Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 26.11.2004 Rapid – Sportul
- This topic has 60 replies, 16 voices, and was last updated 18 years, 6 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
November 24, 2004 at 5:31 am #69511
ovidiu
MemberBun venit, Costine. E bine ca mai ai timp si pentru dialog.
Asteptam si alti jucatori.Poate se trezeste si cineva din conducere sa dialogheze cu suporterii.
Ce ziceti?
Dar oare exista altcineva in conducere in afara de Siman.Mult, mult succes in Giulesti SI ABIA ASTEPT DISCUTIILE DE DUPA MECI.
GALERIA SA FIE LA INALTIME SI SA ACOPERE SUPORTERII rapidului.VIVA SPORTUL STUDENTESC
November 24, 2004 at 9:27 am #69512DAN VALER MOLDOVAN
MemberFaptul ca intra si jucatori pe site este extraordinar. Se ridica ceatza!
Apropo de Costin si de topicul cu Tibi Balan… Primul este singurul care poate sa-l inlocuiasca, ca si cap limpede al echipei, pe Tibi. Joaca bine, e tehnic si vede ansamblul. E bun.
Bafta lor vineri, de Ziua Nationala si la Timisoara…si mereu!
Jucatorii sunt atat de aproape de primul lor trofeu…November 24, 2004 at 11:26 am #69513cameliu
Member„Nu merg să mă răzbun!”
Dan Petrescu declară că, pentru el, meciul cu Rapid este doar un prilej de a mai strînge trei puncte. În primăvară, cu Dan Petrescu pe bancă, Rapid a obţinut în Divizia A două victorii, două egaluri şi două înfrîngeri, avînd golaveraj negativ, 8-9
Paul Muntenescu– Domnule Petrescu, cum credeţi că veţi fi primit de publicul din Giuleşti?
– Depinde doar de suporteri. Eu unde am fost am mers doar să-mi fac treaba cît mai bine. Nu privesc acest meci ca pe o revanşă. Nu merg la Rapid să mă răzbun pe cineva, vreau doar să cîştigăm cele trei puncte.– Răzvan Lucescu ar putea fi demis în cazul unei victorii a Sportului.
– Nu mă interesează acest aspect. Asta este soarta antrenorilor. Noi sîntem primii care plătim atunci cînd rezultatele sînt slabe.– Regretaţi că aţi sărutat steagul Rapidului?
– Nu regret acel gest. L-aş face oriunde m-aş duce dacă ar fi în interesul echipei pe care o pregătesc.– Plecaţi la sfîrşitul turului dacă nu se plătesc restanţele financiare?
– Nu se pune această problemă. Am dovedit pînă acum că eu stau la echipă şi la bine şi la rău. Acum avem un parcurs mai bun, băieţii şi-au revenit. Nu ştiu dacă s-au maturizat, voi face o analiză la sfîrşitul turului.24 noiembrie 2004
November 24, 2004 at 12:25 pm #69514crys41
MemberMa bucur ca si jucatorii intra pe forum. Asa se poate face un schimb de opinii foarte constructiv intre jucatori si suporteri.
On topic: sper sa batem in Giulesti, dar nici 1 punct parca nu e rau cand vine de afara si in fata unui adversar precum Rapidul. Ar trebui totusi sa profitam de moralul lor scazut.November 24, 2004 at 12:54 pm #69515dragos
Membereram sigur ca presa va specula: “RAZBUNAREA BURSUCULUI”, insa nu se poate pune problema………. echipa trebuie sa confirme EVOLUTIA BUNA de pana acum…….
November 24, 2004 at 7:53 pm #69516cristiansportul
MemberAm sentimentul ca vom scoate un rezultat foarte bun in Giulesti, pentru ca ei sunt intr-o scadere de forma si a cam venit momentul sa faca si ei un pas gresit si acasa nu numai afara.
November 25, 2004 at 7:26 am #69517Tavi
MemberPai n-ar fi ceva nou 😉
Ultima oara tot 3 pct parca am luat din Giulesti! Remember? Mazilu’! Singuru’! care bate lideru’!
November 25, 2004 at 7:57 am #69518Dragos Chiva
MemberAveti cumva idee cam cat poate sa coste un bilet in Giulesti?
November 25, 2004 at 8:57 am #69519ultrasro
MemberVineri seara la ora 19 ne intalnim la Teatrul Giulesti si mergem in peluza dinspre Teatru.
Copos a lasat intrarea libera la meciul cu Sportul, sa-i fie oare frica de jocul echipei antrenate de Dan Petrescu ???
November 25, 2004 at 11:26 am #69520Blue Eyes
Memberatunci ne vedem al meci… 😮 ….sigur batem….0-5 minim…
November 25, 2004 at 4:37 pm #69521cameliu
MemberA.F.C. RAPID Bucuresti – F.C. SP. STUDENTESC Bucuresti 26.11.2004 ORA 20.00
A: TUDOR ALEXANDRU (BUCURESTI)
A1: MARODIN NICOLAE (BUCURESTI)
A2: VIDAN ADRIAN (BUCURESTI)
R: DRAGANESCU MUGUREL (BREAZA)
OBS: URS IOSIF ROBI (BUCURESTI)
IGNA IOAN (TIMISOARA)November 25, 2004 at 10:40 pm #69522ultrasro
MemberRăzvan Lucescu a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Sportul Studenţesc, adversara formaţiei Rapid Bucureşti din etapa a XV-a a Diviziei A “Burger”, este o echipă care merită respect.
