Home › Forums › Archive › Sezon 2012-2013 Season – Liga II › 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)
- This topic has 110 replies, 13 voices, and was last updated 9 years, 10 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
May 28, 2013 at 12:38 pm #94378
razvanR
Membersunt tribunele cam departe de gazon dar sper sa stam in Tribuna I care este mai inalta!
VICTORIE
May 28, 2013 at 4:28 pm #94379sircos
MemberSC FC Sportul Studentesc Bucureşti SA – ACS Rapid CFR Suceava (SV)
Data: 2013-05-30 Ora: 18:00
Liga a 2-a, Seria I (EST)
Stadion: Dinamo Central (Bucureşti – Bucureşti) … ala mare ?? pai … cum il umplem ? 8-}May 29, 2013 at 12:25 pm #94380ngm
MemberDinamo, ultima “casă” pentru Sportul!
Ultimele partide ale Sportului jucate pe teren propriu au avut loc de obicei în Giuleşti. Din păcate pentru gruparea antrenată de Daniel Timofte, arena de sub Podul Grant nu a mai fost disponibilă şi pentru meciul de mâine cu Rapid Suceava, deoarece giuleştenii au meci pe teren propriu cu Ceahlăul, de la ora 20,30. În aceste condiţii, s-a căutat o altă variantă pentru ultimul meci de pe teren propriu al echipei patronate de Vasile Şiman, găsindu-se soluţia Dinamo. Aşa că meciul cu Rapidul sucevean va avea loc pe stadionul principal din complexul din Ştefan cel Mare, de la ora 18, observatorul întâlnirii fiind braşoveanul Ioan Mandoca.
Trebuie remarcat că Sportul va juca “acasă”, în complexul Dinamo, pentru a doua oară în acest sezon. Însă, prima dată au făcut-o pe “Florea Dumitrache” în victoria cu 4-0 în faţa Brăilei. În restul sezonului, studenţii au mai jucat acasă pe stadioanele Astra din Ploieşti şi “Valentin Stănescu” şi Juventus din Bucureşti, pe ultimul având loc scandalul cu Farul.
Vor să rejoace meciul cu Farul
Un zvon interesant umblă de câteva zile printre oficialii de cluburi din eşalonul secund. Se pare că studenţii încearcă imposibilul pentru a nu avea surprize pe final de campionat şi să se trezească în Liga a III-a. Asta pentru că jocul rezultatelor îi poate duce pe locul 12 la sfârşitul sezonului, loc echivalent cu retrogradarea. De aceea, se vehiculează că Şiman face demersuri pentru a obţine rejucarea meciului cu Farul, lucru neconfirmat oficial de gruparea studenţească
liga2.prosport.ro/
May 30, 2013 at 6:08 am #94381dragos
Memberoare Vasilei asta, nu-si da seama ca, este penibil ??!!
la nesimtirea pe care o are cat casa, nu cred……May 30, 2013 at 6:38 am #94382cameliu
MemberDeci sa inteleg ca nu se mai joaca nici in Regie, nici pe Rapid, nici pe Dinamo, nici macar pe luna si cu astea 2 neprogramari ne-am desfiintat…
May 30, 2013 at 7:08 am #94383razvanR
MemberSper totusi sa se joace!
La cat ne-au furat arbitrii in ultimii 15 ani asta chiar intrece orice masura: sa ameninte cu nedisputarea pentru ca nu ar fi incasat baremurile de arbitraj!
HAI Sportul Studentesc
May 30, 2013 at 7:12 am #94384dragos
Member@razvanR wrote:
Sper totusi sa se joace!
La cat ne-au furat arbitrii in ultimii 15 ani asta chiar intrece orice masura: sa ameninte cu nedisputarea pentru ca nu ar fi incasat baremurile de arbitraj!
HAI Sportul Studentesc
Razvane, lasa arbitrii….mai bine ai comenta ceea ce face acest neispavrit de agarici (“patron”)….
acest ins se crede mai smecher decat toti si vrea sa-i prosteasca pe oficiali la fel ca pe jucatori…….sper sa i se infunde intr-o zi.May 30, 2013 at 7:31 am #94385razvanR
MemberEu astept ca meciul sa se joace sau sa se reprogrameze, astept sa vad cum se termina acest campionat dupa care putem sa tragem concluzii.
In orice caz, arbitrii au o contributie importanta la situatia neplacuta in care ne aflam la ora asta pentru ca in ultimii ani, sistematic, ne-au furat ca-n codru ceea ce a condus la pierderi financiare importante si la pierderea de jucatori de valoare. Arbitrii ne-au impiedicat mereu sa ne clasam in partea superioara a clasamentului.
Indiferent daca se joaca sau nu meciul acesta, indiferent in ce esalon vom juca in sezonul urmator, echipa va renaste!
