Home › Forums › Archive › Sezon 2009-2010 Season – Liga II › 26.09.2009 Sportul Studentesc – FC Botosani 4-0(0-0)
- This topic has 30 replies, 9 voices, and was last updated 13 years, 4 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
September 26, 2009 at 9:39 am #83829
cameliu
Member4-0!
September 26, 2009 at 9:40 am #83830multi
MemberHai ca sintem de belea , e 4-0 !!! in min 81… Ce-mi place… a dat Nicola
September 26, 2009 at 9:46 am #83831cameliu
MemberE bine ca am inceput sa dam goluri la pachet!
In plus toate golurile s-au dat dupa min 60, s-o fi imbunatatit si conditia fizica!S-o tinem tot asa si la Suceava!
September 26, 2009 at 9:53 am #83832multi
MemberPerfect de acord cu antevorbitorul , mult succes , deci , la Suceava !
September 26, 2009 at 11:25 am #83833sircos
Member@cameliu wrote:
s-o fi imbunatatit si conditia fizica!
asta cam asa este, de multe ori in ultimul timp am rezistat mai bine in partea a doua a meciului decat adversarii nostri.
cat despre caruta de goluri din finalul meciului, ce sa mai zicem :ymparty: sa-si mentina obiceiul ! :ymapplause:September 26, 2009 at 1:11 pm #8383407Ex
KeymasterSportul Studenţesc a făcut scor cu FC Botoşani
Meciul din Regie dintre Sportul Studenţesc şi FC Botoşani se anunţă şi ca un duel al tehnicienilor. Tibor Selymes îşi doreşte o nouă victorie cu “Gaşca Nebună” după ultimele două partide, de la Constanţa şi Urziceni, în care echipa sa a fost învinsă. Tehnicianul se aşteaptă ca oaspeţii să adopte o tactică ultradefensivă, astfel că eforturile sale s-au concentrat spre găsirea unor soluţii pentru depăşirea unei apărări supraaglomerate, fără a neglija însă faza a doua. De cealaltă parte, botoşaneni îşi pun speranţele în Cristi Popovici şi aşteaptă minuni din partea tehncicianului reinstalat de curând pe banca tehnică.
Precedenta partidă disputată în Regie s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, după un joc anost în care cele două formaţii şi-au creat puţine ocazii de a marca.
COMENTARIUL LIVE
►Min. 90+3 Final de meci. Studenţii obţin o victorie la scor, mai ales datorită jocului prestat în repriza secundă.
►Min. 84 Replică palidă a oaspeţilor. Nicolae Ştefan şutează din afara careului mult peste poartă. Un minut mai târziu este imitat de Boroştean.
►Min. 83 Cruceru vede galben
►Min. 80 4-0 Nicola înscrie din lovitură liberă de la 25 de metri la colţul lung.
►Min. 79 Ghiviziu vede caraş galben pentru un fault la 25 de metri de poarta lui Prisacă. Ferfelea este şi el avertizat pentru proteste.
►Min. 78 Gazdele fac spectacol de câteva minute. Cruceru a şutat dela 25 de metri însă transversala s-a opus majorării scorului.
►Min. 76 Schimbare la Sportul. A ieşit autorul golului trei şi a intrat Dobre.
►Min. 75 3-0 Nae îi centrează în centrul careului lui Truţă şi juniorul Sportului nu greşeşte ţinta
►Min. 73 2-0 Nae şutează din 8m fără speranţe pentru prisacă. Mingea a lovit transversala înainte de a intra în poartă.
►Min. 70 Gazdele irosesc alte două bune ocazii de a marca, prin Nicola şi Ferfelea. Primul nu a putut trece de Prisacă, iar al doilea a încercat să îl driblleze şi pe goalkeeperul botoşănean , însă s-a complicat dând posibilitatea apărărătorilor să revină.
►Min. 67 Schimbări în ambele formaţii. La gazde, Nae l-a înlocuit pe căpitanul Curelea, iar la oaspeţi au părăsit terenul Ştefan Apostol şi Such, fiind înlocuiţi de Ursu şi Ghiviziu.
►Min. 63 1-0 Inevitabilul se produce. Curelea este faultat în careu şi Ferfelea transformă lovitura de pedeapsă
►Min. 60 Ferfelea şutează puternic din careu, însă Renţea se aruncă în faţa balonului şi respinge.
