25.08.2007 Dinamo Bucuresti II- Sportul Studentesc 1-2(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 25.08.2007 Dinamo Bucuresti II- Sportul Studentesc 1-2(0-1)

• This topic has 56 replies, 21 voices, and was last updated 16 years ago by 07Ex.
Viewing 12 posts - 46 through 57 (of 57 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

@cristiansportul wrote:

Cui i-a dedicat Varga golul ramane un mister pe care doar el il poate elucida, 😆 asa ca data viitoare cand il vedeti intrebati-l.

Eu nu inteleg dece Varga nu intra aici pe forum sa-si dea cu parerea. Daca-l vedeti puteti sa-i spuneti sa-si faca un cont ca sa vorbim direct cu el.

Nu e ca si cum nu are internet, deoarece il vad in fiecare zi logat pe Yahoo Messenger. 😉

Rezumatul meciului cu Dinamo II
    http://www.youtube.com/watch?v=J_a5TasQbiY

07Ex
    Keymaster

@George Apostol wrote:

Rezumatul meciului cu Dinamo II
    http://www.youtube.com/watch?v=J_a5TasQbiY

Bine ai revenit George. Multam pentru rezumat!

Bine v-am regasit. Cu multa placere

Giani
    Member

George, vezi ca mai nou sunt interzise preluarile de imagini televizate, fie si prelucrate ulterior, pe YouTube. Din acest motiv ti-as recomanda sa stergi clipul cat mai curand posibil.

montajul imi apartine si nu il comercializez,daca era un montaj facut de de televiziune era alta problema si in alta ordine de idei, sunt pe ytub la rezumate de meci…. aha

sircos
    Member

@George Apostol wrote:

montajul imi apartine

vad ca e inregistrare dupa sport.ro, deci nu e al tau ;)

Giani
    Member

Nope. Imaginile au fost televizate de acel post, decupajele, colationarile si tot ce inseamna parte de montaj ii apartin lui George.

sircos
    Member

@Giani wrote:

Nope. Imaginile au fost televizate de acel post, decupajele, colationarile si tot ce inseamna parte de montaj ii apartin lui George.

Do not upload any TV shows, music videos, music concerts, or commercials without permission unless they consist entirely of content you created yourself.
    asta ce inseamna ?

Zibling
    Member

Eh, si tu acum, sircos. Daca ai fi avocat si ai luat YouTube la puricat, ai gasi cca 10.000 surse de procese civile cu temei pe dreptul de autor. Deci, nu cred ca e cazul. Nu se obtine insa profit din imaginile/filmele postate pe YouTube, deci nu asta e problema, ci daca le difuzezi in scop de profit direct sau indirect.

sircos
    Member

ok, am inteles acum. mai mult intrebam pentru mine, nu neaparat in legatura cu rezumatul lui george apostol :)

07Ex
    Keymaster

Subiectul a fost inchis si arhivat.

Viewing 12 posts - 46 through 57 (of 57 total)
  • The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.