26.09.2010 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 26.09.2010 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-1(0-1)

Viewing 8 posts - 61 through 68 (of 68 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Eu l-am iertat deja pe Dragos, doar sunt un bun crestin, dar nu o sa intorc celalalt obraz totusi!!!

sircos
    Member

@ultrasro wrote:

Eu l-am iertat deja pe Dragos, doar sunt un bun crestin, dar nu o sa intorc celalalt obraz totusi!!!

deci nu esti un bun crestin :)) dar fii un bun suporter al sportului ;)

dragos
    Member

@ultrasro wrote:

mie-mi trec repede supararile si nu tin ranchiuna. peace :ymhug:
    ps: sper sa fii mai calm si cumpatat pe viitor…

cameliu
    Member

Prosport:

Mircea Rădulescu acuză: “Selymes vine şi îşi bate fosta echipă, după care pleacă umflat în muşchi şi plin de el”

Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, l-a criticat, marţi, pe antrenorul Astrei Ploieşti, Tibor Selymes, precizând că nu este corect ca un tehnician să părăsească o echipă, pentru ca după două etape să vină să-şi învingă fosta formaţie pe care a pregătit-o.

“Selymes a plecat de la Sportul Studenţesc, iar după două etape vine cu noua sa echipă acasă la Sportul şi câştigă cu 1-0 în mod normal, pentru că ştia toate detaliile acestei echipe. Remarc faptul că anularea acelei legi nu este binevenită. Aşa cum este în Italia şi Spania, trebuia să menţinem şi noi acea regulă, pentru că e o lipsă de fair-play. Am fost chiar la meci pentru a vedea cum un antrenor vine şi îşi bate fosta echipă, după care pleacă umflat în muşchi şi plin de el, sfidând clubul pe care el l-a părăsit cu puţin timp în urmă”, a spus Rădulescu, într-o conferinţă de presă.

Formaţia Astra Ploieşti a învins, duminică, cu scorul de 1-0, echipa Sportul Studenţesc, într-un meci contând pentru etapa a noua a Ligii I. Până în etapa a şasea, Tibor Selymes a fost antrenor principal al echipei Sportul Studenţesc, după care a semnat cu gruparea prahoveană.

Mircea Rădulescu a afirmat că multe dintre meciurile din prima ligă nu se află la un nivel ridicat. “Este vizibil pentru toţi că nivelul unor jocuri din Liga I nu se ridică la ceea ce avem nevoie în fotbalul românesc. Asistăm la multe partide anoste, lipsite de ritm în care caracteristicile fotbalului modern apar foarte-foarte rar. Sunt mai multe cauze, instabilitatea antrenorilor, după nouă etape, opt echipe şi-au schimbat antrenorii, Steaua de trei ori. Contractele dintre antrenor şi club sunt artizanale, iar drepturile lor rămân doar pe hârtie”, a completat Rădulescu.

Radu Dobrin
    Member

GSP:

“Regie în Regie! Sandu, dezlănţuit: “5 jucători au jucat într-un teren, 5 în altul””

Blat în Regie? Corectitudinea partidei Sportul – Astra 0-1, disputată duminică în Liga I, a fost pusă la îndoială ieri chiar de Mircea Sandu, şeful FRF, care a vorbit mai întâi despre o echipă-gazdă “ruptă în două”, apoi a clarificat: “cinci au jucat în celălalt teren!”. Practic, “Naşul” sugerează că în Regie a fost regie.

“Am fost la meciul de campionat al celor de la Sportul Studenţesc cu Astra şi am văzut o echipă, Sportul, ruptă în două”, spunea ieri preşedintele FRF, Mircea Sandu. Contactat de ProSport, “Naşul” a oferit o explicaţie care a amintit de celebrul scandal din 2001, de la Ceahlăul-Dinamo 1-2: “Ce am vrut să spun este că Sportul a jucat foarte prost. Cinci dintre jucătorii săi au jucat într-un teren, cinci în celălalt! Am fost dezamăgit!”. Se ştie că echipa de suflet a lui Mircea Sandu este Sportul Studenţesc, acolo unde a lucrat mulţi ani, fiind foarte atent la parcursul “studenţilor”.

“Naşul” a acuzat de blat şi Braşov-Buzău din 2009
    “Probabil că domnul Mircea Sandu s-a referit la aşezarea pe teren a echipei!”, a replicat tot ieri, pe un ton sec, patronul Sportului, Vasile Şiman. Acesta s-a arătat nemulţumit de săgeţile lui Mircea Sandu, dar nu a oferit o replică prea acidă. Nu este pentru prima dată când Mircea Sandu sugerează că un meci din Liga I nu s-ar fi disputat în condiţii tocmai oneste. După Braşov – Buzău (4-0) de anul trecut, “Naşul” spunea: “Mi-a ajuns pe la urechi că la casele de pariuri se vorbea de un meci din etapa asta care se va termina la trei goluri diferenţă. Aşa s-a şi întâmplat!”.

07Ex
    Keymaster

Acum am citit si eu declaratia lui M. Sandu referitor la meciul nostru cu Astra. Nu inteleg de ce ar fi facut Sportul blat si de ce tocmai meciul cu Astra? Dupa parerea mea este o declaratie total absurda. De unde si pana unde blat la meciul asta? As intelege daca noi eram pe un loc caldut in clasament, iar cu acest punct Astra s-ar fi salvat de la retrogradare, dar cand si noi si ei suntem unde suntem, nu inteleg cine ar beneficia dintr-un blat.

Asta in afara de faptul ca noi nu facem blaturi, ca daca am fi facut, nu eram acum pe ultimul loc.

pinturicchio
    Member

daca nu ma insel, Siman este cunoscut in toata Romania ca este un om de fotbal care nu a facut si nu va face vreodata blaturi…asa ca declaratiile referitoare la adresa lu` Sportul ca ar face blat mi se par absurde

webmaster
    Keymaster

Subiectul a fost arhivat.

Viewing 8 posts - 61 through 68 (of 68 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.