25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 71 total)
 • Author
  Posts
 • #50372
  Radu Dobrin
  Member

  17.00 (tvr2)

  #68089

  Cred ca nu am mai fost in Regie din ’98, de la Sportul Steaua 1-1, la sfarsitul caruia, Razvan Lucescu declara ceva de genul “dedic acest egal tuturor anti-stelistilor din Romania”. Nu mai stiu sigur dar parca Sportul era ca si retrogradata la meciul ala si a jucat pentru Rapid, fiind chiar sustinuta din tribuna de multi rapidisti, cu steaguri alb-visinii cu tot.
  Acum aveti trupa buna, zic unii, dar cu multi ratangii, zic altii.
  Nu-mi doresc decat sa va batem, indiferent de scor. Din partea mea, Sportul sa aiba viata cat mai lunga in “A”, sunt bune cvasideplasarile astea.

  #68090
  wex
  Member

  Ne pare rau dar nu cred ca dorinta ta va putea fi indeplinita.

  #68091
  Radu Dobrin
  Member

  bun venit pe forum Spencer :)

  #68092
  dragos
  Member

  va fi un meci interesant, dpdv tactic, pentru ca zenga boy si danezul se cunosc; stiu ce joaca fiecare, insa TOTUL VA DEPINDE DE SOLDATI !!!!

  SPER CA AI NOSTRII SA JOACE INTELIGENT !!!!

  PS: ELEVUL (danezul) trebuie sa-si invinga PROFESORUL (zenga boy)…..

  #68093

  Daca batem Steau ne putem gandi din nou la titlul de Campioana. 😆 😆 a surprizelor caci de cel de Campioana a Romaniei ne desparte cateva milioane de dolari sau euro.

  #68094
  cameliu
  Member

  @cristiansportul wrote:

  Daca batem Steau ne putem gandi din nou la titlul de Campioana. 😆 😆 a surprizelor caci de cel de Campioana a Romaniei ne desparte cateva milioane de dolari sau euro.

  Uitati-va la National, cam aceeasi situatie financiara, e drept alta baza sportiva, multi straini… suporteri, mai putini ca noi! dar cum joaca si pe ce loc sunt…?!

  #68095

  National are bani garla stati linistiti, ei intotdeauna s-au plans de bani dar pot tine jucatori super-buni la echipa (Caramarin, Gabi Popescu etc).
  Unii zic ca se ocupa cu blaturile in momentul cand strang puncte, ceea ce poate fi confirmat de evolutia lor din sezonul trecut.

  #68096
  dragos
  Member

  copii trebuie sa fie precauti, dar si INCREZATORI !!!!

  #68097
  ion
  Member

  Fratilor va iubesc si va rog frumos :nu va faceti vise prea mari…Meciul ca Steaua consideratil amical (o sa va suparati mai putin dupa).Important este sa cistigam puncte si incredere in acest tur cu celelalte echipe si apoi in retur sa incepem sa visam la revansa atit de dorita si asteptata a echipei noastre la tot ce a insemnat fotbal pentru noi din ’90 pina acum!

  #68098
  cameliu
  Member

  Ultimii 2 ani de A:
  in primul: 2 victorii (3-1 in Regie si 2-1 in Ghencea)
  al doilea: 2 infringeri (1-2 in Regie, 3-4 in Ghencea, dar in ambele meciuri am condus!)

  Deci meciurile cu Steaua is meciuri… normale… insa ce inseamna la echipa noastra normal? Asta-i intrebarea!

  #68099
  dragos
  Member

  aveti dreptate, fratilor……..nu ne facem VISE (de noapte)…….

  pana la retur, este o cale atat de lunga si tre’ sa adunam puncte, caci GIGEL (MVP nostru), POATE nu-si va continua MANDATUL……..

  cine stie ce va urma…….

  #68100
  Ultras
  Member

  Steaua este o echipa de nivelul campionatului nostru. Deci nu ne facem vise. Va fi un meci ca oricare altul, adica orice rezultat este posibil. Depinde de noi daca invingem sau nu. Asa ca terminati cu Steaua asta ca suntem in 2004, nu in 1986. Ceea ce este cel mai important e faptul ca baietii doresc cu adevarat victoria si sunt constienti ca sunt capabili sa invinga Steaua.

  #68101
  ion
  Member

  Florine ,Steaua a facut varza pe Faru .Noi abia am scos un egal cu ei acasa …Cu Otelu parca tot Sportu a jucat (vorba vine)…Crezi ca daca vrei sa invingi e suficient sa vrei ?
  Toti ne dorim sa batem (nu numai pe Steaua) dar daca esti realist sau pesimist nu cred ca e un pacat asa mare…Macar sa fiu eu pesimist si sa iasa pe invers…suport si reprosuri si misto numai sa batem si sa zic :am rezolvat-o si p-asta

  #68102
  Ultras
  Member

  Scuza-ma, da’ ai vazut meciul cu Faru’? Eu sincer banuiesc repriza a doua de blat. Oricum Steaua a jucat numai 6 minute, mai ales ca in prima repriza au fost varza.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 71 total)
 • The topic ‘25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti’ is closed to new replies.