►Min. 58 Gazdele tratează cu superficialitate două faze favorabile consecutive.
►Min. 56 Schimbare la FC Botoşani. A ieşit Caragea şi a intrat Boroştean.
►Min. 53 Ghinga a trimis cu capul în urma unui corner, fără probleme pentru Prisacă.
►Min. 48 Cheţan a centrat bine pentru Ferfelea, iar acesta a reluat dn cădere puţin pe lângă poartă.
►Min. 46 Schimbare la Sportul. A ieşit Costin Gheorghe şi a intrat Cheţan.
►Min. 46 A început repriza secundă.
►Min. 45 Pauză în Regie
►Min. 40 Nicola şutează de la 30 de metri la firul ierbii, fără probleme pentru Prisacă.
►Min. 38 Studenţii trec din nou pe lângă deschiderea scorului. Botoşănenii resping în ultimul moment în corner.
►Min. 35 Ferfelea şutează puţin pe lângă vinclu.
►Min. 30 Irimia salvează de pe linia porţii la o fază la care Caragea îl depăşise pe Popescu.
►Min. 23 Acţiune prelungită de atac a studenţilor, finalizată cu un şut slab de Cruceru
►Min. 21 Curelea şutează din afara careului, mingea este deviată, Ferfelea o urmăreşte, însă Prisacă ajunge primul şi reţine
► Min. 20 Popescu reţine din faţa lui Caragea.
►Min. 15 Ferfelea scapă de adversarul direct la 16 metri şi şutează cu latul, însă nu nimereşte spaţiul porţii.
►Min. 10 Costin Gheorghe şutează de la 20 de metri puţin pe lângă vinclu.
►Min. 1 A început partidaSportul Studenţesc: Popescu – Irimia, Patrichi, Ghinga, Farmache – Costin Gheorghe, Cruceru, Nicola Vasile, Ferfelea – Curelea, Truţă.
Rezerve: Viciu, Ciupe, Lungu, Dobre, Cheţan, Cazan, Nae.
Antrenor: Tibor Selymes.FC Botoşani: Prisacă – Patache, Such, Tincu, Atudorei – N. Ştefan, Vrabie, Ştefan Apostol, Renţea – Caragea, Ghiceanu.
Rezerve: Cherecheş, Tabără, Bordeianu, Ursu, Chiviziu, Boroştean, Porfireanu.
Antrenor: Cristian Popovici.September 26, 2009 at 7:00 pm #83835dragos
Memberbine, ca i-am “ars” pe botosaneni, intrucat in ultimele partide ne-au cam tinut in sah.
scor fara multe comentarii…..doar sa continuam la fel pentru a ne tine langa lideriSeptember 26, 2009 at 7:50 pm #83836sircos
Memberhttp://www.albumdefamilie.ro/albume/sportul-botosani-4-0-26092009-repriza-i-0-0-1111/slideshow/ – repriza I
http://www.albumdefamilie.ro/albume/sportul-botosani-4-0-26092009-repriza-ii-1112/slideshow/ – repriza IIsper sa nu va plictisiti
September 26, 2009 at 7:50 pm #83837Ace of Spades
MemberDesi prima repriza a fost anosta si lipsita de faze importante,ai nostri jucand destul de slabut,chiar avand noroc la faza din minutul 30 cand Irimia a scos in extremis de pe linia portii,in a doua ne-am trezit la viata si am reusit sa facem chiar scor.Cred ca nici doua faze nu au avut cei de la Botosani pe parcursul celei de a doua reprize pe cand noi am mai ratat pe langa golurile marcate.Astfel sunt foarte bucuros ca teama mea nu s-a adeverit si ca baietii si-au revenit destul de usor dupa infrangerile de la Urziceni si Constanta.
In alta ordine de idei,desi tot in tangenta cu meciul, in tribuna a survenit un mic incident in care un grup mic de suporteri,care desi cantau pentru Sportul,o faceau cam in batjocura de parca erau la biserica, au aprins o torta in momentul deschiderii scorului.Cativa dntre acestia au fost evacuati de catre jandarmi in afara stadionului.Desi nu e o intamplare dezirabila,e bine ca pentru cateva minute s-au mai “incins” spiritele in tribuna :ymdevil: :ymdevil:.Sa nu mai zica lumea ca in Regie nu se face atmosfera
.
