27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 111 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Pai problema e clara: ne credeau sigur in C. Cand s-au uitat pe clasament si au vazut ca putem ramane chiar si de pierdem ambele meciuri, trebuiau sa actioneze.

Iar faza cu Siman si rate la arbitrii e ridicola.

In C sigur scapam de Siman, da nu ne mai ia nimeni, deci ne desfiintam.

In B era nevoie de locuri: vine Rapid, vine U Cluj, plus tot felul de comune instarite…

Asta e fotbalul romanesc… Bornescu infulecand din umarul lui Bawab…

ngm
    Member

…..SI MITICA SPONSORIZARE PERSONALA DE LA RDS 1.600.000 EURO !!!

dragos
    Member

la meciul cu Farul s-a mentionat la fel, ca Vasilei nu platise baremul arbitrilor…asadar, nu au fost doar vorbe in vant;

un sambure de adevar exista in toate, iar vinovatul principal este VASILEI !!

pai, daca ar fi avut bani si ar fi platit jucatori, utilitati la stadion, baremuri arbitri etc.etc, nu s-ar mai fi ajuns aici.

eu nu inteleg, cum poti fi atat de prost sa nu-ti dai seama ca esti FALIT si trebuie sa pleci sau sa vinzi ???!!!
    alta cale nu exista….

de cativa ani se face ca plateste, dar, de fapt, el este falit…..

PS: fie vorba intre noi ca, el devenise persoana non-grata in FRF, LPF etc….asa ca, s-a cam saturat fotbalul de el, suporterii s-au saturat de el, suporterii adversi la fel….TOATA LUMEA s-a saturat de el !!! =)) =))
    sper sa devina istorie !

ngm
    Member

O SPERANTA DE LA FLORIN ALBOIU….

Meciul Sportul Studențesc – Rapid CFR Suceava va fi reprogramat

Din două surse independente am aflat, în această dimineață, că meciul dintre Sportul Studențesc și Rapid CFR Suceava va fi reprogramat, deoarece motivul invocat pentru neprogramarea inițială nu mai există.

În orice caz, după o nouă verificare s-a constatat că Sportul Studențesc nu are datorii față de CCA, astfel că meciul din etapa a 29-a se va juca la o dată ce va fi stabilită ulterior.

http://sportb.ro/meciul-sportul-studentesc-rapid-cfr-suceava-va-fi-reprogramat

07Ex
    Keymaster

^ Pai daca intr-adevar nu avem datorii la CCA, si daca motivul invocat initial nu exista, de ce naiba nu s-a jucat meciul atunci cand a trebuit? Nu inteleg de ce toata tevatura asta.

dragos
    Member

am mai citit un articol/(zvon) in Prosport cum, ca s-ar putea juca meciul cu Farul…..astea-s iluzii fantasmagorice pt ambele meciuri nejucate !!!

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

am mai citit un articol/(zvon) in Prosport cum, ca s-ar putea juca meciul cu Farul…..astea-s iluzii fantasmagorice pt ambele meciuri nejucate !!!

Meciul cu Farul ma asteptam sa nu se joace, dar scenariul de acum este diferit. Daca Siman a platit baremurile arbitrilor nu vad dec e nu ne-ar programa. In plus, nu inteleg cum de s-a aflat abia acum ca n-am platit baremurile ,ca doar arbitrii joaca cu banii pe masa. Eu sunt de parere ca toata povestea asta este doar o manevra de a ne retrograda abuziv. Probabil ca FRF-ul si-a dat seama ca si daca vom pierde ultimele 2 meciuri tot vom ramane in Liga II, si atunci probabil ce si-au zis … meciul cu Suceava este ultimul la care ne pot da bete-n roate si au inventat povestea asta cu baremurile. Asta e parerea mea.

kikirikimiki
    Member

@ngm wrote:

O SPERANTA DE LA FLORIN ALBOIU….

Meciul Sportul Studențesc – Rapid CFR Suceava va fi reprogramat

Din două surse independente am aflat, în această dimineață, că meciul dintre Sportul Studențesc și Rapid CFR Suceava va fi reprogramat, deoarece motivul invocat pentru neprogramarea inițială nu mai există.

În orice caz, după o nouă verificare s-a constatat că Sportul Studențesc nu are datorii față de CCA, astfel că meciul din etapa a 29-a se va juca la o dată ce va fi stabilită ulterior.

http://sportb.ro/meciul-sportul-studentesc-rapid-cfr-suceava-va-fi-reprogramat

Nu vreau sa ofensez pe nimeni, dar tot de la domnul Alboiu aflam acum ceva timp cum Sportul se va pune in vara pe picioare pe banii lui Adamescu de la Otelul, in urma scandalului cu transferul lui Curelea…asa ca am rezerve fata de afirmatiile de mai sus!

ngm
    Member

ceea ce spunea era valabil daca il legitima pe curelea la galati.
    cum a dat-o la pace cu siman, toate intimplarile vechi au fost uitate.

dragos
    Member

lucrurile sunt clare si ma repet: bosii fotbalului s-au saturat de Siman !!!
    personal, imi doresc sa scapam de Siman, iar Sportul sa-si gaseasca un bun manager potent !!

PS: bine ca, Costin Curelea nu s-a dus la Galati, caci Sportul devenea cel mai profitabil club….. =))

ngm
    Member

Meciul Sportul – Rapid va fi reprogramat!

Sportul Studenţesc îşi poate decide soarta pe teren. Echipa bucureşteană a câştigat recursul cu privire la neprogramarea din meciul cu Rapid CFR şi FRF trebuie să-i reprogrameze pentru a disputa jocul cu sucevenii.

Astfel, situaţia celei de-a doua retrogradate din Seria I rămâne o enigmă atât pentru ultima etapă, urmând ca aceasta să fie clarificată după disputarea jocului dintre Sportul şi Rapid.

/liga2.prosport.ro/

07Ex
    Keymaster

Bine ca pana la urma se va rejuca meciul. Macar daca pierdem, sa pierdem pe teren.

ngm
    Member

FRF a reprogramat meciul Sportul – Rapid!

Direcţia Competiţii a Federaţiei Române de Fotbal a reprogramat două meciuri, unul din Liga a II-a şi unul din Liga a III-a, ca urmare a deciziei Comisiei de Recurs de întrerupere a stării de neprogramare a SC FC Sportul Studenţesc SA, informează site-ul oficial al FRF.

Astfel, partida Sportul Studenţesc – Rapid CFR Suceava, din etapa a XXIX-a a seriei întâi a Ligii a II-a, se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu.

Întâlnirea Sportul II Studenţesc – Victoria Chirnogi, din etapa a XXVI-a a seriei secunde din Liga a III-a, a fost reprogramată pentru vineri, de la ora 18.00, pe terenul Romprim.

dragos
    Member

putem pierde acest meci….nu mai are importanta.

FERFELEA si PATRICHE = BAIETI de CARACTER !!!

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

putem pierde acest meci….nu mai are importanta.

Ai dreptate. Meciul cu Suceava chiar ca nu mai are nicio importanta. Bine ar fi insa sa castigam, dar la echipa asta nu ma mai surprinde nimic.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 111 total)
  • The forum ‘Sezon 2012-2013 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.