Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › 25.10.2003 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0(2-0)
- This topic has 81 replies, 15 voices, and was last updated 18 years, 7 months ago by
George Apostol.
-
AuthorPosts
-
October 28, 2003 at 9:10 am #59755
Ultras
MemberAsta cu Lazar debutantu’ a fost chiar buna! Am auzit-o si eu pe inregistrare
October 28, 2003 at 5:34 pm #59756ultrasro
Memberhttp://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/vasilesiman/lst?.dir=/My+Photos&.view=t
October 29, 2003 at 7:25 pm #59757Giani
MemberFoarte corect: cel mai important contracandidat la promovare este propria echipa. Si, sa nu neglijam, conducerea clubului. Asta a propos de vanzari. In rest, pentru toti purtatorii numelui Dumitru, sau derivate ale acestuia, La Multi Ani!, cu o specificare pentru stim noi cine (persoana importanta, militzian de frunte), anume “dupa gratiile gri…”.
November 8, 2003 at 5:37 pm #59758Giani
MemberCe vreti tata? Presa romana… altceva nu comentez. Chiar nu v-ati obisnuit???
November 9, 2003 at 7:57 pm #59759George Apostol
Member👿 bai……. ce aia presa romana
vedeti ca va luati si de mine….. asa ca cva rog frumos mai usurel
Ziceti si voi acolo chesti de genul….. ce va asteptati la cei care nu stiu cu ce se mananca jurnalistica….. ca ii loviti si pe “nevinovati”… adica si pe cei care sunt profesionisti si nu scriu si ceea ce nu vadNovember 9, 2003 at 8:45 pm #59760Giani
Member@George Apostol wrote:
👿 bai……. ce aia presa romana
vedeti ca va luati si de mine….. asa ca cva rog frumos mai usurel
Ziceti si voi acolo chesti de genul….. ce va asteptati la cei care nu stiu cu ce se mananca jurnalistica….. ca ii loviti si pe “nevinovati”… adica si pe cei care sunt profesionisti si nu scriu si ceea ce nu vadMai intai sa te vad lucrand in presa rromana. Momentan, constat ca nu ai loc de toti analfabetii, pupincuristii, spagarii si pilangii care se pripasesc in acest domeniu. Toti cretinii se vad mari ziaristi ca au pupat fundul cui trebuie sau ca sefu’ e prietenul de pahar al lui taticu’, in timp ce tu, specializat in jurnalism, cam stai pe tusa ca nu ai loc de carnatzii astia. Degeaba te superi, avem o presa foarte maro, si tocmai din motivele enuntate de mine mai sus.
November 10, 2003 at 12:05 pm #59761ion
Memberjurnalistii de la ziarul prosport au avut nesimtirea si rautatea de a nu scrie despre Sportul ceva.Au scris de Iasi,de Cfr Cluj de altii dar de noi nu !Noi nu sintem liderii Diviziei B .Nici macar un rind…Sint nemernici …Gazeta Sport. a descris foarte bine ce s-a intimplat la Vilcea si merita sa cititi in schimb fituica prosport s-a facut ca nu stie nimic despre seria a 2-a.Adresati va rog un sincer HUUUUUUUUUUUUUUA acestui ziar ca sa ma linistesc!
November 10, 2003 at 1:17 pm #59762Tavi
Member@ion wrote:
jurnalistii de la ziarul prosport au avut nesimtirea si rautatea de a nu scrie despre Sportul ceva.Au scris de Iasi,de Cfr Cluj de altii dar de noi nu !Noi nu sintem liderii Diviziei B .Nici macar un rind…Sint nemernici …Gazeta Sport. a descris foarte bine ce s-a intimplat la Vilcea si merita sa cititi in schimb fituica prosport s-a facut ca nu stie nimic despre seria a 2-a.Adresati va rog un sincer HUUUUUUUUUUUUUUA acestui ziar ca sa ma linistesc!
Nelu mai da-i in pi**a mami lor ca daca nu e scandal astia nu scriu … daca le adresez ceva inseamna ca-i bag in seama … asa ca cel mai bine consider ca nu exista!
November 10, 2003 at 2:09 pm #59763dragos
Memberprobabil vor scrie de sportul la sfarsitul turului si atunci doar cateva scurte informatii……RUSINICA, RUSINICA, RUSINIIIIICCCAAAAAAA !!!!
November 10, 2003 at 2:18 pm #59764Cainele
MemberDe la Ioanitoaia citire: cica “Sclavii s-au predat”. Articol care reflecta destul de bine realitatea de la Valcea.Rusine celor de la Pandurii , asa vor ei sa promoveze. :shock
November 10, 2003 at 3:54 pm #59765Radu Dobrin
Member@dragos wrote:
probabil vor scrie de sportul la sfarsitul turului si atunci doar cateva scurte informatii……RUSINICA, RUSINICA, RUSINIIIIICCCAAAAAAA !!!!
personal, cred ca ‘no news are good news’ apropo’ de presa care nu ne baga in seama. nu de alta, dar cine stie ce idee ii mai vine vreunui ‘om de fotbal’ ca n’ar prea fi bine sa promovam. parca am mai vazut filme de astea …
mai bine sa ne lase in pace, sa promovam noi la anul, si pe urma om mai vedea
November 13, 2003 at 12:17 pm #59766Cainele
MemberEi ne ignora , noi nu ii cumparam.Cine pierde???????
November 13, 2003 at 12:26 pm #59767cameliu
Memberla citi suntem, mare pierdere n-au…
November 13, 2003 at 12:31 pm #59768Cainele
MemberAi si tu dreptate , dar ei nu o sa piarda numai pe mana noastra
November 13, 2003 at 5:38 pm #59769Radu Dobrin
Member -
AuthorPosts
- The topic ‘25.10.2003 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0(2-0)’ is closed to new replies.