26.11.2004 Rapid – Sportul

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 26.11.2004 Rapid – Sportul

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 61 total)
  • Author

Tovarasul tudor care de fiecare data vrea sa iasa in fata si-a dovedit inca o data talentul de a distruge un spectacol sportiv. Cred ca rezultatul nu reflecta ce s-a intamplat pe gazon dar nu conteaza ce cred eu, rezultatul ramane. tudore sper ca esti multumit ai devenit daca nu erai inca un star sa speram ca nu ne vei mai arbitra niciodata si in special iti doresc sa nu ne intalnim niciodata fata in fata caci in mod cert iti voi arata cat de mult te respect.

Ultras
    Member

@Tavi wrote:

Voi fi prezent in Cotroceni (acolo se joaca returul cu National, nu?) pe 1 Decembrie dar nu ma voi alatura celor doi suporteri din deplasari ca nu cumva sa creez vreo obligatie clubului. Sanatate va doresc!

Mersi la fel! Cel putin eu…

ultrasro
    Member

Nu avem vreo vina. Lazarescu se eschiveaza de la orice responsabilitati privind suporterii din motivul ipotetic ca ar trebui sa plateasca ceva pagube puse in carca noastra de clubul gazda al partidelor din deplasare.

De exemplu ieri pe Giulesti am fost pus de jandarmi sa raspund peste un sector de 10 randuri din peluza cu mentiunea expresa ca daca rupem vreun scaun ni-l imputa personal pentru ca Mihal Lazarescu a zis ca nu raspunde de noi :(

ultrasro
    Member

Rapid nu s-a inhibat că pe banca adversarei stătea fostul său antrenor. A început bine, însă Daniel Niculae a nimerit doar bara (16), la o acţiune în care şi-a demonstrat totuşi instinctul de golgeter. Sportul a stat la cutie şi a jucat cartea contraatacului, atîta doar că Gigel Bucur e prea tînăr pentru a marca măcar un gol din două ocazii (23, 25).

Cum însă Tudor nu s-a putut abţine nici aseară să nu iasă în evidenţă, la un duel Ciupe – Niculae, el a dat Rapidului un penalty care doar în partidele de fotbal feminin se acordă. Pînă şi giuleşteanul s-a mirat cînd a văzut decizia arbitrului. 1-0, pentru că Sabin a găsit vinclul, lucru pe care nu l-a reuşit Cr. Ionescu peste două minute, trasorul său lovind bara. Meciul s-a încheiat la 4 minute după reluare, cînd Rapid a reuşit o fază care merită predată la orice curs pentru antrenori.

Tudor a continuat să se dea în stambă şi repriza secundă. A fost mai întîi acuzat de oaspeţi că le-a refuzat un penalty la un duel N. Constantin – Lazăr, apoi l-a iertat de eliminare pe Rusu, care l-a faultat în postură de ultim apărător pe S. Ilie (65). Golul lui D. Niculae din final a pus cireaşa pe o evoluţie excepţională a Rapidului pe teren propriu: 7 meciuri 7 victorii clare.

Ajax după Niculae

În tribunele stadionului Giuleşti a fost prezent aseară şi şeful departamentului de scouting al olandezilor de la Ajax, Ruud Krol, venit pentru a-l urmări pe Daniel Niculae. “La meciul ăsta ar putea spiona vreo cinci jucători, nu neapărat pe Niculae”, a spus impresarul Gică Popescu. Atacantul Rapidului este golgeterul Diviziei A, cu 11 goluri în 14 meciuri. y Radu Oprişan

