27.08.2005 Sportul Studentesc – FC Vaslui 3-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 27.08.2005 Sportul Studentesc – FC Vaslui 3-0(2-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Stadion Regie, ora 18:00, TVR2, TVRi.

Augustus Constantin, Rm Vâlcea
    Marcel Savaniu, Sibiu, si Miklos Nagy, Cluj-Napoca
    Aurelian Simion, Pitesti
    Alexandru Popescu, Bucuresti, si Vasile Avram, Bucuresti

Daca azi batem, punem moral pe noi, pentru meciurile mai dificile ce vor urma. Si acesta e dificil. Vasluiul trebuie sa recupereze terenul pierdut in etapele precedente. O victorie a noastra ne+ar tine in lumina reflectoarelor.

Haide Sportul! Hai ca se poate!

Radu Dobrin
    Member

meci prost, puncte mari. rezultatul spune exact ce a fost i teren, dupa parerea mea…cu toate ca faza in care stancioiu a scos de pe linia portii mi s-a cam parut in poarta, si arbitrul a tras o idee cu noi.

bine ar fi daca siman ar baga mina in buzunar si i-ar cumpara pe frunza si pe badea de la moldoveni

ps.. nasoale scandarile la adresa carierei academice a lui raducanu …

Radu Dobrin
    Member

olinesport (copiind la rindul lor de cine stie unde)

Sportul a demolat Vasluiul

Sportul Studentesc si-a demonstrat superioritatea in fata celor de la FC Vaslui, castigandclar cu 3-0.

Sportul a deschis scorul în minutul 9, când Marius Nae l-a învins pe portarul vasluian Gabriel Kajcsa cu un şut de la şase metri, după un corner executat de pe partea stângă de Dacian Varga.

În minutul 44, Sportul şi-a mărit avantajul, când, în urma unui corner executat de pe partea dreaptă de acelaşi Varga, Alin Raţiu, venit din linia a doua, a înscris cu o lovitură de cap, de la şase metri.

Scorul a devenit 3-0 în minutul 84, când Stelian Stancu a şutat, de la marginea careului de 16 metri, lateral dreapta, spre colţul lung al porţii apărate de Kajcsa, mingea intrând în plasă după ce a fost deviată de Florin Lăcustă.

Basarab Panduru a ironizat evoluţia jucătorilor săi, asemănându-i cu nişte ciuperci.”N-am crezut că un jucător de-al meu este ceea ce mănâncă. Cred că unul dintre ei este de la ţară şi a mâncat ciuperci, adică a fost ciupercă pe teren”, a spus tehnicianul formaţiei vasluiene.

Dan Petrescu a spus că echipa sa merita să aibă mai mult de opt puncte după primele partide din acest sezon. “După victoria de astăzi avem opt puncte, dar eu spun că meritam să avem mult mai multe până acum. Sunt foarte fericit că am câştigat astăzi. Ştiam că Vasluiul este o echipă puternică, dar mai ştiam şi faptul că nu este omogenă, pentru că nu poţi avea omogenitate după ce ai transferat atât de mulţi jucători. Victoria este totuşi meritată”, a afirmat Petrescu.

prosport:

PORUMBOIU: “FC Vaslui a jucat penibil”
    Adrian Porumboiu, patronul grupării FC Vaslui, a spus că formaţia sa a avut o evoluţie penibilă în partida cu Sportul.
    “Azi am jucat penibil, ţinând cont şi de condiţiile pe care le oferim, şi de contractele pe care le au fotbaliştii. Sunt doi jucători în echipa de azi, nu vreau să dau nume, care au cele mai mari salarii din Divizia A, dar azi au fost penibili. Ei au jucat pe prime pe care nici o altă echipă din primul eşalon nu le oferă”, a afirmat Porumboiu.
    Principalul finanţator al grupării vasluiene a coborât la pauza meciului cu Sportul la vestiare, pentru a avea o discuţie cu jucătorii săi. Întrebat ce le-a spus fotbaliştilor, Porumboiu a răspuns: “În nici un caz nu i-am pupat. Le-am spus să joace fotbal. Panduru nu are nici o vină. Chiar dacă astăzi am jucat aşa cum am jucat, Vasluiul nu va pica în «B»”.
    Întrebat ce părere are despre evoluţia atacantului Claudiu Răducanu, Adrian Porumboiu a spus: “A jucat şi Claudiu Răducanu?… El este unul dintre cei doi jucători despre care vorbeam”.

