25.08.2007 Dinamo Bucuresti II- Sportul Studentesc 1-2(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 25.08.2007 Dinamo Bucuresti II- Sportul Studentesc 1-2(0-1)

• This topic has 56 replies, 21 voices, and was last updated 16 years ago by 07Ex.
Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 57 total)
  • Author
    dragos
    Member

Chinuita si cu NOROC, VICTORIA obtinuta…..Ionut ai rezumat bine meciul.
    ai dreptate, pe viitor s-ar putea sa se intoarca roata norocului.
    din pacate, ne-am lasat dominati si am terminat maciul in genunchi.
    de ce n-o fi jucat popescu sau stanga ???
    niculescu este un portar bun, insa nu-l ajuta fizicul !!!!

am vazut o parte din repriza a-2-a (la tv) si putin din prima repriza de la inter gaz – fc brasov (1-2)…….caldura a fost principalul adversar !!!!

curelea a fost exemplul negativ al executiei unui penalty (ASA NU !!!!!)

una peste alta, se putea si mai rau, insa tre’ sa ne bucuram de 3 pct.

rapid19pancu
    Member

E bine ca am batut ,, CAINII” o victorie in deplasare bine meritata….felicitari marcatorilor…sper ca DACIAN sa ramana in aceeasi forma buna :) …dar e pacat ca am pierdut un jucator important…prietenul meu Ionut…imprumutat un sezon la INTEG-GAZ 👿

sportul86
    Member

@ashone wrote:

@sportul86 wrote:

A trecut anul in care am fost suparat pe toata lumea, n-am vrut sa aud nimic. Mi-e scarba de siman – acum un an am fost mai aproape sa luam titlul decat in ’86, cand fugeam din armata de la Ploiesti sa vad meciurile ECHIPEI. Eu chiar am crezut ca in 2006 castigam titlul. Totusi si anul trecut am vazut 2 reprize, una cu Buzau(aia rea), una cu Snagov (rau am ajuns, chiar daca am vazut repriza buna).
    De maine – la meciuri!

cum era aia? singele apa nu se face? 😈 😈 😈 salutari!

Salutare Ashule,
    Am fost la meci astazi – cu un prieten caine. M-am bucurat de 2 ori – ca i-am batut (chiar daca sunt II) si ca nu s-a bucurat el. Super galeria – nu am fost langa voi – am stat langa intrarea/iesirea jucatorilor – la sfarsitul meciului am vazut ca Siman era in randul de deasupra – nu i-am zis nimic, ca prea eram bucuros – dar mai rar patron sa-si retrogradeze singur de 2 ori echipa.
    Despre joc – nici o sansa la promovare – dar probabil vom ramane in divizie – ca sunt altii mai prosti.
    Despre antrenor ce parere ai – eu ma asteptam sa fie un pusti toba de carte – dar Badescu asta (sau cum il cheama) – parca tocmai ce a iesit de la dezalcoolizare.
    Ne vedem la urmatorul meci.

07Ex
    Keymaster

Imi pare bine ca am inceput cu dreptul acest sezon, chit ca voi sunteti de parere ca echiipa nu prea are sanse de promovare. Sa nu uitam ca este totusi primul meci. Sa vedem ce va fi miercuri in cupa si pe urma sambata in etapa a II-a.

mihada
    Member

Imi era dor sa ii vad. Nu ma intereseaza ca a fost o victorie chinuita sau datorata norocului. Poate iesim din bucla neagra in care am zacut un an.
    Hai, baieti!

Zibling
    Member

Super comentariu, Ionut. Mersi mult… insa, m-ai facut sa-mi para rau ca nu am fost si eu la meci, chiar daca din punct de vedere al timpului mi-ar fi fost imposibil sa ma si casatoresc si sa si vin la meci. Dar, daca nici ultrasro nu a ajuns la meci, sunt cu inima impacata.