Pe de alta parte,ma bucur ca in sfarsit Branesti-ul a pierdut puncte si inca acasa cu Bacau-ul;prea si-o luase astia in cap,trebuia sa ii incurce cineva pana la urma.Cine stie,poate etapa viitoare vom asista si la prima infrangere a lor :ymdevil: .
September 26, 2009 at 10:05 pm #8383807Ex
Keymaster“Joga Bonito”, doar o repriză
“Gaşca Nebună” s-a temut de confruntarea cu FC Botoşani şi a început cu trac partida din Regie, însă a încheiat jocul en-fanfare, marcând patru goluri în ultima jumătate de oră. În repriza secundă, Sportul Studenţesc a făcut o demostraţie de fotbal spectaculos, dar în acelaşi timp eficient.
Meciul a început într-o notă de uşoară dominare a gazdelor. Studenţii au evitat în primele minute să se arunce asupra apărării dense a botoşănenilor, astfel că ocaziile de gol au fost rare. Astfel, a rezultat un joc lipsit de spectaculozitate şi cea mai slabă primă repriză a alb-negrilor din acest sezon, singurele tentative de a pune în pericol poarta lui Prisacă fiind câteva şuturi de la distanţă expediate de Costin Gheorghe, Ferfelea, Nicola şi Curelea.
Oaspeţii nu au avut prea multe acţiuni spre careul advers, dar au ratat cea mai mare ocazie a primului mitan. La o nesincronizare în defensiva Sportului, Caragea l-a depăşit pe Popescu, a trimis spre poarta goală, dar Irimia a intervenit în ultimul moment şi a degajat înainte ca mingea să între în plasă.
Tibor Selymes a venit, la pauză, cu o primă modificare câştigătoare a aşezării echipei sale. Costin Gheorghe a rămas la cabine, Ferfelea a trecut în extrema dreaptă, fiind înlocuit pe cea stângă de nou-intratul Cheţan. Acţiunile studenţilor purtate pe cele două benzi devin din ce în ce mai periculoase şi ocaziile de gol se înmulţesc la poarta lui Prisacă.
Deschiderea scorului se produce în minutul 63. În urma unei acţiuni prelungite de atac, Curelea este faultat în interiorul careului şi Ferfelea transformă lovitura de pedeapsă. Selymes face, forţat de împrejurări, mutarea decisivă. Căpitanul Curelea nu mai poate continua jocul şi este înlocuit cu Nae, care trece în banda dreaptă, în timp ce Ferfelea preia banderola şi este împins al doilea vârf de atac. Coerenţa acţiunilor de atac creşte simţitor şi studenţii au două ocazii mari de a-şi majora avantajul prin Nicola şi Ferfelea.
Desprinderea vine în minutul 70. Nae este angajat pe dreapta, avansează în interiorul careului şi şutează năpraznic, mingea loveşte transversala în interior şi intră în plasă. Peste numai două minute, acelaşi Nae şutează cam din aceeaşi poziţie, mingea este respinsă, ajunge la Truţă şi juniorul Sportului, din cădere, o trimite în poartă şi duce scorul la 3-0. Oaspeţii nu mai contează aproape deloc în joc, sperând numai să păstreze rezultatul în limite rezonabile.
Studenţii nu au milă şi continuă să asedieze poarta botoşăneană. Cruceru şutează violent de la 25 de metri, mingea zgâlţâie transversala şi cade aproape de linia porţii, iar apoi revine în teren. Rezultatul final este stabilit cu zece minute înainte de sfârşitul partidei. Nicola execută pe lângă zid. la semiînălţime, o lovitură liberă de la 25 de metri şi aşează balonul pe plasa laterală, făcând inutilă parada spectaculoasă a lui Prisacă.
Conducerea lui FC Botoşani aşteaptă minuni de la Cristian Popovici, dar acestea sunt rare în fotbal. Tehnicianul mai are mult de muncă până va reuşi să redreseze situaţia precară a echipei, mai ales că la dispoziţia sa se află un lot mult mai subţire decât cel din returul ediţiei precedente de campionat.
