24.01.2003 Besiktas Istanbul – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 24.01.2003 Besiktas Istanbul – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #50091
  Anonymous
  Member

  Debut bun pentru Mãldãrãsanu

  Asearã la Istanbul, Besiktas a învins cu 2-0 pe Sportul într-un meci în care fostul rapidist a evoluat în premierã în echipa lui Mircea Lucescu (25.01)

  BESIKTAS – SPORTUL 2-0

  Beniamin Osman (Istanbul)

  3.000 de oameni au tinut sã fie prezenti la primul meci pe teren propriu din acest an al liderului campionatului turc. Besiktas a controlat meciul în cea mai mare parte, deschizînd scorul în minutul 3, cînd francezul Nouma a reluat de la opt metri centrarea de pe stînga a lui Tumer. Cu Mãldãrãsanu intrat în minutul 46, ex-rapidistul fiind printre cei mai buni jucãtori în repriza secundã, turcii au majorat scorul la douã minute dupã pauzã prin Ilhan Mansiz, care a sutat de la 12 metri pe lîngã Stanca, iesit neinspirat.

  Sportul nu a reusit un meci deosebit, constructia fiind în mare suferintã la trupa lui Ioan Andone. În prima reprizã, cel mai activ “student” a fost mijlocasul dreapta Cristi Irimia, care în minutul 9 s-a debarasat de Zago, a scãpat singur spre poartã, fiind deposedat la limita faultului de Cordoba, iar în minutul 30 l-a “întins” serios pe acelasi Cordoba cu un sut de la 20 de metri.

  Debusolati dupã primirea celui de-al doilea gol, alb-negrii si-au revenit abia spre final, cînd au irosit douã ocazii importante. Mai întîi Chihaia, în minutul 83, a fost aproape de a înscrie pentru a treia oarã într-o sãptãmînã, dupã reusitele cu Hertha Berlin si Diyarbakirspor. Un minut mai tîrziu Mazilu a reluat cu latul în barã de la 6 metri centrarea lui Pãduret.

  A evoluat mijlocas dreapta
  Mãldãrãsanu a intrat pe teren dupã pauzã în locul lui Tumer si a jucat pe partea dreaptã a liniei mediene. Proaspãtul “vultur” a distribuit multe pase inteligente atacantilor, el expediind si un sut periculos spre poartã în minutul 51, retinut însã de Stanca. Evolutia lui Mãldãrãsanu a fost apreciatã de ziaristii turci prezenti la stadion, editorialistul de la cotidianul “Milliyet” spunînd cã “în raport cu suma de bani investitã în el, românul este o achizitie mai mult decît folositoare”.

  BESIKTAS – SPORTUL 2-0 (1-0)
  Nouma 3, Ilhan Mansiz 47
  BESIKTAS: Cordoba – Ali Eren, Zago, Tolga – Kaan Dobra, Tayfur, Pancu, Tumer, Ibrahim – Ahmet Dursun, Nouma. Au mai jucat: Goksel, Mãldãrãsanu, Ilhan Mansiz, Eser, Ali Cansun, Ronaldo Guiaro, Serdar, Zafer
  SPORTUL: Stãncioiu – Iovitã, Galamaz, Secãreanu, L. Rusu – Cr. Irimia, Cruceru, Pãduret, Maxim – Dinitã, Mazilu. Au mai jucat: Stanca, Chihaia, Ciubotariu, S. Stancu, Al. Nicolae, Curelea, G. Bucur

  #51429
  webmaster
  Keymaster

  Articolul postat de George este acum “live” pe site pe pagina de NEWS.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • The topic ‘24.01.2003 Besiktas Istanbul – Sportul Studentesc 2-0(1-0)’ is closed to new replies.