Dolha lăsat pe bancă

După 14 etape în care a apărat meci de meci, Emilian Dolha n-a mai fost titular aseară în poarta Rapidului. Răzvan Lucescu l-a ţinut rezervă, preferîndu-l pe George Curcă în echipa de start. Decizia antrenorului a venit ca urmare a prestaţiilor neconvingătoare ale lui Dolha în meciurile pierdute de giuleşteni la Craiova (0-2) şi Constanţa (0-2). y Radu Oprişan

ultrasro
    Member

Nu mai e loc pentru Dan
    Giuleştiul şi Dan Petrescu au trăit împreună o istorioară. Una care se povesteşte repede şi are un final trist, venit abrupt, după o introducere plină de emfază şi pigmentată cu pupături de drapele.
    Tocmai din cauza asta, şi-a dorit o victorie care ar fi fost ca un fel de recurs de onoare al său împotriva despărţirii de acum cîteva luni. Destinul i-a refuzat însă lui Petrescu şi acest epilog tîrziu, cu iz de răzbunare. În timp ce “studenţii” săi nu reuşeau să puncteze în faţa unei apărări destul de imobile, ratînd ocazii mari prin Bucur (21 şi 24), Rapid găsea tot mai des drumul spre poarta cealaltă, lovind chiar şi transversala o dată, prin Niculae (15). Giuleştiul s-a bucurat prima dată în minutul 29, cînd Rădoi l-a agăţat în careu pe Niculae, iar Tudor, aflat lîngă locul faptei, a acordat uşor un penalty transformat de către Sabin Ilie.
    Cu încăpăţînare, Dan Petrescu s-a împotrivit însă cursului evenimentelor dorit de tribune, ambiţionat fiind şi de insultele acestora la adresa sa. Îşi trimite “gaşca” în atac, dar tabela înţepeneşte la 1-0. Asta pentru ca rezolvarea definitivă să vină cînd nu-şi încălzise încă locul pe bancă, la două minute de la reluare, prin golul lui Daniel Niculae, reuşit cu capul, din plonjon. Spre final, atacantului rapidist avea să-i iasă chiar şi “dubla”, cu un şut sec din careu. Aşadar, pînă la urmă, cine a avut dreptate? Giuleştiul sau Dan? Ieri, Dan şi-a dorit să scrie un post-scriptum la ce şi-ar fi dorit să fie el pentru Rapid, dar pixurile s-au aflat la Răzvan Lucescu.

Studenţii au mers la psiholog
    Înainte de meciul din Grant, jucătorii antrenaţi de Dan Petrescu au fost la psiholog. Fotbaliştii au avut discuţii individuale cu medicul, lucru care nu i-a ajutat prea mult, ei începînd din nou să rateze. “Oricum la meciurile cu Dinamo, Rapid şi Steaua nu avem nevoie de nici o motivaţie, nici măcar financiară”, a declarat atacantul oaspeţilor, Mazilu.

Lucescu jr. a părăsit conferinţa
    Antrenorul studenţilor era foarte supărat pe arbitraj, el cerîndu-i socoteală la pauză centralului Alexandru Tudor. La conferinţa de presă Dan Petrescu nu a atacat direct prestaţia arbitrului, gîndindu-se că va fi suspendat. “Altcineva a cîştigat această partidă”, a spus “Bursucul”, moment în care Răzvan Lucescu a părăsit sala, supărat pe cele auzite, fără să declare nimic ziariştilor.

Tabela a îngheţat
    Din cauza frigului tabela electronică de pe stadionul giuleştean a îngheţat. Pe durata reprizei întîi scorul afişat deasupra peluzei era de 0-0, modificările fiind făcute la pauză. Rapidiştii făceau glume pe seama tabelei, spunînd că dacă George Copos nu o va schimba există posibilitatea ca echipa să nu mai poată evolua în Divizia A – BÜRGER.

Cu ochii pe Niculae
    La partida de aseară au asistat şi mai mulţi trimişi ai unor echipe din străinătate veniţi la invitaţia firmei de impresariat Becali & Popescu. Reprezentanţii formaţiilor Dinamo Kiev, Lokomotiv Moscova, FC Köln şi Ajax Amsterdam i-au urmărit în special pe rapidiştii Daniel Niculae, dorit cu insistenţă de olandezi, şi Robert Ilyeş care este foarte aproape de un transfer în spaţiul sovietic.

