Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 26.11.2011 Sportul Studentesc – FC Vaslui 1-0(1-0)
- This topic has 27 replies, 16 voices, and was last updated 11 years, 8 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
August 29, 2011 at 6:17 pm #50863
dragos
MemberMeci contand pentru etapa a XV-a a Ligii 1.
Sambata, 26.11.2011, ora 14:00, stadion Regie. DigiTVNovember 6, 2011 at 5:37 pm #91833dragos
Membersi acesta va fi al treilea fara punct. :p
November 25, 2011 at 10:37 pm #91834ngm
MemberMAMAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!
CIT INTERES………………..November 25, 2011 at 10:54 pm #91835sircos
Memberse pastreaza lumea pentru maine :ymparty:
November 26, 2011 at 1:24 pm #91836laucantona
Member1-0 pt noi, si Ginga rateaza din 4 metrii in min 65. Se poate
November 26, 2011 at 1:26 pm #91837laucantona
Memberavem si 3 galbene, asta ma nelinisteste ca in ultimele meciuri am cam comiso
November 26, 2011 at 1:30 pm #91838laucantona
Membermoldovenii au minutul si ocazia, nu stiu daca rezistam, Doamne ajuta!
November 26, 2011 at 1:37 pm #91839laucantona
MemberViorel rateaza ca un incepator..pacat ca putea pecetlui meciul…
November 26, 2011 at 1:41 pm #91840laucantona
Membermin 82 si imi rod toate unghiile, 1-0.
November 26, 2011 at 1:52 pm #91841laucantona
Memberiara terminam in 10 Faramache eliminat pt ca a tras de timp, nu usor ci foarte usor luat acest al doilea galben…nu cred sunt convins ca arbitru a gresit..plus 5 min de prelungire…pt ce?!
November 26, 2011 at 1:55 pm #91842laucantona
MemberBravo baieti primele 3 puncte acasa…la mai multe.
November 26, 2011 at 2:01 pm #91843cameliu
MemberEtapa 15, prima victorie acasa!
Bravo! Avem 12 puncte deja cu 2 mai mult decat la sfarsitul turului trecut!Asta da bomba!
November 26, 2011 at 2:10 pm #91844cameliu
MemberProsport:
prosport
Repetenţi la fotbal! Sportul – Vaslui 1-0
Articol publicat de Victor StoicescuElevii lui Hizo au avut evoluţie foarte slabă în meciul din Regie, fiind dominaţi la toate capitolele de jucătorii Sportului, care au demonstrate că merită să rămână în Liga I.
Vaslui a venit în Regie să câştige cele trei puncte, dar a dat peste o echipă a Sportului decisă să nu piardă meciul pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.
Moldovenii au fost cu gândul la partida decisivă cu Lazio de joia viitoare de la Piatra Neamţ pentru calificarea în primavara europeană. Elevii lui Hizo au avut un început de joc slab, iar în minutul 15, Leonard Dobre a deschis scorul după ce a trecut uşor de Milisavljevic şi Farkas. Degeaba a urlat “Dulăul”la vasluieni, aceştia nu au reuşit să arate în prima repriză că vor să câştige, au jucat foarte prost, iar vedetele Sânmărtean şi Wesley s-au remarcat doar printr-o evoluţie slaba, greşind majoritatea mingilor care au ajuns la ei.
Singurul care a încercat ceva a fost doar Adailton, care a ratat o ocazie bună de egalare pe finalul primei reprize. De partea cealaltă Isăilă a trimis o echipă disciplinată care a acoperit bine terenul şi a încercat să iasă pe contraatac prin Dobre şi Curelea.
Prima victorie acasă din tur
După pauză, Hizo l-a înlocuit pe Zmeu cu Hugo Luz şi a schimbat aşezarea tactică, din 4-2-3-1 în 4-4-2, l-a urcat pe Adailton în atac lângă Temwanjera. La prima fază de poartă atacantul african a trimis din 7 metri în Andrei Popescu. În minutul 60, Ferfelea a trimis mingea în bară şi trecut pe lângă majorarea scorului. Vasluienii au mizat totul pe cartea atacacului şi cu 20 de minute înainte de final, Adailton a scăpat singur cu Popescu, dar a trimis pe lângă poartă de la 16 metri. Tinerii Sportului au făcut instrucţie cu vedetele lui Porumboiu şi le-a arătat că un meci se câştigă prin sacrificiu şi multă dăruire. Studenţii obţin prima victorie acasă şi a doua din acest sezon, după cea din prima etapă de la Chiajna. Hizo a scăpat să fie demis pentru că urmează meciul decisiv cu Lazio, dacă moldovenii nu vor obţine un rezultat favorabil, zilele tehnicianului vor fi numărate.
Echipele de start de la Sportul – Vaslui:
SPORTUL: Popescu – Farmache, Patriche, Ghinga, Maxim – Lungu, Dobre, Lung, Lazăr – Ferfelea, Curelea
Rezerve: Ormenişan, Raţiu, Secăreanu, C. Nistor, Târnăcop, NicolaVASLUI: Cerniauskas – Jovanovic, Papp, Farkas, Milisavljevic – Costin, Zmeu – Adailton, Wesley, Sânmărtean – Temwanjera
Rezerve: Puia, Gheorghiu, Bello, Balaur, Hugo Luz, Buhăescu, Gladstone.November 26, 2011 at 2:13 pm #91845dragos
Memberincredibil, dar adevarat !!
suntem o echipa IMPREVIZIBILA !!!am vazut primele 15 min, fara a vedea golu’ lu’ Leo…. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
si apoi am vazut, din min 50……pacat, ca ne-am “abonat” la a termina meciul cu un om in minus….se vede lipsa unui jucator…..
ii felicit pe baieti pt jocul bun si pt spiritul de echipa de care au dat dovada…..
este bomba etapei, intrucat Vaslui este o echipa redutabila si omogena.
oaspetii au 3 jucatori de exceptie: Wesley, Adailton, Sanmartean.PS: pe Secareanu l-am vazut pe foaia de rezerve…..mai joaca fotbal ? parca era la Sportul 3 sau 4
November 26, 2011 at 3:12 pm #91846ashone
Memberam fost la meci si a batut sportul. am batut si eu toba in galerie pina la pauza. am observat un piculet de atitudine si o litruta de presing si dublaj.s-a alrgat tot timpul, sper sa nu fie doar vremea de vina. mie in peluza imi inghetasera picioarele…salut prima reusita a lui dobre. daca se pun pe treaba se pot salva de la retrogradare. s-a mai bubuit pe alocuri mingea, dar asta e, am jucat cu vasluiu’, e voie. o seara buna. :-* :-*
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.