Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)
- This topic has 39 replies, 16 voices, and was last updated 17 years, 2 months ago by
ashone.
-
AuthorPosts
-
March 19, 2006 at 5:51 pm #50494
cameliu
Member15.30 Telesport
Avind in vedere meciul Jiului cu cfr avem meci greu!
Sportul Studenţesc :33. STĂNCIOIU – 7. ST. STANCU, 2. RAŢIU,6. SECĂREANU, 23. MAXIM – 10. T. BĂLAN, 8. CRUCERU, 5. C. LAZĂR, 20. D. VARGA – 9. MAZILU, 18. CURELEA
Antrenor:Gheorghe MulţescuRezerve: 1. A. Popescu, 3. Toma, 4. N. Vasile, 11. C. Gheorghe, 14. Ferfelea, 17. M. Oae, 19. Fl. Mladin, 24. PATRICHE
Jiul: 1. HOTOBOC -18. BORZA, 21. MIHART, 15. ŞOLTUZ, 14. PERENYI – 20. ILIN, 5. PÂCLEŞAN, 31. PALEACU, 25. C. PETRE – 23. DINIŢĂ, 7. CL. DRĂGAN
Antrenor:Aurel ŞundaRezerve: 26. Miron, 3. C. Dinu, 10. M. Voicu, 17. I. Marinică, 16. M. Gheorghe,22. KALAY, 30. Vezan, 33. I. Voicu
Arbitru: Silviu Bogdan (Craiova)
Asistenţi:Florin Buzărnescu (Craiova), Eduard Crângaşu (Ploieşti)March 19, 2006 at 9:30 pm #73900DAN VALER MOLDOVAN
MemberCe se intampla cu Tibi Balan? E accidentat?
March 20, 2006 at 12:50 am #73901ultrasro
MemberA avut 4 galbene. Secareanu a fost accidentat.
March 20, 2006 at 3:32 pm #7390207Ex
Keymaster@cameliu wrote:
15.30 Telesport
Intr-adevar, meciul cu Jiul va fi foarte greu, dar trebuie sa castigam. Avem nevoie de cele 3p cu Jiul ca pe urma vom avea meciuri destul de grele acasa.
March 20, 2006 at 5:43 pm #73903dragos
Memberva fi un meci greu, dar NE TREBUIE VICTORIA !!!
am vazut ca DINITA si-a recapatat pofta de gol, dar sper, sa nu o faca in meciul nostru !!!!
HAI STUDENTII !!!
din pacate, nu voi putea fi prezent la meci, pt. ca va trebui sa plec cu probleme profesionale, insa daca poate cineva sa inregistreze meciul, ii multumesc anticipat !!!!
March 20, 2006 at 8:43 pm #73904ashone
Member@97SiR wrote:
@cameliu wrote:
15.30 Telesport
Intr-adevar, meciul cu Jiul va fi foarte greu, dar trebuie sa castigam. Avem nevoie de cele 3p cu Jiul ca pe urma vom avea meciuri destul de grele acasa.
hai ma ce naiba,trebuia sa batem la cluj in prima etapa cluju sint varza cu tot intertoto asta al lor!!! iar noi am batut jiul la ei acasa rau de tot…sa fim seriosi,batem jiul tot cu 3-0!!!!!!!!! adica daca amaritii de vaslui au batut verzele de bistrita noi sa mergem cu frica la vaslui? nu tata mergem la 3 puncte!!! nu vad ce mare echipa e jiul sa ne facem probleme…pina la meciul din cotroceni trebuie sa luam cit mai multe puncte…probleme imi fac cu argesu la bucuresti,in rest cu jiul? aaaaaaa,prin 81-82-83 remizam cu ei in regie 0-0 sau 3-3 dar a trecut vremea aia…DIASPORA SPORTUL STUDENTESC NU VA FIE FRICA DE JIUL!!!!!!!!!! mai vorbim zilele astea!!!! sa nu imi spuneti de sunda ca ar fi mare antrenor,va rog!!!