Protest studenţesc
    Vizibil afectat de rezultatul partidei, mijlocaşul Sportului, Costin Lazăr, le-a spus după meci, la cabine colegilor săi că ar fi trebuit să beneficieze de un penalty la scorul de 2-0 pentru Rapid. “În repriza a doua, cînd Rapidul conducea cu 2-0, am avut o lovitură de la 11 m. Am fost agăţat în careu, iar arbitrajul acestui joc ne-a dezanvantajat”. doru.gheorghiu@prosport.ro

cameliu
    Member

Eu n-am vazut meciul, doar golurile pe http://www.diviziaa.com
    Penalty de risul curcilor… cum zice gazeta, pina si giulestianul s-a mirat…
    Insa la golul 2 gresala mare de marcaj!
    Per ansamblu insa n-am jucat rau! Dar nu putem cistiga la infinit!

Important e sa nu fie jucatorii f. afectati psihic in fata crucialului meci cu national! La timisoara nu cred ca vom pierde!

Sportul a jucat bine. La sfarsitul meciului nu eram chiar atat de afectat pentru ca scorul nu reflecta realitatea. M-a deranjat cumplit nepenalty-ul ce l-am primit insa urmatoarele doua goluri mi-au adus aminte de echipa de acum cativa ani, ma rog, de svaitzerul de acum cativa ani. Echipa ne-a obisnuit cu maturitate, macar in aparare iar acum… Cred ca miza personala a lui Dan s-a transferat sub forma de timorare la jucatori. Nu am inteles de ce in a doua repriza am incercat sa spargem apararea Rapidului cu serii lungi de driblinguri. Erau obsedante si, ce-i mai rau, total lipsite de reusita.
    Nu sunt suparat ca nu am luat nici un punct, sunt suparat de proportiile scorului. Un scor de echipa mica.
    Nu sunt semne de declin. Si spun asta pentru ca nu am vazut doar scorul ci si meciul.
    Sa avem bafta mare de Ziua Nationala! veti vedea miercuri ca nu e vorba de nici un declin.
    In ciuda faptului ca vom veni dupa doua meciuri epuizante, sper sa facem un meci de puncte la Timisoara.
    SA O IUBIM PE SPORTUL!!!!!!!!!!

mihada
    Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

SA O IUBIM PE SPORTUL!!!!!!!!!!

Frumos spus! Foarte frumos! Poate fi si titlu, nu numai incheiere.

Am doar citeva concluzii: meci frumos. Au muncit baietii, s-a vazut ca au facut risipa de efort, chiar la 3-0. Scor care, de altfel, nu concorda cu realitatea. Ei au stiut mai bine sa valorifice ocaziile. Si, poate au fost mai exacti la pase. Parerea mea e ca Radoi a intins piciorul (a piedica). Pozitia aia nu a fost normala, nu avea ce sa caute acolo piciorul lui. A fost imprudent si sanctionat pentru asta. Iar golul doi… no comment. A urmat varza din final.
    Ca sa fii campion nu trebuie sa ai nota 10 pe linie. Ai voie sa mai si pierzi. Dar numai rareori.
    Oricum, in comparatie cu celelalte meciuri transmise la tv week-end-ul acesta, al nostru a fost cel mai frumos.
    Si pentru asta ii iubim, chiar si atunci cind pierd.

ultrasro
    Member

La faza de 11 m din repriza intai a fost Ciupe si nu Radoi iar Niculae a sarit peste Ciupe iar apoi s-a sprijinit cu mana pe el si in final a plonjat pe jos :(, nu a fost picior intins in momentul in care a acordat Tudor 11 m.

Golul 2 a fost offside la primirea mingi pe partea dreapta.