May 30, 2013 at 8:06 am #94386ngm
MemberCAM CIUDAT SA ANUNTI NEPROGRAMAREA
CU 20 DE ORE INAINTE DE DISPUTARE.AM INTELES CA NU A FOST PLATIT BAREMUL LA ULTIMUL MECI,
NU CUM SPUN ZIARELE TOT RETURUL.
CRED CA ESTE O MAGARIE A FRF SA-L FACA PE SIMAN SA SEMNEZE
LIBERUL DE CONTRACT. EU ASTA CRED.
LA FEL CRED CA SE VA JUCA, IN CEL MAI RAU CAZ SE REPROGRAMEAZA.VOM VEDEA…
May 30, 2013 at 8:44 am #94387ssportul
Membergata cu sportul ,sa dus pe apa sambetei.se va desfiinta 90%aâ….adiossssssssssssssssssssssssssssssss :ymapplause:
May 30, 2013 at 10:37 am #94388razvanR
MemberOameni buni! Mai aveti noutati? Mai sunt 4 ore pana la ora meciului. Se joaca sau nu? De unde putem primi o informatie oficiala?
Studentesc! Sportul Studentesc!
May 30, 2013 at 10:48 am #94389cameliu
Member@razvanR wrote:
Oameni buni! Mai aveti noutati? Mai sunt 4 ore pana la ora meciului. Se joaca sau nu? De unde putem primi o informatie oficiala?
Studentesc! Sportul Studentesc!
Ce info oficiala mai vrei decat site-ul frf-cca.ro:
Oficial au scos si numele arbitrilor.
SC FC Sportul Studentesc Bucureşti SA – ACS Rapid CFR Suceava (SV)
nu se disputa
Data: 2013-05-30 Ora: 18:00
Liga a 2-a, Seria I (EST)Oficial au primit si aia de la Suceava ceva:
(Siman probabil nu a primit, pt ca el refuza corespondenta cu frf…)SERIA I 29.05.13 SPORTUL VA FI EXCLUS DIN CAMPIONAT CU DOUĂ ETAPE ÎNAINTE DE FINALUL CAMPIONATULUI
Soarta “studenţilor” a fost decisă: destinaţia, Liga 3! Rapid a primit hârtie de la FRF că poate pleca spre Suceava
UPDATE: În această dimineaţă, rapidiştii din Suceava au primit acceptul de la FRF că pot pleca spre casă. Forumul le-a acordat o hârtie oficială cum că meciul cu Sportul Studenţesc nu se va mai disputa.
În urma acestei decizii, soarta echipei bucureştene e decisă, aceştia urmând a pierde la “masa verde” meciul cu Rapid CFR Suceava. Fiind la a doua partidă pierdută în afara terenului, Sportul va fi automat exclus din campionat şi retrogradat în Liga a III-a. Motivul neprogramării în campionat, în penultima etapă a returului, este neachitarea baremurilor către arbitri.
Articol scris de Daniel REMEŞ
May 30, 2013 at 1:24 pm #9439007Ex
KeymasterDeci pana la urma cum a ramas cu meciul asta? N-am fost programati si cu asta basta? Nu exista o posibilitate de a plati baremurile arbitrilor si pe urma sa se joace meciul?
May 30, 2013 at 2:31 pm #94391razvanR
MemberNu sunt sigur ca vom fi retrogradati in C.
La meciul cu Farul nu a fost nici neprogramare nici neprezentare. Jucatorii doar au protestat si si-au asumat pierderea celor 3 puncte.
Pentru neplata baremurilor cred ca cel mai corect ar fi ca echipa in cauza sa poata fi depunctata la un anumit termen dar totusi partida sa se joace. Arbitrii vad ca lucreaza doar cu banii incasati inainte.
May 30, 2013 at 3:10 pm #94392ngm
MemberEU UNUL, CRED CA TOTUL E VRAJALA FRF-ULUI CA
PROTEST A ATITUDINII LUI SIMAN.
CUM NAIBA TOCMAI AZI , DUPA ATITA TIMP, AU DAT LIBER JUCATORILOR(FRF).
CUM ANUNTI TU INAINTE CU 20 DE ORE CA MECIUL NU SE JOACA. M-AM
UITAT LA 16.45 IERI , PE SITEUL FRF SI MECIL SE JUCA AZI. ASEARA NU SE MAI
JUCA…..TOTUL E ANAPODA CU FRF-UL
ACUM VEDEM CA PLATILE SUNT FACUTE….NU POT CREDE CA SIMAN NU PLATEA ARBITRII, STIIND CE PATESTE.
NORMAL ERA SA ANUNTE INAINTE CU 3 ZILE CA DACA PLATILE NU SUNT LA ZI
SE INTIMPLA…… TREBUIA O SOMATIE !!!ORICUM MEREU GASESC ALTII, NU PE PLAN SPORTIV, SA NE BUBUIE !!!
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2012-2013 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.