“Sportul practică un fotbal care poate pune probleme oricărei echipe. S-a văzut în meciurile cu Steaua, Dinamo şi FC Naţional. Teamă nu îmi este de Sportul, dar este o echipă care merită respect. În fotbal dacă îţi este teamă eşti pierdut. Pentru că această teamă se poate transmite şi jucătorilor şi asta înseamnă că nu îţi poţi îndeplini obiectivele”, a spus Lucescu.
Antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti consideră că o victorie în întîlnirea cu Sportul Studenţesc poate reprezenta un atu pentru echipa sa în vederea returului. “Acest ultim meci al anului îl considerăm foarte important. Are o conotaţie aparte pentru că o victorie poate reprezenta atuul Rapidului în viitorul an calendaristic. Asta înseamnă că noi am cîştigat toate meciurile de acasă şi transmitem această forţă şi adversarilor noştri atunci cînd vor veni în Giuleşti. De asemenea, sperăm să învăţăm mai mult şi la anul să obţinem rezultate mult mai bune în partidele din deplasare”, a explicat tehnicianul.
În ceea ce priveşte partida Steaua – Beşiktaş Istanbul din etapa a III-a a grupelor Cupei UEFA, Răzvan Lucescu a spus: “Este un meci foarte important pentru Steaua, pentru fotbalul românesc, pentru echipele noastre care vor participa în viitoarea ediţie a cupelor europene. În concluzie, este un meci interesant”.
Atacantul echipei Rapid, Daniel Niculae, a declarat, în cadrul conferinţei de presă, că în meciul cu Sportul va juca special pentru suporterii giuleşteni. “Va fi un meci dificil, pe care trebuie să îl cîştigăm. Acum trebuie să jucăm şi pentru suporteri, pentru că i-am cam dezamăgit în ultimul timp. Sportul este o echipă tînără şi frumoasă, dar sper ca noi să cîştigăm cele trei puncte puse în joc”, a declarat Niculae, menţionînd că nu se luptă cu atacantul Sportului, Gigel Bucur, pentru titlul de golgeter: “Să marcheze el gol în acest meci, dar să cîştigăm noi”.
Jucătorul rapidist a afirmat că nu va fi niciodată susţinătorul echipei Steaua: “Eu îi ţin pumnii lui Daniel Pancu. Eu nu o să ţin niciodată cu Steaua”.Petrescu rămîne în atac
Înaintea confruntării din Giuleşti, antrenorul formaţiei din Regie a reconfirmat: cînd era la Rapid i s-a cerut să participe la un meci strategic. Chiar în prima zi cînd a preluat echipa din Regie, Dan Petrescu a declarat că a plecat de la Rapid deoarece nu a acceptat să intre în jocurile de culise: “Cînd m-am întors în ţară, primul lucru pe care l-am zis a fost că nu voi participa la meciuri strategice. În momentul în care cineva va încerca aşa ceva, voi pleca. S-a întîmplat la Rapid. N-am acceptat nici o secundă un meci cu «cîntec», şi a doua zi am plecat”. Înainte să dea ochii cu fosta sa echipă, Bursucul a reconfirmat faptul că şefii Rapidului au încercat să-l atragă într-un blat. “Îmi menţin declaraţia pe care am făcut-o atunci. Mi s-a propus să facem un meci strategic, însă nu am fost de acord. Cred că fotbalul poate progresa numai dacă scăpăm de blaturi. Echipa pe care o antrenez eu va juca numai pe teren şi aşa ar trebui să procedeze şi celelalte divizionare A”, a spus Petrescu. Acesta a stat doar şase etape în Giuleşti şi, conform declaraţiilor sale, a fost înjurat de rapidişti chiar de la primul meci: “Nu vreau să-mi iau revanşa şi nici nu am ce să le demonstrez, însă e clar că vreau să fac o figură frumoasă cu Sportul”.“Nu mă interesează dacă Răzvan va fi demis după meciul cu Sportul. Asta e soarta antrenorilor: nu ai rezultate, plăteşti” (Dan Petrescu, antrenor Sportul) stefan.alexandru@prosport.ro
November 26, 2004 at 7:25 am #69523Tavi
MemberOficialii giuleşteni au zîmbit ieri cînd au auzit de reciprocitatea pe care Sportul Studenţesc vrea să o perfecteze în privinţa biletelor. La clubul rapidist a venit ieri directorul sportiv din Regie, Mihai Lăzărescu, şi le-a transmis gazdelor că doreşte pentru meciul de azi 10 bilete la tribuna oficială şi doar două pentru galeria alb-negrilor!
Daca asta crede clubul despre suporteri m-am linistit.
La urma urmei se vad bine meciurile si de la televizor. Nu e o problema de bani, pentru ca deplasarile, eu cel putin, le-am facut pe banii mei, ci de atitudine.
Sanatate maxima tuturor si sarbatori fericite prietenilor “de suferinta” din galerie!!!
November 26, 2004 at 8:12 am #69524Radu Dobrin
Membersper sa fie o gluma proasta. pentru ca, in caz contrar, acest Lazarescu (prima data cind aud numele) ar trebui contactat imediat de catre ovidiu & Co
November 26, 2004 at 8:21 am #69525Ultras
MemberPai daca pana acum in deplasari am mers cate 2, cate bilete era sa ceara?
-
AuthorPosts
- The topic ‘26.11.2004 Rapid – Sportul’ is closed to new replies.