@ionut.ro wrote:

Se parea ca Sportul are partida in mana, primind 11m dupa o patrundere in careu a aceluiasi Curelea faultat clar de portar – (s-a cerut eliminare dar driblingul ducea mingea spre exterior), tot Curelea a executat slab pe centru.

Deci, noi in 2 sezoane am ratat vreo 4 penalty-uri. Cam mult, avand in vedere ca nu prea le primim cu draga inima!

@ionut.ro wrote:

Varga bataios cum il stim, parca mai dedicat echipei, a dedicat galeriei golul marcat, poate fi un reincaput de drum si pt el, a fost schimbat la cateva minute dupa ce a marcat…

Ce gest a facut? Cum a dedicat golul galeriei? Vreau poze in acest sens. 8)

@ionut.ro wrote:

Pacat ca terminam din nou in genunchi un meci inceput in stil de mari favoriti. A fost din nou o cadere fizica sau de moral a baietilor nostri la 2-1, (daca a fost retragere strategica – e o mare prostie pt ca le-am dat sansa adversarilor sa joace, sa vina peste noi…) cum am vazut de atatea ori in sezonul trecut, in meciuri terminate cu alte scoruri, de data asta am avut noroc, dar daca jucam tot asa pe viitor sigur vom si pierde.

Mie nu-mi pare rau, pentru simplul motiv pt care noi, spre deosebire de alte echipe romanesti dominate pe final, am scapat fara gol. Amintiti-va cele 3 meciuri ale Rapidului de 3-3, amintiti-va Boro-Steaua, Bate-Steaua. Inca o data – am fost dominati, dar am scapat fara gol.

@ionut.ro wrote:

Galeria noastra a fost ca de obicei la inaltime si a dominat fondul sonor din parcul Dinamo.

Detalii, va rog, numar si cine a semnat in condica de prezenta. Eu numai pe Giani, Ultras si sircos ii stiu ca au fost la meci si apoi la party la mine si mi-au dat detalii despre meci.

07Ex
    Keymaster

@Zibling wrote:

Super comentariu, Ionut. Mersi mult… insa, m-ai facut sa-mi para rau ca nu am fost si eu la meci, chiar daca din punct de vedere al timpului mi-ar fi fost imposibil sa ma si casatoresc si sa si vin la meci. Dar, daca nici ultrasro nu a ajuns la meci, sunt cu inima impacata.

Felicitari Zibling! Casa de piatra.

Cat despre ultrasro, chiar sunt surprins ca nu a fost la meci. Nu-mi amintesc de vreun meci pe care sa-l fi pierdut Ovidiu in ultimii 2-3 ani.

Giani
    Member

Comentariul lui ionut.ro este un pic inexact, ca timp, dar reflecta fidel ce s-a intamplat pe teren. Pe o canicula criminala, “gasca nebuna” a trebuit sa joace in negru, intrucat gazdele au ales sa joace in alb. Ai nostri au controlat autoritar prima repriza, dar imprecizia lui Curelea (care a trimis peste poarta un sut din alunecare de la 10 metri), sau ghinionul lui Oae (o torpila de la 20 de metri putin pe langa incheietura barelor) au facut ca scorul sa fie alb pana spre finalul primului mitan. Cred ca era minutul 40, poate chiar mai tarziu… cand obtinem o lovitura de colt de pe stanga. In acel moment sperantele au aparut: desi Stanga nu era pe teren, patru jucatori se grupasera in jurul punctului cu var si executa Varga. Centrare perfecta, lovitura de cap a lui Curelea si ai nostri au intrat la vestiare cu un fragil 1-0.