De cealaltă parte, Tibor Selymes se poate declara mulţumit doar de jocul formaţiei sale din a doua repriză. Chiar dacă se află pe drumul cel bun, “Gaşca Nebună” suferă încă la capitolele încredere şi atitudine. Dacă în partida de Cupă cu Unirea Urziceni alb-negrii au arătat că nu pot evolua la un nivel ridicat decât 20 de minute, sâmbătă au dovedit că au resurse nebănuite şi pot depune un efort prelungit, până în ultimul minut, cu condiţia să le iasă jocul, ceea ce denotă mai degrabă o problemă de moral.
Sportul Studenţesc: Popescu – Irimia, Patrichi, Ghinga, Farmache – Costin Gheorghe (’46 Cheţan), Cruceru, Nicola Vasile, Ferfelea – Curelea (’67 Nae), Truţă (’76 Dobre)
Rezerve: Viciu, Ciupe, Lungu, Cazan
Antrenor: Tibor SelymesFC Botoşani: Prisacă – Patache, Such (’67 Ghiviziu), Tincu, Atudorei – N. Ştefan, Vrabie, Ştefan Apostol (’67 Ursu), Renţea – Caragea (’56 Boroştean), Ghiceanu
Rezerve: Cherecheş, Tabără, Bordeianu, Porfireanu
Antrenor: Cristian PopoviciSeptember 27, 2009 at 11:30 am #83839Zibling
MemberSa completez ceea ce a spus Ace of Spades – acel grup de suporteri cu torta sunt fani ai Rapidului, care din cand in cand mai vin la meciurile Sportului Studentesc, datorita proximitatii celor 2 stadioane. :-s
September 27, 2009 at 12:48 pm #83840MarcAntoniu
Member:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
September 28, 2009 at 1:53 am #8384107Ex
Keymaster“E greu până dăm un gol”
Tibor Selymes, antrenorul Sportului Studenţesc, crede că pentru alb-negri e greu până marcheză primul gol. După o primă repriză slabă, “Gaşca Nebună” s-a impus clar sâmbătă în faţa formaţiei FC Botoşani, reuşind patru goluri în ultimele 30 de minute.
“Am început mai greu. A fost cel de-al treilea meci în săptămâna aceasta şi s-a simţit. Repriza a doua am jucat mai bine şi am reuşit să dăm un gol. Pentru noi până atunci e greu. Până reuşim să dăm un gol. După aceea…”, a declarat Selymes.
Tehnicianul Sportului a mutat inspirat după pauză, Nae şi Cheţan fiind piesele care au întregit mecanismul ce a umilit echipa lui Popovici.
“Îl ştiam pe Cheţan şi îmi era frică să îl folosesc de la început, pentru că nu e încă pregătit. L-am luat în lot în urmă cu trei săptămâni şi nu este încă apt să joace un meci întreg”, a precizat Selymes.
September 29, 2009 at 10:07 am #83842sircos
Member1 Victoria Brăneşti 7 6 1 0 21-6 19
2 Concordia Chiajna 7 4 1 2 12-6 13
3 Steaua II 7 3 4 0 9-5 13
4 Dunărea Giurgiu 7 4 1 2 10-10 13
5 Delta Tulcea 7 4 0 3 10-5 12
6 FCM Bacău 7 3 2 2 17-10 11
7 Sportul Studenţesc 7 3 1 3 13-7 10
8 Săgeata Stejaru 7 3 1 3 9-7 10
9 Farul Constanţa 7 3 1 3 7-9 10
10 Dunărea Galaţi 7 3 1 3 4-6 10
11 Petrolul Ploieşti 7 2 3 2 6-7 9
12 Tricolorul Breaza 7 3 0 4 7-12 9
13 Gloria Buzău 7 5 0 2 13-9 7
14 FC Snagov 7 2 1 4 11-14 7
15 Cetatea Suceava 7 1 4 2 7-12 7 – viitorul adversar
16 FC Botoşani 7 2 0 5 4-10 6
17 Dinamo II 7 1 0 6 7-15 3
18 CSM Rm.Sărat 7 0 1 6 1-18 1September 29, 2009 at 12:43 pm #83843 -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.