La 2-0 a fost faza de 11 m cand Lazar a intrat ca o racheta in careu pe centrul portii si a fost faultat de Niculae Constantin in situatie de ultim aparator pe directia respectiva. Deci se impunea si un cartonas rosu. Tudor a facut semn doar ca merge banda!

ovidiu
    Member

S-a cam spus tot ce era de spus.
    11 m pentru ei foarte usor acordat, 11 m pentru noi nici macar bagat in seama.
    Sper ca Bucur sa nu o ia pe urmele lui Mazilu si sa se apuce si el se ratat. Mai bine sa-si revina si sa invete Mazilu de la el sa marcheze.
    La impresia artistica am castigat meciul. Dar ce folos.
    Mergem inainte. Sper ca miercuri si duminica baietii sa-si revina si sa puncteze si in poarta nu numai la impresia artistica.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

Tavi
    Member

@ultrasro wrote:

Nu avem vreo vina. Lazarescu se eschiveaza de la orice responsabilitati privind suporterii din motivul ipotetic ca ar trebui sa plateasca ceva pagube puse in carca noastra de clubul gazda al partidelor din deplasare.

De exemplu ieri pe Giulesti am fost pus de jandarmi sa raspund peste un sector de 10 randuri din peluza cu mentiunea expresa ca daca rupem vreun scaun ni-l imputa personal pentru ca Mihal Lazarescu a zis ca nu raspunde de noi :(

Nu sunt suparat pe voi Ovidiu! :) Va apreciez pentru ceea ce faceti si realizez ca exista multa pasiune in actiunile tale si ale lui Florin!

Pazeasca Sfantu’ de vreo vina! Mesajul era pentru conducerea clubului/Lazarescu only. Nu ma altur “celor doi” inseamna ca nu am nevoie de vreo interventie din partea conducerii clubului privind bilete, intrari gratuite, etc …. Imi pare rau daca s-a inteles altceva! Si imi mai pare rau ca nu pot fi intotdeauna cu voi! Insa cel mai trist este ca “ei” nu ne vor si asta nu e bine pentru jucatori, pentru echipa.

Nu am nevoie de ei in nici un fel!!! Pe ei m-am suparat pentru ca prin atitudinea asta demonstreaza ca vor sa nu fie deranjati! Cred ca este si multa incompetenta la mijloc sau dorinta de a sta linistit pe un scaun … :(

E postul Craciunului si nu le zic mai multe de dulce! Dar ce ar mai merita!!!

dragos
    Member

jocul echipei a fost CURAJOS, insa am ratat mult (vechea meteahna!!!), iar
    tudor a cantarit diferit fazele cu 11m: chiar aseara la “recursul etapei” toti cei invitati sa-si dea cu parerea, au recunoscut ca sabin ilie (Circarul) NU a fost atins de catre radoi…….in aparare, secareanu a gresit la golurile 2 si 3………PACAT !!!!
    sper sa fie DOAR un dus rece pe timp de iarna !!!

SPORTUL FOREVER !!!!!!!

dragos
    Member

aseara la “recurs…”, danezul s-a aratat dezamagit de reactia suporterilor giulesteni si de unii jucatori pe care i-a antrenat, deoarece acestia
    “cantau” la unison cu galeria – trivilitati la adresa sa….iar arbitru ar fi trebuit sa intrerupa meciul.
    TIGANIE, nu alta !!!

Giani
    Member

Pe o nocturna de nivel european, “studentii” nu au reusit mare lucru in fatza vecinilor de cartier… si asta nu pentru ca nu ar fi vrut sau nu ar fi putut. Desi rrapidistii (dupa ce am auzit in tribuna lor cu scaune casante, nu voi mai renunta niciodata la dublarea consoanei) au avut doua bare, iar ai nostri au reusit doua ratari monumentale (lovitura defectuoasa de cap a lui Mazilu spunand multe despre maturitatea lui ca jucator), a fost nevoie sa iasa “cel mai bun arbitru rroman” la rampa si sa vicieze foarte grav rezultatul:

1. In minutul 31, Sabin Ilie recupereaza o minge la 25 m, dupa un ippon cu care pe tatami ar fi fost declarat invingator prin descalificarea adversarului, paseaza la Nicolae, talonat de Radoi, in interiorul suprafetei de pedeapsa. Aici se petrece un eveniment cel putin ciudat: ambii jucatori se dezechilibreaza, mingea ramane in teren, fundasul nostru da sa se ridice iar atacantul rrapidist sare peste el. Spre stupoarea tuturor celor prezenti, inclusiv a gazdelor, tudor acorda un penalty ce tine mai degraba de Codul Penal decat de regulamentul jocului de fotbal. Sabin Ilie executa imparabil si scorul devine 1-0.