Ultras
    Member

Clar a tras cu noi Augustus! Mai ales la faza dinaintea primului golul…

Dragos Chiva
    Member

@Ultras wrote:

Te rog sa explici aceasta afirmatie.Noi cred ca suntem toti acord ca este normal sa fii fair-play si sa recunosti cand primesti ceva nemeritat.E bine sa fie asa si asta este poate un lucru pe care il intalnim mai rar in viata de zi cu zi.Dar o exagerare atrage dupa sine o alta.Voi chiar credeti ca noi am castigat partida de astazi cu ajutorul arbitrului?As fi bucuros daca ati raspunde cat mai multi dintre voi in mod explicit la aceata intrebare.Eu nu subscriu la afirmatia de mai sus.

ultrasro
    Member

O gluma la locul ei face cat zece …lucruri serioase :)

A iesit mai bine decat ma asteptam. Arbitrul nu a influentat sub nici o forma jocul, cu atat mai putin rezultatul. Asa cum nu cred ca mingea a trecut de linia portii in faza incriminata de voi. Nu prea avea cum. Vom vedea oricum pe sticla acest lucru.
    Au fost momente cand am jucat ca adevarati profesionisti, foarte calm si matur. A iesit bine. E bine ca scoatem puncte de la echipele de pluton. Ma intereseaza mai putin daca batem sau nu Steaua sau Dinamo.
    Ma bucura evolutiile lui Stancu, despre care, nu cu multa vreme in urma, aveam o parere mai… Tibi Balan, mult peste medie, dar dispare din joc. Nae incurajator si mai bun de la meci la meci.
    Echipa plimba mingea cu siguranta. Avem probleme, zic eu, atunci cand trebuie sa construim atacuri pozitionale.
    Una peste alta, echipa joaca mai bine, per ansamblu, decat a facut+o anul trecut. De ce? Simplu. Anul trecut toata lumea+l juca pe Bucur. Acum, jocul s+a decongestionat, s+a deschis si catre ceilalti jucatori. Mazilu a fost excelent in faza de aparare dar nu pot sa nu+mi ascund o unda de regret pe faptul ca n+a dat gol (desi a avut o ocazie superba). Poate recupereaza la Pitesti.

Haide Sportul! Hai ca se poate!

07Ex
    Keymaster

Puşi la colţ

Prima partidă dintre Sportul şi FC Vaslui pe prima scenă a fost cîştigată de gaşca nebună din două cornere

În Regie, ca şi în Cotroceni, oaspeţii nu simt nici o presiune înaintea meciurilor. Adrian Porumboiu parcă era la Vaslui. Spărgea seminţe, rîdea şi glumea cu toată lumea. Joaca a început bine pentru echipa lui. În primul minut, Claudiu Răducanu a reluat peste transversală. Avea să fie prima şi singura ocazie a moldovenilor în repriza întîi, fiindcă în rest n-au mai fost în stare să lege vreo acţiune. Nici n-aveau cum în condiţiile în care Panduru a lăsat construcţia în sarcina unor mijlocaşi de toată jena, precum Tarcea şi Iurişniţi, incapabili să-i pună în valoare pe cei din atac. Cu două mîini moarte la mijloc şi cu Şoltuz orice, numai fundaş central nu, nou-promovata a fost victima sigură.

“Studenţii”, mult mai omogeni şi cu poftă de joc deosebită, au realizat prima victorie stagională pe teren propriu fără emoţii. Din două cornere. Primul executat de Tibi Bălan în minutul 7 şi transformat în gol de Marius Nae, cu un şut sec sub bară, iar al doilea bătut de Varga şi fructificat cu capul de Raţiu în minutul 43.

