27.04.2005 Sportul Studentesc – Politehnica Iasi

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 27.04.2005 Sportul Studentesc – Politehnica Iasi

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Sportul Studenţesc – Poli Iaşi, ora 16:30 (National TV)
    Arbitri: Marius Martiş (central) – Octavian Şovre, Aurel Oniţa (asistenţi) – Daniel Deca (rezervă)
    Observatori: Ion Turculeanu, Aron Huzu

cameliu
    Member

Nu uitati, votati-o si pe Renata pt acest meci! A facut 11 puncte in 6 meciuri exact ca si echipa:

http://www.gsp.ro/index.php?c=76&act=championship&w=7&m=1&t=13

dragos
    Member

la meciul cu poliCLINICA iasi voi fi prezent si sper sa ne BUCUR(am) iar!!!

dragos
    Member

portarului iasului – branet – ii vom striga “SARMA, mai !!!”

07Ex
    Keymaster

Va fi cineva pe YM miercuri, deoarece s-ar putea sa intru si eu de la servici?

cameliu
    Member

S-ar putea sa fiu, insa nu stiu sigur, miercuri ma mut… mobila, montat… etc

dragos
    Member

in cursul saptamanii nu cred, ca vor fi multi spectatori……daca in week-end au fost doar 400-500 spectatori…….

cameliu
    Member

Gazeta:

Arbitrul “tîlhar” delegat în Divizia A
    Marius Martiş, despre care Gazeta Sporturilor a scris că în urmă cu 13 ani a fost arestat şi a făcut închisoare pentru tîlhărie, a fost delegat pentru prima dată de Ion Crăciunescu la un meci în Divizia A. Martiş va conduce partida Sportul – Poli Iaşi, care se va juca mîine de la ora 16:30. / Dan Udrea, Violeta Nicolau

Ultras
    Member

@dragos wrote:

in cursul saptamanii nu cred, ca vor fi multi spectatori……daca in week-end au fost doar 400-500 spectatori…….

Au fost 3000 ca popa… Da’ nu stiu din ce motiv tribuna a II-a a fost inchisa 👿

dragos
    Member

@cameliu wrote:

Gazeta:

Arbitrul “tîlhar” delegat în Divizia A
    Marius Martiş, despre care Gazeta Sporturilor a scris că în urmă cu 13 ani a fost arestat şi a făcut închisoare pentru tîlhărie, a fost delegat pentru prima dată de Ion Crăciunescu la un meci în Divizia A. Martiş va conduce partida Sportul – Poli Iaşi, care se va juca mîine de la ora 16:30. / Dan Udrea, Violeta Nicolau

mai fratilor, ce fel de arbitraj exista in liga lu’ mitica ?????
    a ajuns sa ne arbitreze un ex-puscarias ?????

Dragos Chiva
    Member

Posteaza cineva evolutia scorului in meciul cu Poli Iasi?

cameliu
    Member

Daca o sa fiu “online” o sa postez.

Daca nu poti urmari “live”…rezultatul pe http://www.gsp.ro sau pe onlinesport

cameliu
    Member

POLI IAŞI – SPORTUL

Aniversare la Iaşi
    Astăzi, în ziua meciului cu Sportul Studenţesc, se împlinesc 60 de ani de la înfiinţarea grupării din Copou. Interesant e că prima denumire a clubului ieşean a fost Sportul Studenţesc Iaşi! Numele a fost modificat pe 31 mai 1945 în AS Politehnica tocmai pentru a nu se crea confuzii cu echipa din Regie. Dan Petrescu nu se va putea baza azi pe Tibi Bălan. Avertizat în prelungirile partidei cu Oţelul, scor 3-2, el este suspendat. “Dacă batem pe Poli sîntem 99% scăpaţi de retrogradare”, crede Dan Petrescu. y Paul Muntenescu, Ovidiu Minea

SPORTUL STUDENŢESC – POLI IAŞI
    Stadion “Regie”
    Ora 16:30
    În direct Naţional TV

SPORTUL (alb-negru)
    33. Stăncioiu – 21. S. Rădoi, 6. Secăreanu, 2. A. Raţiu, 3. Dedu – 22. M. Nae, 7. S. Stancu, 8. Cruceru, 23. Maxim – 9. Mazilu, 20. G. Bucur
    antrenor Dan Petrescu
    Rezerve: 1. Stanca, 4. V. Nicola, 13. Rusu, 14. Ferfelea, 17. Oae, 18. Curelea,
    Absenţi: Ciupe, Lazăr (accidentaţi), T. Bălan (suspendat)

Arbitru M. Martiş (Focşani). Asistenţi O. Şovre (Oradea), A. Ioniţă (Constanţa). Arbitru de rezervă D. Deca (Brăila). Observatori I. Turculeanu (Craiova), A. Huzu (Sibiu).

POLI IAŞI (albastru-alb)
    1. Brăneţ – 21. Beceru, 6. Baldovin, 3. Onuţ, 25. I. Pîrvu – 23. Arhire, 8. Gavatorta, 10. Bogdanovic, 18. Miclea – 9. Bîlbă, 7. Păcurar
    Rezerve: 12. Arcanu, 5. Mitruc, 13. Pălimaru, 14. T. Stanciu, 15. Bernard, 16. Ad. Ilie, 17. Chiesa
    Absenţi: Ir. Ionescu, Cl. Ionescu, D. Rednic, T. Petre, Onofraş (accidentaţi), Ad. Toma (suspendat)

Bilete: intrarea liberă

Nu stiu de ce, imi este frica de meciul cu Poli. Peste toate, lipseste si Balan.
    Sper totusi sa iasa bine. chiar si cu 1-0.

dragos
    Member

da, este un meci greu, ptr.ca iasul tre’ sa iasa din zona rosie a clasamentului…….sper, totusi sa castigam.

AVANTI BIANCO-NERIIIIIIIIIIII !!!!!!
    SPORTUL FOREVER !!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • The topic ‘27.04.2005 Sportul Studentesc – Politehnica Iasi’ is closed to new replies.