia sa-si murdareasca pantofii proaspat lacuiti.

dragos
    Member

@07Ex wrote:

^ Dragos, cand vine vorba de Sumi, nu ma mira nimic. Eu unul nu mi-l aduc aminte sa se fi dus la ore. El era mereu prin curtea scolii cu diferiti indivizi (si mai ales individe ;) ), fumand si stand de vorba. Din cand in cand mai dadea cu piciorul in minge, dar nu foarte des, deoarece nu vroia sa-si murdareasca pantofii proaspat lacuiti.

hai, ca-i tare faza asta.
    nu stiam acest(e) amanunt(e).
    Sumugica, sumugica :D

webmaster
    Keymaster

Subiectul a fost arhivat.

Viewing 13 posts - 91 through 103 (of 103 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.