Panduru, care şi-a condus din tribună echipa, a scos jaloanele Tarcea, Iurişniţi şi Şoltuz, jocul s-a mai înviorat, dar atît. Tot Sportul a controlat meciul şi şi-a creat ocazii mai multe, iar bomboana pe colivă a pus-o autogolul lui Lăcustă (82), care a deviat nefericit în proprie poartă şutul-centrare al lui S. Stancu. Gaşca nebună rămîne neînvinsă după 4 etape. (Viorel Tudorache)

Mazilu a jucat fundaş central
    Golgeterul campionatului, Ionuţ Mazilu, a jucat aproape o repriză ca fundaş central după accidentarea lui Secăreanu din minutul 49. Atunci, Dan Petrescu l-a înlocuit pe apărător cu atacantul Costin Curelea şi l-a trimis pe Mazilu în linia de fund. “Bursucul” avertizase încă de la începutul campionatului, plîngîndu-se de lotul aflat la dispoziţia sa, că “s-ar putea să fiu nevoit să joc cu Mazilu fundaş”. (Remus Răureanu)

Ultras
    Member

@Dragos Chiva wrote:

@Ultras wrote:

Te rog sa explici aceasta afirmatie.Noi cred ca suntem toti acord ca este normal sa fii fair-play si sa recunosti cand primesti ceva nemeritat.E bine sa fie asa si asta este poate un lucru pe care il intalnim mai rar in viata de zi cu zi.Dar o exagerare atrage dupa sine o alta.Voi chiar credeti ca noi am castigat partida de astazi cu ajutorul arbitrului?As fi bucuros daca ati raspunde cat mai multi dintre voi in mod explicit la aceata intrebare.Eu nu subscriu la afirmatia de mai sus.

Eram ironic… Faza la care faceam referire a avut loc in careul Vasluiului cu un minut inainte de golul lui Nae. Din peluza am vazut fault, nu stiu ce s-a vazut la TV…

Radu Dobrin
    Member

ev. z.

Formatia antrenata de Dan Petrescu n-a avut ieri emotii in jocul cu FC Vaslui. Pentru meciul cu Cehia, programat pe 3 septembrie, selectionerul Victor Piturca pare tentat sa-l convoace pe „studentul” Ionut Mazilu.
    Ex-stelistul Claudiu Raducanu, atacantul vizitatorilor, a fost ironziat de fanii Sportului, care i-au strigat: „Claudiu, analfabetu’!”. In Regie a fost prezent si Anghel Iordanescu.

Ultras
    Member

Asta cu “analfabetu'” nu o stiu. Ori a fost strigata pana am revenit de la “realimentare” ori a fost strigata de careva de la tribuna I. Galeria a strigat doar: “Pentru noi sunteti papusoi”… 😈

Radu Dobrin
    Member

cam suna a “galerie” … nu 2-3 izolati prin tribuna

oricum, nasol…speram ca macar noi sa stim mai bine decit atit

Ultras
    Member

Nu ne intereseaza trofeul fair-play… Mai ales ca anul trecut a fost dat Farului…

Radu Dobrin
    Member

@Dragos Chiva wrote:

Voi chiar credeti ca noi am castigat partida de astazi cu ajutorul arbitrului?…

nicidecum. dar, personal, ramin la ideea ca augustus nu ne-a defavorizat, asa cum sintem obisnuiti, ba mai mult, ne-a mai dat cite un corner nemeritat pe ici pe colo…sau a mai inchis ochii la cite o deposedare mai dura a noastra.

m-am uitat inca o data la faza de care spunea florin. In timpul meciului nu am reactionat (nici jucatorii nu mi s-au parut sa o faca), dar e posibil sa fi fost ceva acolo (imposibil de vazut la tv)…ar explica compensatia de la lovitura libera de la 16m in continuarea fazei.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • The topic ‘27.08.2005 Sportul Studentesc – FC Vaslui 3-0(2-0)’ is closed to new replies.