Relatarile despre repriza secunda sunt mai vagi, intrucat din cauza caldurii mi se cam facuse rau si nu am identificat o locatie suficient de apropiata pentru a bea o gura de apa. Chihuahua au facut insa o schimbare inspirata, au introdus pe gazon un negru cu parul vopsit portocaliu, care isi cam facea de cap pe dreapta. Fundasul nostru de pe partea stanga, Cazan, era depasit sistematic, dar centrarile acestui jucator nu isi gaseau, din fericire, destinatarul. Pana in minutul 63, cand Curelea patrunde in suprafata de pedepasa si este faultat usor. Penalty pe care acelasi Curelea il rateaza in mod penibil, sut puternic, direct in portar. Urmeaza un atac viguros al cateilor, pe partea lor dreapta, cei doi jucatori laterali (doi negri, unul este cel cu parul portocaliu) raman avansati, dar pe acceasi banda a ramas avansat si Varga. Secareanu a recuperat, a trimis mingea direct la Varga, si imprevizibilul nostru de pe partea stanga a facut o cursa de 40 de metri, finalizata cu un sut sec la coltul lung, aveam 2-0 in minutul 64. In minutul urmator acelasi negru vopsit il pacaleste pe Cazan, reuseste o centrare ca la carte si scorul devine 2-1.

Apoi au urmat schimbarile: a intrat Balan, apoi Postolache in locul lui Varga, si in final a iesit si Cazan. Ai nostri s-au retras in defensiva, iar norocul a fost de partea noastra: doua faze asemanatoare celei din care s-a marcat golul dinamovist au fost finalizate direct in bara (minutele 80 si 84), iar meciul, prelungit cu cinci minute, s-a incheiat cu un rezultat favorabil noua, 2-1.

De remarcat evolutia lui Varga, care a lasat nervii in vestiar si a jucat chiar foarte bine, precizia lui Secareanu si Patriche, care au blocat tot ce se putea, efortul lui Ciobi, pe care in sfarsit il vad sa alerge un meci intreg, executiile tehnice ale lui Balan si Varga la scorul de 2-1, menite a face timpul sa mai treaca (niste “biciclete” demne de generic TV), dar si agresivitatea portarului Niculescu, care, daca ar avea 20 de centimetri mai mult, ar fi un portar de top (daca era mai inalt, nu am fi primit gol si nici nu am mai fi avut emotii la cele doua bare). A fost un meci foarte greu, atat pentru jucatori, cat si pentru spectatori, din cauza caldurii. Si daca jucatorii nostri au fost nevoiti sa joace in negru, o culoare complet dezavantajoasa pe o asemenea vreme, noi am fost nevoiti sa asistam la meci pe o platforma de beton, deasupra careia cred ca temperatura atingea lejer cota 50. Un asemenea teren, precum Victoria lui Mitica, ar trebui interzis pana la nivelul ligii a patra. Este inuman sa stai expus la soare, cu betonul la picioare, fara a avea nici macar o sursa de apa la mai putin de 50 de metri.

ionut.ro
    Member

Casa de piatra Zibling, daca a batut Sportul inseamna ca a fost intr-un ceas bun !!!
    Intr-adevar nu am avut ceasul “oficial” la mana…
    La golul marcat Varga s-a batut cu mina dreapta peste ecusonul clubului, in vreme ce cu cealalta arata spre galerie.
    Mai sunt si alte meciuri din sezonul trecut gen D.Giurgiu-Sportul, Snagov-Sportul, Ch.Brazi-Sportul, Petrolul-Sportul in care cu 1-0 in buzunar ne-am retras multumiti in aparare asteptand fluierul de final… Daca ai in fata un adversar care iti este inferior ca valoare – pe care l-ai dominat la 0-0, pe care poti sa-l inghesui tu in careul lui, sa-l obligi sa se apere – de ce e nevoie in ultimile 10 min sa te bagi cu fundul in poarta si sa degajezi ca disperatul, cand daca ai juca asa cum ai facut-o la debutul meciului ai avea toate sansele sa mai inscrii… (doar ca pentru asta trebuie sa transpiri, sa alergi dupa minge la fel de mult ca adversarii). Dinamo II a dominat finalul pentru ca avea mai mult chef de fotbal, pentru ca ne-am dat noi la o parte si nu le-am mai pus probleme in aparare, nu pentru ca ar fi devenit dintr-o data echipa mai valoroasa de pe teren. Ce spuneam acum despre bicicletele lui T.Balan la trecerea timpului daca ne egalau la ultima bara?