March 20, 2006 at 9:24 pm #73905cameliu
Membergsp:
Nae e OK
În minutul 53 al partidei cu Farul (3-1), mijlocaşul “studenţilor”, Marius Nae, a fost înlocuit, după ce s-a accidentat la nas, în urma unui contact cu un constănţean. Deşi a părăsit terenul cu faţa plină de sînge, Nae nu are nimic grav şi se antrenează normal cu echipa.March 21, 2006 at 7:14 pm #7390607Ex
Keymaster@ashone wrote:
@97SiR wrote:
@cameliu wrote:
15.30 Telesport
hai ma ce naiba,trebuia sa batem la cluj in prima etapa cluju sint varza cu tot intertoto asta al lor!!! iar noi am batut jiul la ei acasa rau de tot…sa fim seriosi,batem jiul tot cu 3-0!!!!!!!!! adica daca amaritii de vaslui au batut verzele de bistrita noi sa mergem cu frica la vaslui? nu tata mergem la 3 puncte!!! nu vad ce mare echipa e jiul sa ne facem probleme…pina la meciul din cotroceni trebuie sa luam cit mai multe puncte…probleme imi fac cu argesu la bucuresti,in rest cu jiul? aaaaaaa,prin 81-82-83 remizam cu ei in regie 0-0 sau 3-3 dar a trecut vremea aia…DIASPORA SPORTUL STUDENTESC NU VA FIE FRICA DE JIUL!!!!!!!!!! mai vorbim zilele astea!!!! sa nu imi spuneti de sunda ca ar fi mare antrenor,va rog!!!
Domne’ nu spun ca meciul cu Jiul va fi greu ca sunt aia buni. Spun ca va fi greu ca acum dupa victoria respectiva, si avand in vedere ca sunt cu un picior in B, Jiul va veni in Regie sa se baricadeze in poarta. Nu mi-e frica de ei ca ne dau gol ci de noi ca nu le vom da gol lor.
March 21, 2006 at 9:22 pm #73907ashone
Memberdam goluri
March 24, 2006 at 8:50 am #73908Anti22n
Memberzicea cineva ca ne-ati batut in tur. atunci era alta echpa a jiului si alt antrenor. nu spun ca sportu nu e bun da si jiu e in forma si o sa fie un meci fain.
hai jiu
March 24, 2006 at 9:58 am #73909Radu Dobrin
Memberbun venit printre noi!
/bafta
March 24, 2006 at 12:07 pm #73910Radu Dobrin
Membertotal sport
JIUL PETROSANI SE ANTRENEAZA IN COMUNA PUI
Echipa Jiul pregateste meciul din deplasare cu Sportul Studentesc, programat duminica, de la ora 15.30, din cadrul etapei a XVIII-a a Diviziei A, antrenandu-se in comuna Pui, din cauza terenurilor inundate din Petrosani.
In urma ploilor din ultimele doua zile terenurile de pregatire din Petrosani au devenit impracticabile, oficialii fiind nevoiti sa caute un teren pe care jucatorii sa se poata antrena.
“Iar a trebuit sa cautam un loc de pregatire si am gasit undeva la 35 de kilometri de Petrosani, in comuna Pui”, a spus antrenorul Aurel Sunda.
Sosirea echipei Jiul Petrosani in comuna Pui a atras atentia localnicilor, care impreuna cu primarul au urmarit antrenamentul de pe gardurile din preajma terenului.
Tehnicianul Aurel Sunda si-a dus, vineri, jucatorii la biserica pentru a se ruga si a aprinde lumanari. “A devenit o obisnuinta pentru noi sa mergem sa ne rugam la biserica. Fara Dumnezeu nu putem sa facem nimic”, a explicat Sunda.
Antrenorul formatiei din Valea Jiului a precizat ca vineri seara preotul Gabriel Bulf va sfinti cantonamentul echipei pentru a obtine rezultate mai bune in acest returul campionatului.
In partida cu Sportul Stundetesc de duminica, Aurel Sunda nu va putea conta pe serviciile jucatorilor Ioan Drida, accidentat, si Alexandru Badoiu, suspendat.
March 24, 2006 at 9:33 pm #73911ashone
Member@Anti22n wrote:
zicea cineva ca ne-ati batut in tur. atunci era alta echpa a jiului si alt antrenor. nu spun ca sportu nu e bun da si jiu e in forma si o sa fie un meci fain.
hai jiu
da ai dreptate jiul e in forma…0-0 cu gloria care e varza si 5-1 cu cfr fara 2 oameni…asta nu e un reper…. in tur am maturat pe jos cu jiul acum ne multumim si cu un 2-0,3-0…mai era de crescut jiul pina va deveni echipa cit de cit…in rest numai bine
March 24, 2006 at 9:56 pm #73912Swisstec
Member97SIR, te asigur ca JIUL nu va apara egalul!
Pentru ashone, cand a fost eliminat primul CFR-ist era 2-0, cand a fost eliminat al 2-lea 3-0!
Asa ca avetzi grija, vine JIUL!!!
PS: nu joaca Tiberiu Balan???March 25, 2006 at 5:42 am #73913ultrasro
MemberE posibil sa nu joace Nae si Varga dar Tibi Balan joaca sigur
-
AuthorPosts
- The topic ‘26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)’ is closed to new replies.