25.03.2012 Vointa Sibiu – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 25.03.2012 Vointa Sibiu – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 59 total)
  • Author

Iar ne faultam singuri X(
    Mai gasisem doi baieti pe facebook care eurau disponibili sa mearga.

Buna, va rugam sa ne ajutati cu niste info
    Suntem un grup d prieteni si vrem sa mergem la sibiu. Venim din bc si nuavem bilete. Vrem qgsa stam in galeria echipei noastre sinu stiu cum d unde sa luam bilete. Va rog sa m ajutati cu un raspuns. Haideti sa sustinem gasca nebuna!

ultrasro
    Member

Trebuie sa vorbesti intai cu Andrei Cartea (mobil 0724 222 485) din galeria noastra care este si el in Sibiu cu un grup, apoi sa-l contactati cu 2 ore inainte de meci pe organizatorul de competitii al clubului Vointa Sibiu, domnul Manda, mobil 0743 838 424, ca sa va spuna de unde puteti lua biletele ca sa stati toti grupati ca galerie a Sportului in peluza. Sa nu uitati sa scrieti lista cu numele voastre si CNP-uri.

ovidiu
    Member

Din pacate (pentru mine) nu pot ajunge. Asta este.
    Cei care veti fi acolo sa sustineti echipa din tot sufletul.

HAIDE SPORTUL, OLE!!!!

CIPIKA
    Member

Stie cineva daca in afara de Daniel Lungu care a vazut rosu mai avem si alti suspendati sau accidentatii pt meciul cu Vointa pt ca Isaila zicea ceva de vreo trei jucatori?
    Multa bafta maine baieti sa veniti cu punct sau puncte din Sibiu

Ultras
    Member

Stelian Stancu s-a întors în Regie şi redebutează la Sibiu, în cel mai greu meci pentru Isăilă

Partida din tur, dintre Sportul Studenţesc şi Voinţa Sibiu s-a încheiat la egalitate, scor 2-2

Sportul Studenţesc joacă la Sibiu cu Voinţa de la ora 15.00, într-o partidă de totul s-au nimic. Dacă învinge scapă de grijile retrogradării şi îşi poate revizui obiectivele. Dacă pierde se apropie din nou de zona periculoasă a clasamentului.

Tocmai din acest motiv antrenorul Daniel Isăilă consideră că confruntarea cu Voinţa va fi cea mai dificilă de până acum. Ambele echipe au o situaţie incertă, se bazează pe forţa grupului şi depun un efort susţinut timp de 90 de minute. Chiar dacă a obţinut patru puncte în partidele cu Dinamo şi CFR Cluj, studenţii nu-şi subestimează adversarul şi îl vor trata cu toată atenţia ce i se cuvine.

“Ne aşteaptă la Sibiu poate cel mai dificil meci din acest retur, întâlnim o echipă în adevăratul sens al cuvântului, un grup unit, foarte greu de învins, arţăgoasă, care se bate pentru orice minge. Noi mergem însă acolo pentru a obţine un rezultat pozitiv, să câştigăm. Teamă nu ne e de niciun adversar, îi respectăm şi încercăm prin forţele noastre să ne impunem jocul şi să câştigăm. Dacă până acum nu am fost băgaţi în seamă, eu cred că de acum înainte vom fi respectaţi. Ce a fost până acum e istorie, trebuie să vedem ce vor face de acum înainte. Ne gândim să ne salvăm de la retrogradare, trebuie să ieşim din zona aia fierbinte. E mult spus că Sportul e echipa mamomentului, suntem într-o formă bună, avem nevoie de continuitate. Trebuie să arătăm aceeaşi foame de rezultat, de puncte, să avem aceeaşi atitudine”, a spus Isăilă la conferinţa de presă susţinută vineri.

“Nu ne lamentăm, nu ne plângem din pricina lotului destul de subţire. Nu ne e uşor, dar asta e situaţia, trebuie să o acceptăm şi să muncim. Îmi pare rău şi de Varga, orice antrenor îşi doreşte un jucător de talia lui Varga, dar asta e situaţia, nu avem ce face. E spre binele lui, fiecare îşi doreşte să evolueze acolo unde îi e mai bine. Sportul joacă fără prime până la finalul campionatului, când vor fi prime de obiectiv. Nu mi-e teamă de relaxare, numai ei au de pierdut dacă vor gândi aşa. Un jucător profesionist nu are voie să se relaxeze decât în vacanţă”, a declarat tehnicianul.

Tehnicianul are un motiv de bucurie în plus, pentru partida cu Voinţa având drept de joc şi Stelian Stancu, mijlocaşul care a revenit în Regie după un periplu foarte lung în ţară şi în străinătate, evoluând ultima dată pentru Lankaran

Voinţa Sibiu: Miron – Forika, Cr. Apostol, Tînc – Tătar, Postolache, Beza, Bunea – I. Popa, Zăgrean, Burlacu
    Rezerve: Zăvoi, Miclea, Cigan, Sg. Bar, Nicola, Neguţ, Străuţ

.

Sportul Studenţesc: Cezar Lungu – Ciobanu, Cioranu, Ghinga, Farmache – V. Lazăr, Novac, A. Lungu, Ferfelea – Dobre, Nistor
    Rezerve: Ormenişan, Stancu, Şerban, Cr. Ciubotariu, R. Popa

ultrasro
    Member

Incepem de la 0-1 in minutul 2: Popa, sut de la 22 m din alergare in interiorul plasei laterale.

laucantona
    Member

1-0 Vointa deschide scorul print-un sut frumos de la 20 de metrii

laucantona
    Member

In primele 30 min am avut o ocazie uriasa prin Ginga, dar sibienii au respins de pe linia portii…in rest suferim la constructie…din pacate scorul reflecta jocul

laucantona
    Member

1-0 pt Sibiu, dupa o repriza cu multi nervi de partea noastra..Ferfelea incearca mult dar nu pre ii iese poate nu are cu cine…

lucian
    Member

sper sa se intample ceva la pauza… sintem varza pe stanga (si asa am patit-o si cu cfr-ul)! locul lui Ghinga nu e acolo, insa pe altcineva sint convins ca nu am gasit. stie cineva cand revine beta? oricum, nu ar fi prima oara cand revenim de la 0-1, desi pana acum pare cel mai dificil meci din retur… hai ca se poate!

cameliu
    Member

E greu sa ramai si al 7-lea meci fara infrangere!
    Nu stiu daca putem egala. Ar fi f. important insa …

Mai sunt meciuri abordabile pina la final. Vital e sa batem Mioveniul, apoi vedem…

ultrasro
    Member

11 m clar pentru Sportul la un hent al lui Forika in min 47refuzat de arbitrul de centru. Ciudat pentru ca a fost cam clar.

laucantona
    Member

rosu pt Stancu, cred ca trebuie lucrat la psihicul baietilor…ne plangeam ca ii prea tanara si neexperimentata aceasta echipa dar azi ne-a facut batranul Stancu…acum rosu si pt Sibiu la un fault la portarul nostru..hai ca se poate inca 15min

lucian
    Member

bine ca iese popa… a facut ce-a vrut cu noi! se vede ca sintem obositi… sper la o faza fixa, altfel e cam greu…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 59 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.