Giani
    Member

Nu am negat norocul nostru sau ghinionul dinamovistilor. Totusi au folosit jucatori de clasa, precum portarul lituanian Romanovs, fundasul ala de il are pe frate-su la Steaua, Goian, chiar nu au fost niste piei. Mai piei au fost in seara asta, ca i-au eutanasiat nazistii mancatori de broaste.

lsolcan
    Member

@ionut.ro wrote:

La golul marcat Varga s-a batut cu mina dreapta peste ecusonul clubului, in vreme ce cu cealalta arata spre galerie.

Parerea mea e ca nu a dedicat golul galeriei. Semnele pe care le-a facut erau pentru Pulhac sau Ropotan care erau undeva in dreapta noastra. O fi pus vreun pariu cu ei inainte de meci.

Lucian Solcan

07Ex
    Keymaster

http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=55573

Au luat primul examen: Dinamo II – Sportul 1-2
    Sambata, 25 August 2007

Sportul Studentesc a reusit sa isi adjudece cele trei puncte si se anunta un candidat serios la promovarea in primul esalon.

La finele campionatului trecut “Studentii” au ramas fara antrenor, iar principalul obiectiv stabilit înca de când Multescu era conducatorul lor, promovarea în Liga I, a ramas neatins. Locul acestuia a fost luat de Eduard Badescu.

Tehnicianul a trecut sambata de primul obstacol important de la numirea sa la cârma alb-negrilor. Partida contra “micilor spartani” a fost una mai mult lipsita de aer, deoarece soarele asupritor si-a pus amprenta asupra ambelor tabere. Studenti au deschis scorul (’39) dupa ce Curelea a stiut sa fructifice centrarea lui Varga de pe flancul stâng al terenului.

In mitanul secund, “Gasca nebuna” a avut ocazia desprinderii dupa ce acelasi Curelea nu a stiut sa-l execute pe Romanovs în urma unei lovituri de pedeapsa scoasa tot de el. Echipa din Regie nu acuza socul si reuseste desprinderea prin Varga (’64). De partea cealalta, Cornel Talnar continua sa îsi încurajeze elevii si acesti inscriu golul de onoare prin Lemnaru (’65).

Giani
    Member

Nu cred ca Pulhac a fost in acea peluza criminala. Este adevarat ca Varga, dupa inscrierea golului, a venit spre peluza si cu o mana indica emblema de pe tricou, iar cu cealalta arata spre noi. Cred totusi ca a vrut sa dedice golul galeriei, cu atat mai mult cu cat, la sfarsitul meciului cu Otopeni, din vara, a venit la Nicu si am discutat cu calm, el dorind o reconciliere cu suporterii si promitand ca isi va lasa nervii la vestiar si va fi mai atent in joc. Si a facut acest lucru. Il inteleg ca este un tip mai irascibil (pentru ca si eu am astfel de reactii), important este ca sambata l-am vazut pe acel Varga din urma cu doua sezoane, cu o participare foarte buna in joc si preocupat doar sa puna in pericol poarta adversarului, adica asa cum ii sta bine unui fotbalist de clasa (ceea ce Varga este).

Ba da, pulhac si ropotan erau acolo si varga spre ei a venit, eram langa ei

Pe Ropotan nu l-am vazut, dar pe Pulhac l-am vazut trecand la un moment dat prin fata mea in simulacrul ala de tribuna de pe Victoria. Cui i-a dedicat Varga golul ramane un mister pe care doar el il poate elucida, 😆 asa ca data viitoare cand il vedeti intrebati-l.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 57 total)
  • The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.