Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)
- This topic has 39 replies, 16 voices, and was last updated 17 years, 2 months ago by
ashone.
-
AuthorPosts
-
March 26, 2006 at 9:00 pm #73929
Radu Dobrin
Membercum a fost primit dinita in regie?
March 26, 2006 at 9:23 pm #73930Blue Eyes
Memberfrumos ….f frumos… 4-0
pacat ca n-am dat mai mai multe goluri …..March 26, 2006 at 9:46 pm #73931ultrasro
MemberA fost chiar scandat numele lui vreo 2-3 secunde…
Prin minutul 35 s-a accidendat usor iar la pauza a fost schimbat
March 27, 2006 at 8:11 pm #73932Radu Dobrin
Memberziua:
Party in Regie
Sportul s-a distrat ieri cu Jiul, scor 4-0
Sportul a trecut ieri la pas de Jiul, performera rundei precedente, dupa “cel mai reusit joc din acest sezon” in opinia antrenorului Gigi Multescu. “Cred ca am reusit unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon. Prima repriza am dominat-o total, iar in repriza a doua lucrurile s-au mai echilibrat”, a spus antrenorul “studentilor”. De partea cealalta, antrenorul “minerilor”, Aurel Sunda, a afirmat ca Jiul este o echipa inferioara Sportului. “La fault in atac s-a dat 11 metri. Inclusiv Curelea a recunoscut ca a fost fault in atac. Mi se pare stupid. In acel moment s-a rupt echilibrul partidei, pentru ca noi suntem si o echipa de moral. Suntem inferiori Sportului, iar ei au prins o zi foarte buna”, a spus Sunda. Intrebat ce parere are despre declaratia lui Sunda, Multescu a raspuns: “N-am vrut sa fiu rautacios sa spun ca prima repriza a fost un antrenament cu public”. (MCZ)
March 28, 2006 at 3:57 pm #73933dragos
Memberam vazut rezumatul la tv si pot spune, ca jocul a fost la discretia noastra.
Zibling iti multumesc pentru transmisie !!!
deasemenea, ii multumesc si lu’ Nelu’ !!!in rest, FELICITARIIIIIIIIII tutoror !!!!
March 28, 2006 at 6:15 pm #73934ovidiu
Membercameliu wrote:EVZ:“Minerii”, in suturi
27 Martie 2006
Florin PaterSportul a confirmat ieri forma buna din startul returului, invingand la scor Jiul, o echipa care, in etapa precedenta, surclasase CFR Cluj.
Meciul a inceput echilibrat, dupa care”alb-negrii” au preluat initiativa. Cel care a inclinat insa balanta a fost arbitrul de centru Silviu Bogdan.
In minutul 20, craioveanul a dictat eronat penalty la o simulare a lui Curelea, iar Balan a transformat lovitura de pedeapsa.>Cred ca vine cam tarziu aceasta interventie. Dar ziaristul este … (fiecare sa-l numeasca cum vrea).
Am vazut imagini pe multe posturi de tembeliziune (nu am vazut si nici macar nu am sanse sa vad meciuri in direct pe teeeeeeeeeeeeleeeeeespoooooort) am citit diverse in ziare (pe net) si vine cineva: de la … nu stiu ce
: si zice … ce a zis.
Oricum dupa cum am vazut eu echipa joaca foarte bine. Ma bucur. Sper ca in meciurile urmatoare sa confirme.
VIVA SPORTUL STUDENTESC
March 28, 2006 at 8:00 pm #73935ashone
Member@ovidiu wrote:
@cameliu wrote:
EVZ:
“Minerii”, in suturi
27 Martie 2006
Florin PaterSportul a confirmat ieri forma buna din startul returului, invingand la scor Jiul, o echipa care, in etapa precedenta, surclasase CFR Cluj.
Meciul a inceput echilibrat, dupa care”alb-negrii” au preluat initiativa. Cel care a inclinat insa balanta a fost arbitrul de centru Silviu Bogdan.
In minutul 20, craioveanul a dictat eronat penalty la o simulare a lui Curelea, iar Balan a transformat lovitura de pedeapsa.>Cred ca vine cam tarziu aceasta interventie. Dar ziaristul este … (fiecare sa-l numeasca cum vrea).
Am vazut imagini pe multe posturi de tembeliziune (nu am vazut si nici macar nu am sanse sa vad meciuri in direct pe teeeeeeeeeeeeleeeeeespoooooort) am citit diverse in ziare (pe net) si vine cineva: de la … nu stiu ce
: si zice … ce a zis.
Oricum dupa cum am vazut eu echipa joaca foarte bine. Ma bucur. Sper ca in meciurile urmatoare sa confirme.
VIVA SPORTUL STUDENTESC
stai linistit nu aveam nevoie de pomana cu amaritii astia…
March 29, 2006 at 11:05 am #73936Radu Dobrin
Membergsp:
“Diniţă a fost penibil”
Patronul “minerilor”, Alin Simota, i-a desfiinţat pe fotbaliştii săi după înfrîngerea din Regie, 0-4.
“Trei jucători de la Jiul cîştigă din contracte la un loc cît toată echipa Sportului. Este inadmisibil cum au evoluat! Au fost penibili, mai ales Diniţă!”, a tunat finanţatorul hunedorean. (Sami Tamaş)
March 29, 2006 at 7:33 pm #7393707Ex
KeymasterPoate Dinita a jucat pentru noi. 😆 Poate ca vrea sa-l ia Siman inapoi la echipa.
March 31, 2006 at 7:46 pm #73938ashone
Member@97SiR wrote:
Poate Dinita a jucat pentru noi. 😆 Poate ca vrea sa-l ia Siman inapoi la echipa.
nu e loc tata,el si padure s-au dus pa post de femei de servici la steaua 😆 😆 😆 si s-au pierdut pa drum…au zis ca-l apuca pe Dumnezeu de picior…
-
AuthorPosts
- The topic ‘26.03.2006 Sportul Studentesc – Jiul Petrosani 4-0 (2-0)’ is closed to new replies.