25.10.2003 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 25.10.2003 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0(2-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 82 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Desi meciul nu se va juca decat sambata am deschis un topic de pe acum ca poate mai are cineva cate ceva de spus referitor la acest “derby” al seriei a II-a.

ultrasro
    Member

Dar tot batem pandurii lui Sandoi!

cameliu
    Member

Eu cred ca va fi meci greu de tot!
    Se pun toti in aparare in frunte cu Sandoi…

Gabi
    Member

mi-am propus sa beau cate doua beri pentru fiecare gol marcat. de aceea zic ca un 3-0 ar fi suficient. Florine, ce parere ai?

Tavi
    Member

Daca Pandurii baga cu*ul in poarta inseaman ca n-au fata de A … si indiferent de rezultat o sa o fure la un moment dat!

Interesant pentru noi o sa fie tactica lui Dan si solutia (inca nedescoperita de Dan) la centrul terenului!

Ultras
    Member

Pronosticul meu este de 4-1. Pe langa alea doua beri de gol, parca ar merge si o vodka de suparare 😈

Gabi
    Member

@Ultras wrote:

Pronosticul meu este de 4-1. Pe langa alea doua beri de gol, parca ar merge si o vodka de suparare 😈

vodca fiind pentru golul primit? cam nasol, opt beri si o vodca, noroc ca e duminica a doua zi

rhcp
    Member

Stie cineva daca meciul e transmis la TV, poate pe Prima… Nu voi fi in localitate si as vrea sa-l vad.

Ultras
    Member

Da, e transmis pe MitreaTV 😈

ultrasro
    Member

In acest moment, cu 24 de ore inaintea meciului cu Pandurii, terenul de joc este impracticabil datorita apei care balteste peste tot. Vestea rea este ca ploua incontinuu. Daca nu iese soarele azi ca sa zvante apa de pe teren sunt sanse 60% ca meciul de maine sa nu se dispute…..

07Ex
    Keymaster

Nasol. Sper ca astazi sa fi iesit si la voi un pic soarele ca sa mai usuce un pic din terenul de joc. Cred ca un teren plin cu apa i-ar avantaja mai mult pe oaspeti decat pe noi, nu?

ion
    Member

@ultrasro wrote:

In acest moment, cu 24 de ore inaintea meciului cu Pandurii, terenul de joc este impracticabil datorita apei care balteste peste tot. Vestea rea este ca ploua incontinuu. Daca nu iese soarele azi ca sa zvante apa de pe teren sunt sanse 60% ca meciul de maine sa nu se dispute…..

Ma rog la Bunul Dumnezeu ca meciul sa se amine deoarece in actualele conditii nu putem obtine decit cel mult un egal…Si daca Stanca nu sta bine in apa atunci poate fi chiar mai rau! Puschea pe limba!E un meci decisiv asa incit ar trebui sa se amine…

Napoleon9
    Member

@97SiR wrote:

Nasol. Sper ca astazi sa fi iesit si la voi un pic soarele ca sa mai usuce un pic din terenul de joc.

Din parti! :? :(

Tavi
    Member

hai sa privim cu optimism meciul de maine … suntem mai buni ca ei si ar trebui sa castigam … scuze gen nationala romaniei ba ca terenul e nustiu cum ba ca spectatorii nustiuce am mai auzit … si ei sunt tot 11 si ei joaca pe acelasi teren … la galerie s-ar putea sa stam prost la cum ii stiu eu pe olteni (daca se mobilizeaza)!

… si ca sa va mai descretiti fruntile uitati-va in breifcase-ul lui nea sile de pe yahoo sa vedeti ce stadion vrea sa faca in Regie! 😆

Forta sa fie cu noi!

ultrasro
    Member

Spre norocul nostru ploaia nu a mai insistat in Bucuresti. La ora 18.30 terenul evoluase spre practicabil asa ca maine sunt sanse mari sa se joace totusi fotbal si nu polo! Forza Sportul! Vom fi in tribuna! Vom juca mai bine ca oltenii si vom invinge!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 82 total)
  • The topic ‘25.10.2003 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0(2-0)’ is closed to new replies.