2. Minutul 48: pasa in adancime pe partea stanga, spre un rrapidist aflat in pozitie de offside (cel putin 1/2 m), acesta centreaza la Daniel Niculae, care in momentul centrarii se afla tot in spatele fundasilor nostri, iar acesta din urma inscrie cu ce are mai prost.

3. Minutul 60. patrundere in forta in careu (daca nu ma insel Mazilu), jucatorul nostru este atacat la nivelul gambei, din spate… si tudorr lasa jocul sa continue (desi se impunea penalty plus cartonas rosu).

Golul de 3-0 nu mai conteaza, a venit tarziu, prin minutul 85, cand jocul era deja incheiat, dupa o greseala grava de aparator.

Consider ca rrapidul avea nevoie de cele trei puncte, ii era frica de echipa noastra, si atunci a “rezolvat” problema in stilul tipic etniei pe care o reprezinta: a “umblat” la arbitri. Si dovada ca craciunescu nu este strain de aceasta manevra a venit aseara, la “recurs”, cand i-a luat apararea tudorelui prin toate mijloacele posibile si imposibile… A avut nesimtirea sa afirme ca executia de judoka a lui Sabin Ilie a fost complet regulamentara, apoi ca Radoi a faultat. La golul din min. 48 nu a fost offside, pentru ca distanta (pe verticala) dintre pasator si ultimul nostru fundas se incarda in limita regulamentara de 6 metri, ca asa se judeca la noi offside-ul cand ataca echipele de top. Iar la penalty-ul cerut de ai nostri, nu a contat existenta contactului fizic, pentru ca rrapidistul si-a dat seama cat creier are si si-a amintit sa-si retraga piciorul… desi neglijenta se pedepseste la fel ca si intentia, in faze decizive, tovarase prazar!

Singura observatie cu care am fost de acord este ca, la 1-0, urmare a trivialitatilor strigate de tribuna (e clar ca, pentru suporterii rrapidistii, invitatia la sex oral reprezinta o majoritate covarsitoare in fondul lor lexical de circa 200 de cuvinte), tudor ar fi trebuit sa opreasca meciul si sa evacueze tribuna (sau peluza, dupa caz). Mai mult… dupa meci, unii jucatori rrapidisti au strigat, cot la cot cu suporterii, trivialitati la adresa lui Bucur si a lui Dan Petrescu, lucru care trebuia consemnat de tudor in raport si acei huligani in echipament sportiv ar fi trebuit amendati si suspendati, cf. reglementarilor UEFA, dar la noi nu s-a auzit de asa ceva.

Cel mai jalnic este ca aceasta adunatura de huligani, cu pretentii de galerie, se situeaza pe un loc fruntas in clasamentul fair-play ar suporterilor. Concluzia e clara: frumoasa tara avem, pacat ca e locuita de r(r)omani :(.

cameliu
    Member

Tudor, “sluga umila a celor trei”
    Asociatia Suporterilor “Sportul Studentesc” il acuza pe “arbitrul” Tudor ca a devenit “sluga umila a celor trei” (Steaua, Dinamo, Rapid), intr-un comunicat remis in exclusivitate pentru Onlinesport.

Redam integral (cu unele modificari pentru a elimina unele cuvinte dure de la care am putea avea probleme in justitie) continutul Comunicatului remis pe adresa Onlinesport de catre Asociatia Suporterilor “Sportul Studentesc”:

<>

<

Tudore sa-nnebunesti / Cand iei banii din Giulesti!
    Tudore de sarbatori / Sa dea Dumnezeu sa mori! >>

Asociatia Suporterilor “Sportul Studentesc” – 29/11/2004

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 61 total)
  • The topic ‘26.11.2004 Rapid – Sportul’ is closed to new replies.